Ηρθε λοιπον το τηλεφωνακι και η ζελατινα. Ηρεμος. Χαρουμενος. Χαλαρος. Παω να βαλω τη ζελατινα πριν καν αναψω το τηλεφωνο. Αργααα, προσεκτικααα... Με το που την εβαλα, σκεφτηκα ΤΖΑΜΙ μπηκε και ηρεμησα. Στο επομενο δευτερολεπτο βλεπω μια απειροελαχιστη φουσκαλιτσα μεσα, που μονο ο Αλεξανδρακης στην ταινια "Το Δολωμα" που εκανε το χαρτοκλεφτη θα εβλεπε με γυμνο ματι. Αρχισανε να με ζωνουνε τα γμνα τα φιδια απο μεσα μου. Τα παιδια απο διπλα γελουσανε και μου λεγανε οτι δε γινεται να μπει καλυτερα μια ζελατινα σε ολοκληρο τον κοζμο και οτι δεν υπαρχει μικροτερη φουσκαλιτσα σε κινητο. Και ειχαν δικιο τα πουλακια μου, τζαμι την ειχα βαλει
Ξαφνικα μου γυρναει το ματι και σκεφτομαι "Ρε δε γαμεις? 22.80 Ευρα εκανε και ειχε 2 μεσα η συσκευασια. Πριν λιγο μου εκανε δωρο 2 χιλιαρικα η Αλφα Μπανκ. Θα κατσω να σκασω 11.40 Ευρωπουλα? Θα βαλω τη δευτερη ζελατινα ΤΕΛΕΙΑ". Τη δευτερη που ειχα ηδη απολεσει την ψυχραιμια μου την εβαλα σα μνι καλλιγραφια με μια φουσκαλα ΝΑΑΑ. Ξαναρχισανε τα ματια μου να κανουν σβουρες, την ξεκολλαω και αρχιζω να τις τσαλακωνω και τις 2 ζελατινες με μισος και χριστοπαναγιες καθως πηγαινα προς τον καδο να τις πεταξω. Μεχρι και στο χερι σκιστηκα με μια απο τις 2 ζελατινες (λογικα την πρωτη την καργιολα) και ειχαμε αιματα
Ειμαι αρρωστος ΓΤΧΜου. Μπαινω κανω κατατακτηριες, ριχνω 2 δεκατα στον επομενο οδηγο και 5 δεκατα στον ομοσταβλο μου και ειμαι δυστυχισμενος γιατι ξερω οτι στην ταδε στροφη εχασα μισο δεκατακι σε σχεση με αλλες φορες. Επισης στεναχωρη ειναι η πουστροποιηση που επερχεται οσο γερναω. Αφου μια ζωη ρε ΜΛΚ ΠΡΙΞ σκεφτοσουνα "σιγα μην εσκασα τοσα φραγκα για τη γαματη οθονη και να βαλω τωρα ζελατινα να μου κοβει εστω και 0.8777% των χρωματωνε". Σε ολα τα κινητα μου μονο θηκη ειχα παντα, ολα ειχαν φαει τις τουμπες τους και ΠΟΤΕ δεν ειδα γρατζουνια στην οθονη. Τιστομπουτσο μεπιασε και ηθελα να βαλω ζελατινα τωρα? Μην κανει βαβα το κινητο?
Αλλα αυτα γινονται οταν παραβαινεις το σοφο κανονα σου "ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΤΟΣ ΣΤΑ ΑΨΥΧΑ" και διαβαζεις τον αλλονε να σου λεει για ταπιτσες προστασιας της θυρας USB

)