Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#861824 Πώς γλιτώνουμε το πρόστιμο για αναγκαστικό εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ, όταν το αυτοκίνητο ειναι για βδομάδες σε συνεργείο;
Λήγει η προθεσμία μου την άλλη βδομάδα και δε θα έχω παραλάβει ακόμα.
Είναι σχετικό το πεδίο της ακινησίας σχήματος στο gov.gr;
Άβαταρ μέλους
By bill33
JarnoT έγραψε:Πώς γλιτώνουμε το πρόστιμο για αναγκαστικό εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ, όταν το αυτοκίνητο ειναι για βδομάδες σε συνεργείο;
Λήγει η προθεσμία μου την άλλη βδομάδα και δε θα έχω παραλάβει ακόμα.
Είναι σχετικό το πεδίο της ακινησίας σχήματος στο gov.gr;

Εχεις άλλες 7 μέρες απο την λήξη .Αν και αυτό ξεπεραστεί είναι 16€ για εώς ένα μήνα .
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
bill33 έγραψε:Εχεις άλλες 7 μέρες απο την λήξη .Αν και αυτό ξεπεραστεί είναι 16€ για εώς ένα μήνα .

Μμ, ναι, το γνωρίζω.
Παραμένει ο προβληματισμός μου για την πιθανή πληρωμή προστίμου για καθυστερημένο ΚΤΕΟ, όταν είναι για λόγους ανωτέρας βίας: όχημα προσωρινά εκτός ενεργείας (γεγονός που πιστοποιείται από συνεργείο, ασφαλιστική, κλπ).

Anyway, μες στον όλο μπελά, αυτός είναι ο μικρότερος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#861840 Τι πιθανότητες έχω να μη με τσιμπίσει η πολιτσάϊ με Ελ πινακίδες στη Γερμανία χωρίς ΚΤΕΟ αν μένω μόνιμα εκεί;
Άβαταρ μέλους
By otso
Chris έγραψε:100%. Πηγαινε αφοβα.

Μην του κανεις πλακα ρε συ .
Εχουν λευκα κελια στην Γερμανια .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#861854 Ο Chris είναι σοβαρός , δε γράφει βλακείες.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#861855 Βάλε στοίχημα... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#861867 Εικόνα

Εγώ πάντως δεν θα το έκανα...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Τι πιθανότητες έχω να μη με τσιμπίσει η πολιτσάϊ με Ελ πινακίδες στη Γερμανία χωρίς ΚΤΕΟ αν μένω μόνιμα εκεί;

Μουσατε μη μασας. Εχω κατι παλιες γνωριμιες στο ΠΑΣΟΚ και θα στη σβησω εγω την κληση :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#861877 Ντάξει μωρέ θα κατεβαίνω με τ'αμάξι Ελλάδα.για ΚΤΕΟ. πινακίδες δε θέλω να αλλάξω.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
JarnoT έγραψε:
bill33 έγραψε:Εχεις άλλες 7 μέρες απο την λήξη .Αν και αυτό ξεπεραστεί είναι 16€ για εώς ένα μήνα .

Μμ, ναι, το γνωρίζω.
Παραμένει ο προβληματισμός μου για την πιθανή πληρωμή προστίμου για καθυστερημένο ΚΤΕΟ, όταν είναι για λόγους ανωτέρας βίας: όχημα προσωρινά εκτός ενεργείας (γεγονός που πιστοποιείται από συνεργείο, ασφαλιστική, κλπ).

Anyway, μες στον όλο μπελά, αυτός είναι ο μικρότερος.

Μόνο εάν το βάλεις σε ψηφιακή ακινησία, και το βάλεις ξανά σε κίνηση μόλις ξεμπερδέψεις από το συνεργείο. Αυτό κάνε βασικά, απλά σιγουρέψου ότι μόλις θα είναι έτοιμο από το συνεργείο, θα το έχεις θέσει σε κίνηση πριν καν βγει από εκεί, μη τυχόν και το κυκλοφορήσει έστω και για δοκιμή ο μάστορας χωρίς πινακίδα ενεργή.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#865188 How does germany keep track of foreign cars 6 month limit.

https://www.reddit.com/r/germany/commen ... ?rdt=54459

shit , θα πάω κι αν το κατασχέσουν μετά το 6μηνο χάρισμά τους. Εξ'άλλου στην άδεια γράφει άλλο όνομα. Ας πάνε να το βρούνε και μένα να μ'αφήσουν ήσυχο , γίνεταί;
======================================================================================
We are pleased to offer you the opportunity to start with us on 15.06.2024. To do this, you would need to let us know when and how you would like to come to Munich.

When you are in Munich, we would exchange the first page of the contracts, so please take the documents with you.

Thank you very much.

Mit freundlichen Grüßen
AUTOBUS OBERBAYERN GMBH
Άβαταρ μέλους
By GTS
#865197 Αν στην αδεια γραφει ονομα κατοικου Ελλαδος πχ αλλο μερος της οικογενειας δυσκολο να σου δημιουργησουν προβλημα εκτος και παρακολουθουν ποσες φορες σε εχουν σταματησει. Αν δεν το οδηγας καθημερινα ισως να αντεξει. Παντως εγω θα εβγαζα φωτογραφιες για αγγελια πριν φυγω και αν δεις οτι μενεις μακροχρονια γερμανια το βαζεις αγγελια και σε καποια στιγμη το πουλας στην Ελλαδα. Αγοραζεις κατι αλλο εκει, φθηνη αγορα ειναι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:How does germany keep track of foreign cars 6 month limit.

https://www.reddit.com/r/germany/commen ... ?rdt=54459

shit , θα πάω κι αν το κατασχέσουν μετά το 6μηνο χάρισμά τους. Εξ'άλλου στην άδεια γράφει άλλο όνομα. Ας πάνε να το βρούνε και μένα να μ'αφήσουν ήσυχο , γίνεταί;
======================================================================================
We are pleased to offer you the opportunity to start with us on 15.06.2024. To do this, you would need to let us know when and how you would like to come to Munich.

When you are in Munich, we would exchange the first page of the contracts, so please take the documents with you.

Thank you very much.

Mit freundlichen Grüßen
AUTOBUS OBERBAYERN GMBH

Αντε καλή αρχή.