- 19 Μαρ 2024, 18:17
Καλησπέρα και σε σένα!
Αν μιλάμε για καινούριο, νομίζω πως πρέπει να ανέβεις λίγο σε budget (κάπου στα 25Κ) για τα μοντέλα που αναφέρεις.
Επίσης χρειάζεσαι 4κίνηση;
Έχουμε αρκετά duster (4x4 dci) στη δουλειά και καθημερινά χρησιμοποιούνται σε λατομεία, είναι εξαιρετικά, πάνε παντού και είναι αξιόπιστα. Σαν αυτοκίνητα είναι πιο βασικά από τον ανταγωνισμό σε εικόνα (πλαστικά, εξοπλισμός, κτλ), αλλά αυτό δεν ξέρω αν σε ενοχλεί. Προσωπικά άνετα θα έπαιρνα ένα (αλλά πλέον για την πλούσια 4x4 dci έκδοση θέλεις 32 χιλιάρικα...

)
Πριν λίγο καιρό είχα κάνει μία βόλτα σαν συνεπιβάτης σε ένα ολοκαίνουριο Vitara facelift και το βρήκα εξαιρετικό. Ήταν αυτόματο και προσθιοκίνητο και νομίζω η πλούσια έκδοση (νομίζω κάνει κάπου 26-28 χιλιάρικα το συγκεκριμένο) και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως ήταν ήσυχο! Το λέω αυτό, γιατί η προηγούμενη γενιά του είχε κακή ηχομόνωση (όπως μου επιβεβαίωσε και ο οδηγός, που ακριβώς πριν είχε το pro facelift). Από κατανάλωση το συγκεκριμένο (1,4Τ βενζίνη 129 ατίθασα άτια, αυτόματο) ήταν κάπου στα 6lt/100χλμ... καθόλου κακό! Από χώρους αξιοπρεπέστατο για οικογένεια, οδηγικά δεν ξέρω τι λέει, αν και ήταν αρκετά άνετη η ανάρτησή του...
Το S-Cross δεν έχω ιδέα.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>