Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861925 Καμια ωρα μετα το "συμβαν" που πηρα την πιεση μου, ειχα 17 μεγαλη και 11 μικρη. Μονο ο καλος θεουλης ξερει τι τελικιασμα βαρεσα την ωρα που εγινε η φαση :s_sad

Ηρθε λοιπον το τηλεφωνακι και η ζελατινα. Ηρεμος. Χαρουμενος. Χαλαρος. Παω να βαλω τη ζελατινα πριν καν αναψω το τηλεφωνο. Αργααα, προσεκτικααα... Με το που την εβαλα, σκεφτηκα ΤΖΑΜΙ μπηκε και ηρεμησα. Στο επομενο δευτερολεπτο βλεπω μια απειροελαχιστη φουσκαλιτσα μεσα, που μονο ο Αλεξανδρακης στην ταινια "Το Δολωμα" που εκανε το χαρτοκλεφτη θα εβλεπε με γυμνο ματι. Αρχισανε να με ζωνουνε τα γμνα τα φιδια απο μεσα μου. Τα παιδια απο διπλα γελουσανε και μου λεγανε οτι δε γινεται να μπει καλυτερα μια ζελατινα σε ολοκληρο τον κοζμο και οτι δεν υπαρχει μικροτερη φουσκαλιτσα σε κινητο. Και ειχαν δικιο τα πουλακια μου, τζαμι την ειχα βαλει :s_yes

Ξαφνικα μου γυρναει το ματι και σκεφτομαι "Ρε δε γαμεις? 22.80 Ευρα εκανε και ειχε 2 μεσα η συσκευασια. Πριν λιγο μου εκανε δωρο 2 χιλιαρικα η Αλφα Μπανκ. Θα κατσω να σκασω 11.40 Ευρωπουλα? Θα βαλω τη δευτερη ζελατινα ΤΕΛΕΙΑ". Τη δευτερη που ειχα ηδη απολεσει την ψυχραιμια μου την εβαλα σα μνι καλλιγραφια με μια φουσκαλα ΝΑΑΑ. Ξαναρχισανε τα ματια μου να κανουν σβουρες, την ξεκολλαω και αρχιζω να τις τσαλακωνω και τις 2 ζελατινες με μισος και χριστοπαναγιες καθως πηγαινα προς τον καδο να τις πεταξω. Μεχρι και στο χερι σκιστηκα με μια απο τις 2 ζελατινες (λογικα την πρωτη την καργιολα) και ειχαμε αιματα :lipsealed:

Ειμαι αρρωστος ΓΤΧΜου. Μπαινω κανω κατατακτηριες, ριχνω 2 δεκατα στον επομενο οδηγο και 5 δεκατα στον ομοσταβλο μου και ειμαι δυστυχισμενος γιατι ξερω οτι στην ταδε στροφη εχασα μισο δεκατακι σε σχεση με αλλες φορες. Επισης στεναχωρη ειναι η πουστροποιηση που επερχεται οσο γερναω. Αφου μια ζωη ρε ΜΛΚ ΠΡΙΞ σκεφτοσουνα "σιγα μην εσκασα τοσα φραγκα για τη γαματη οθονη και να βαλω τωρα ζελατινα να μου κοβει εστω και 0.8777% των χρωματωνε". Σε ολα τα κινητα μου μονο θηκη ειχα παντα, ολα ειχαν φαει τις τουμπες τους και ΠΟΤΕ δεν ειδα γρατζουνια στην οθονη. Τιστομπουτσο μεπιασε και ηθελα να βαλω ζελατινα τωρα? Μην κανει βαβα το κινητο? :hmmm:

Αλλα αυτα γινονται οταν παραβαινεις το σοφο κανονα σου "ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΤΟΣ ΣΤΑ ΑΨΥΧΑ" και διαβαζεις τον αλλονε να σου λεει για ταπιτσες προστασιας της θυρας USB :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Ξαναρχισανε τα ματια μου να κανουν σβουρες, την ξεκολλαω και αρχιζω να τις τσαλακωνω και τις 2 ζελατινες με μισος και χριστοπαναγιες καθως πηγαινα προς τον καδο να τις πεταξω. Μεχρι και στο χερι σκιστηκα με μια απο τις 2 ζελατινες (λογικα την πρωτη την καργιολα) και ειχαμε αιματα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Το εκανα εικονα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:
Geo f1 έγραψε:
Ταπακια usb να μη μαζευει σκονη?
https://www.skroutz.gr/s/32014592/DeLoc ... 0tmch.html

