Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#862018 Όχι.
Και αν ήταν θα με είχε χωρίσει γιατί θα την έλεγα e-Golfω.

:(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Obelix έγραψε:Εγω οπως είπα του εδωσα το επωνυμο αλλα και το όνομα του πεθερου.

Κοψε τις μλκιες και πες ποση προικα πηρες :x
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:Epic ποστ από otso, αυτό έχω να πω μόνον! :metalo:

Εγώ παιδιά δεν έχω, αν κάνω, ονόματα παππούδων ΔΕΝ δίνω, μέχρι στιγμής (με διαφορά) το Οδυσσέας για αγόρι και το Ηλέκτρα για κορίτσι θα διάλεγα.
Ου γαρ έρχεται μόνον βέβαια, και πρέπει να συμφωνεί και η γυναίκα, κλπ κλπ.
:lol:

Τελικα τι εδωσες;
Άβαταρ μέλους
By Obelix
George_Prix έγραψε:
Obelix έγραψε:Εγω οπως είπα του εδωσα το επωνυμο αλλα και το όνομα του πεθερου.

Κοψε τις μλκιες και πες ποση προικα πηρες :x

Αυτά δεν λέγονται στα φόρα :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Obelix έγραψε:Μιας που ανέβηκε το θέμα ξανά να πω ότι πρέπει να είμαι ο μόνος Έλληνας που έχει δώσει στο παιδί του το επώνυμο της γυναίκας του :ninja:

Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος.
Έχω συνάδελφο ίδια περίπτωση (δεν πήγε καλά βέβαια, αλλά για άλλους λόγους)
Άβαταρ μέλους
By otso
dimik έγραψε:Εγώ τον γιο θα τον πω Αία γιατί μου αρέσει, αν είναι κόρη Ελένη από την μητέρα μου ή Λυδία για διπλωματικούς λόγους αν και η πεθερά δεν θέλει να βρει το όνομα της.
Ο πατέρας μου έχει δηλώσει ότι θέλει το όνομα του για να υπάρχει διάδοχος με ίδιο όνομα επίθετο και του το έχω ξεκόψει αν και βλέπω ότι κατα βάθος στεναχωριέται, ο πεθερός από την άλλη είναι ψιλοαδιάφορος γιατί ξέρει ότι με κόρες προκοπή δεν θα δει :lol:

Τον εβγαλες Αια ρε θηριο;
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#862030 Εγώ το έπαιξα αλλιώς .. είχα ξεκαθαρίσει πως αν έβγαινε αγόρι θα έπαιρνε κλασικα το όνομα του πατέρα μου για να συνεχιστεί η γενια, αλλά να που μου βγήκε κόρη! Τελικά θα την πούμε Ναομι (που το γουσταρω πολύ γιατί είναι ιδιαίτερο και δεν είναι και Νεφέλη)που είναι τ όνομα της γιαγιάς της γυναίκας, μιας και μάνα και σύζυγος έχουν το ίδιο όνομα(Άννα),και όσο και να μαι τις παράδοσης δεν μ αρέσει μάνα,γυναίκα και κόρη να είναι με το ίδιο όνομα.θα χώσω και δεύτερο της πεθεράς (στα χαρτιά γιατί δεν θα τη φωνάζουμε με δυο ονόματα )και όλοι ικανοποιημένοι .
Άβαταρ μέλους
By g8777
#862032 Η μικρη πηρε τα ονοματα και των 2 γιαγιαδων.

(Πουλχερία-Ευαγγελίτσα)

Χεριεβαγκ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
otso έγραψε:
dimik έγραψε:Εγώ τον γιο θα τον πω Αία γιατί μου αρέσει, αν είναι κόρη Ελένη από την μητέρα μου ή Λυδία για διπλωματικούς λόγους αν και η πεθερά δεν θέλει να βρει το όνομα της.
Ο πατέρας μου έχει δηλώσει ότι θέλει το όνομα του για να υπάρχει διάδοχος με ίδιο όνομα επίθετο και του το έχω ξεκόψει αν και βλέπω ότι κατα βάθος στεναχωριέται, ο πεθερός από την άλλη είναι ψιλοαδιάφορος γιατί ξέρει ότι με κόρες προκοπή δεν θα δει

Το πούλησα το τομάρι μου otso... ακριβά, αλλά το πούλησα.

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
dimik έγραψε:
otso έγραψε:
Ο πατέρας μου έχει δηλώσει ότι θέλει το όνομα του για να υπάρχει διάδοχος με ίδιο όνομα επίθετο και του το έχω ξεκόψει αν και βλέπω ότι κατα βάθος στεναχωριέται, ο πεθερός από την άλλη είναι ψιλοαδιάφορος γιατί ξέρει ότι με κόρες προκοπή δεν θα δει

< >

Ποσα εχουμε πει προτου τρακαρουμε με σκληρη πραγματικοτητα .
Τουλαχιστον εγω οτι κοροιδευα ολα τα λούστηκα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
otso έγραψε:
dimik έγραψε:
otso έγραψε:

< >

Ποσα εχουμε πει προτου τρακαρουμε με σκληρη πραγματικοτητα .
Τουλαχιστον εγω οτι κοροιδευα ολα τα λούστηκα.

'Ολα κι όλα, επαναστάτης χωρίς αιτία δεν ήμουν ποτέ, από την στιγμή που μια χαρά όνομα έχει ο πατέρας μου γιατί να τον στεναχωρήσω, για να το παίζω μοντέρνος στα φόρα και στις παρέες; Στην πραγματικότητα καμια διαφορά δεν μου κάνει το όνομα.
Άσε που μέχρι και ο πεθερός ήθελε να βγεί το όνομα του συμπέθερου.

Έκανα κι εγώ τον παραδοσιακό μουστακαλή άνδρα που τηρεί τις παραδόσεις και βγήκα κερδισμένος :lol:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#862264 ωραίο ξεθάψιμο και ωραία και η προσπάθεια του οτσο να φακελώσει τους πρόθυμους φορουμίτες για 3 γενιές στο παρελθόν και στο μέλλον :shifty: