Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Obelix έγραψε:Περιμένω τις εξετάσεις αίματος και ούρων να δω αν είναι ολα οκ που ταξιδεύω ακατούρητος :lol:

χοντρο! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Obelix έγραψε:Βγάζει τουλαχιστων 100 με λαμπακι chεκαρισμένο, αλλα θέλω να φτασει 1000 πριν αναψει :rtfm:
Περιμένω τις εξετάσεις αίματος και ούρων να δω αν είναι ολα οκ που ταξιδεύω ακατούρητος :lol:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861553 Πήγα honda και είδα το jazz cross, ερωτεύτηκα, αλλά τσιμπάει. Από βδομάδα test drive. Ωραίο ήταν και το Mitsubishi asx, γαμάτο σαλόνι αλλά νορμάλ τιμή σκέτος βενζινοκινητήρας

Citroen C3 aircross suv δεν είναι κακό στο θέμα εξοπλισμού/τιμης, θα δείξει και στο test drive τι ψάρια πιάνει

Είδα και το Renault Captur, στα 25 η έκδοση με βενζίνη και υγραέριο. Μπαίνουμε σε τέτοιο συνδυασμό; Για το αντίστοιχο sandero λένε καλά λόγια για τον κινητήρα αυτόν
Άβαταρ μέλους
By edmond
#861557 Ναι, μπαίνεις στο διπλό καύσιμο του Captur και λύνεις το άγχος του κόστους κίνησης.
Αξιόλογο αμάξι, εμπ1...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Dimitris_P έγραψε:Είδα και το Renault Captur, στα 25 η έκδοση με βενζίνη και υγραέριο. Μπαίνουμε σε τέτοιο συνδυασμό;

ΧαΛΛΛΛαρά. :eat:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Scotch έγραψε:Καναλεχτρικό έχεις οδηγήσει;

Όχι, έκανα αίτημα για Cupra Born όμως.

C3 aircross test drive: Καλή απόκριση του turbo, η πληροφόρηση του καντράν δεν μου πολυάρεσε, μαλακές αναρτήσεις και μαλακό σχετικά τιμόνι

Opel Mokka test drive MT με τα 136 άλογα: Καλή απόκριση αν και μου φάνηκε λίγο πιο αδύναμο από το C3, ο κινητήρας ακουγόταν τραχύς λες και ήταν diesel, καλή συμπεριφορά στο δρόμο γενικά και μαλακές αναρτήσεις, εύκολο στην οδήγηση. Μέση κατανάλωση στο test drive και σε ανοιχτό δρόμο και στην κίνηση περίπου 7.5

Captur LPG μάλλον εντός της εβδομάδας, αν και είδα και το Arkana hybrid που είναι πιο ωραίο ως σύνολο (στα 31 όμως)

Είδα και το Cupra Born, πολύ ωραίο και με αρκετούς χώρους, για test drive ϊσως από βδομάδα. Εδώ όμως ξεφεύγουμε σε τιμή οπότε μάλλον θα μείνει στην απ'έξω

Από κει που κοίταγα στα 25, ξέφυγα λίγο προς τα πάνω.

Πάντως συνολικά σαν αμάξι νομίζω με ξετρέλανε το CHR κυρίως το εσωτερικό του. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά πόσο να διαφέρει από το cross. Αλλά ξεκινά από 29 με 34 η πλήρης έκδοση :(
edit: και στα 29 τούμπανο είναι
Τελευταία επεξεργασία από Dimitris_P και 06 Απρ 2024, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Black-eyed
#861625 Σαν κάτοχος stonic 1.0 T mHubrid

- Αρχικά διαλεγεις τουρμπατο και όχι το ατμοσφαιρικό (έχει γκαζακι ειδικά το mHubrid)
- Δωρεάν service κάθε 15.000χλμ ή κάθε χρόνο (οποίο έρθει πρώτο). Έχω κάνει 2 μέχρι στιγμής και δεν έχω πληρώσει τίποτα
- Κατανάλωση: Αποκλειστικά πόλη 6,5 / Εκτός γύρω στα 5 (Θεσσαλονίκη -Κερκυρα έχω κάνει με 4,8)
- Χώροι: μέτριοι για μένα

Για οποιαδήποτε ερώτηση :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861626 Ευχαριστώ για το feedback!
Αξίζει το mild hybrid; Προσφέρει κάποια ουσιαστική μείωση στην κατανάλωση;
Άβαταρ μέλους
By Black-eyed
Dimitris_P έγραψε:Ευχαριστώ για το feedback!
Αξίζει το mild hybrid; Προσφέρει κάποια ουσιαστική μείωση στην κατανάλωση;

Εκτός πόλης θα έχεις χαμηλότερη κατανάλωση 0,3 με 0,5 και καλύτερη απόκριση γκαζιού.

Αποκλειστικά εντός πόλης δεν κερδίζεις κάτι.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#861637 Captur με Arkana είναι άτοπη η σύγκριση μιας και είναι άλλη κατηγορία.
Θεωρώ πως το Captur υγραέριο θα σε κερδίσει.