Έχε χάρη που έχεις S24U :rant:

Γιατί όχι; Υπάρχει προηγούμενο άλλωστε:

Εικόνα

I was there Gandalf. I was there 3000 years ago. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#861971 Από την ώρα που διάβασα χτες για το τζαμάκι σου Γιώργο παρατηρώ τις σκόνες που έχουν εγκλωβιστεί στο δικό μου . Δύο εβδομάδες που το έχω βάλει δεν τις είχα προσέξει :rant:
Φουσκάλα δεν έχω όμως :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861974 Εγώ την έχω αφήσει έτσι εξαρχής με φουσκαλίτσες, δεν ενοχλούν και σιγά μη πετάω 10€-20€ έτσι. Όταν χαλάσει θα βάλω το τζαμάκι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Obelix έγραψε:Από την ώρα που διάβασα χτες για το τζαμάκι σου Γιώργο παρατηρώ τις σκόνες που έχουν εγκλωβιστεί στο δικό μου . Δύο εβδομάδες που το έχω βάλει δεν τις είχα προσέξει :rant:
Φουσκάλα δεν έχω όμως :metalo:

Νταξ δεν ειμαι κανενας χασαπης κι εγω!

Αυτο που περιεγραψα σαν "απειροελαχιστη φουσκαλιτσα" δεν ηταν η φουσκαλα που ανεφερες οτι δεν εχεις στο δικο σου (ευτυχως κιολας)... Ουτε καν σκονεΣ. Ηταν ενα και μοναδικο μοριο σκονης, που κυριολεκτικα ηθελε πολυ προσπαθεια για να το δεις. Τα παιδια πραγματικα γελουσανε και μου λεγανε οτι δεν παω καλα. Απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια :shifty:

Dimitris_P έγραψε:Εγώ την έχω αφήσει έτσι εξαρχής με φουσκαλίτσες, δεν ενοχλούν και σιγά μη πετάω 10€-20€ έτσι. Όταν χαλάσει θα βάλω το τζαμάκι.

Ποιος το γαμει το 20αρικο ωρε Δημητρη. Εδω εχω χασει μια ολοκληρη περιουσια και δε με πηρε απο κατω... Την ειπα ξανα τη γνωμη μου για τα αψυχα πραγματα και τα λεφτα ειναι οτι πιο αψυχο υπαρχει.

Αυτο που με τσακισε παλι ειναι η αρρωστια που κουβαλαω και που ζοριζω τοσο πολυ τον εαυτο μου με την τελειομανια μου και τις υπερβολικα υψηλες απαιτησεις που εχω παντα. Εχθες ειδικα, τον εφτασα κοντα στο εγκεφαλικο. Τα καντηλια σταματησανε μετα απο 2 λεπτακια και σε αλλα 2 λεπτα σταματησε και το αιμα απο το κοψιμο. Αυτο που δε μου περασε ακομα και δε θα μου περασει και ποτε, ειναι η ξενερα που εβγαλα στα παιδια. Σα τρελα κανανε απο τη χαρα τους για "να κανουμε ανμποξινκγ μπαμπα" κι εγω το αρρωστακι τα εκανα παλι ολα πτνα για το ΤΙΠΟΤΑ :s_sad
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861989 Και παιδες σορρυ για το χθεσινο ποστακι που ξεφυγα παλι εντελως, αλλα πραγματικα ειχα ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ να ξενερωσω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με την παρτη μου.

Απο την αλλη μερια, ουδεν κακον αμιγες καλου που λενε. Ολο το βραδυ σκεφτομουνα τι να κανω για να χαρω λιγακι και να ηρεμησω. Γιατι η χαρα απο το τηλεφωνο μου βγηκε ξινη τελικα. Απο μετρητα δεν παιζει σαλιο πλεον, αλλα με τη βοηθεια καμια πιστωτικης θα επιστρεψω στη φαση YOLO που με εχει πιασει απο τοτε που ταρακουνηθηκα με την υγεια.

Δε λεω απο τωρα τι αγορα καρφωθηκε στο μυαλουδακι μου, γιατι ακομα παλευω να με πεισω να ΜΗΝ την κανω τη χοντραδα :lipsealed:

Εσυ Ντιμη μη βγαλεις ΚΙΧ για οσα διαβασες τις τελευταιες μερες και οσα θα διαβασεις προσεχως :x
Άβαταρ μέλους
By bill33
#862008 Που να κόψεις και το τσιγάρο......
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:Η κυρά Γιώργαινα δεν μας αφήνει να απαντήσουμε,θέλει να δει πόσο χαμηλά θα πέσεις.Τον καναπέ μην τον αλλάζεις εκτός αν δεν μπορείς να κοιμηθείς ευκολα.

bill33 έγραψε:Που να κόψεις και το τσιγάρο......

Μα τη μπαναγια ρε σεις ή εχει χακαρει η γυναικα μου το λογαριασμο του Μπιλ και ποσταρει ή παιζει κατι ακομα πιο περιεργο αναμεταξυ τους και μου λενε ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ πραγματα :lipsealed:

Οχι πως εχουνε κι αδικο κιολας :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Αυτο που δε μου περασε ακομα και δε θα μου περασει και ποτε, ειναι η ξενερα που εβγαλα στα παιδια. Σα τρελα κανανε απο τη χαρα τους για "να κανουμε ανμποξινκγ μπαμπα" κι εγω το αρρωστακι τα εκανα παλι ολα πτνα για το ΤΙΠΟΤΑ :s_sad

Εισαι μπαγλαμας Γεωργιε! :x Τις τυψεις τωρα φατες! :x

Για εσενα η οποια χαρα, παπαρια χαρα ετσι που τα εκανες αλλα λεμε, θα κρατουσε μερικες ωρες.
Τα παιδια θα διασκεδαζαν και θα το συζητουσαν μερες.

ΥΓ. Σορι που στην πεφτω αλλα αυτο που κανεις εσυ σημερα θα το κανουν κι αυτα το πιθανοτερο στα δικα τους. Γιατι εμεις οι γονεις αυτο διδασκουμε, συμπεριφορες ( τα λεω σε εσενα να τα ακουω κι εγω. :s_drinks )
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:
bill33 έγραψε:Η κυρά Γιώργαινα δεν μας αφήνει να απαντήσουμε,θέλει να δει πόσο χαμηλά θα πέσεις.Τον καναπέ μην τον αλλάζεις εκτός αν δεν μπορείς να κοιμηθείς ευκολα.

bill33 έγραψε:Που να κόψεις και το τσιγάρο......

Μα τη μπαναγια ρε σεις ή εχει χακαρει η γυναικα μου το λογαριασμο του Μπιλ και ποσταρει ή παιζει κατι ακομα πιο περιεργο αναμεταξυ τους και μου λενε ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ πραγματα :lipsealed:

Οχι πως εχουνε κι αδικο κιολας :shifty:

Σε λίγο θα μας πεις ότι σου έχουμε βάλει και κοριό και σε παρακολουθούμε. :ninja:

Μην ξεχάσεις να πάρεις γάλα,δεν θα σε φτάσει για αύριο το πρωί.Και να παρεις τα ρούχα απο το καθαριστήριο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862064 Μπαιδεγουει το τηλεφωνο κανει παπαδες. Αν χρησιμοποιησω ποτε το 1/4 απο αυτα που κανει, θα το θεωρησω μεγαλη επιτυχια.

Εκατσα κανα μισαωρο να το ψαξω λιγο και επαθα κραμπα στον εγκεφαλο. Τωρα εχω βαλει το γιο μου να βρει τιποτα ωραια πραγματακια και να μου τα δινει μασημενα μπας και συγκρατησει τιποτα το καμμενο το μυαλο μου.
Άβαταρ μέλους
By nikos
#862141 Καταραμένη φτώχεια. Εγώ ο φουκαρας κοιτάζω να πέσει η τιμή του a55

< Note >