Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#857773 Οκ ,τα παρήγγειλα και εγώ.Η μεμβράνη μπήκε ευκολα?
Όντως το κινητο είναι απιστευτο.Και εγω απο το 2019 ερχομαι και μάλιστα midrange...
Όλα τα λεφτα η οθόνη ,σαφως ανώτερη απο το 15 pro max της συζύγου.Φωτογραφίες εβγαλα λίγες ,τέλειες μου φάνηκαν .
Εντωμεταξυ πετάει.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
ArrowsFA1 έγραψε:
Και κάτι ακόμη που με ενοχλεί, είναι ότι όταν έχω συνδεδεμένα ακουστικά Bluetooth, οι ήχοι των ειδοποιήσεων (π.χ. ένα μήνυμα WhatsApp) δεν αναπαράγονται και από το ηχείο της συσκευής, αλλά μόνο εντός των ακουστικών. Τα προηγούμενα κινητά μου δεν ήταν έτσι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό;

Ρυθμίσεις -> Ήχοι και δόνηση -> Διαχωρισμός ήχου εφαρμογής. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
kostis20 έγραψε:Οκ ,τα παρήγγειλα και εγώ.Η μεμβράνη μπήκε ευκολα?
Όντως το κινητο είναι απιστευτο.Και εγω απο το 2019 ερχομαι και μάλιστα midrange...
Όλα τα λεφτα η οθόνη ,σαφως ανώτερη απο το 15 pro max της συζύγου.Φωτογραφίες εβγαλα λίγες ,τέλειες μου φάνηκαν .
Εντωμεταξυ πετάει.

Μπηκε ευκολα μεν με την δεουσα προσοχη δε.
Απο θηκες μου αρεσει μια πολυ αλλα κανει σχεδον 100 €
https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kin ... Ultra.html

dr? Dimik? υπερβολαρα?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Απο θηκες μου αρεσει μια πολυ αλλα κανει σχεδον 100 €

dr? Dimik? υπερβολαρα?

Παρε την ιδια με του Δοκτορα. Αυτο το κολπακι που εχει και στηριζεις το τηλεφωνο οριζοντια/καθετα ειναι απιστευτα βολικο κατα την αποψη μου.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Οκ ,τα παρήγγειλα και εγώ.Η μεμβράνη μπήκε ευκολα?
Εντωμεταξυ πετάει.

Μπηκε ευκολα μεν με την δεουσα προσοχη δε.
Απο θηκες μου αρεσει μια πολυ αλλα κανει σχεδον 100 €

dr? Dimik? υπερβολαρα?

καλυτερα σε σουβλακια :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#857810 Ωραίες είναι οι Pitaka αλλά πανάκριβες (λεπτές βέβαια) και αδιαφανείς, εγώ είπαμε, θέλω να βλέπω τα χρώματα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#858621 φίλος είναι στη Σκανδιναβία και παρατηρεί πως με το Xiaomi Poco X3 χρειάζεται να στήσει τριποδο για 15+" για να φωτογραφίσει το βόρειο σέλας.
στο ιδιο σημείο το βγάζει φίλος του πολύ πιο καθαρά του με iPhone 13, με έκθεση 4-5'' χωρίς τριποδο.
η διαφορά είναι πολυ μεγαλύτερη στο βίντεο όπου το πρώτο βγάζει σχεδον σκοτάδι.

για να έχει καλο αποτέλεσμα χωρίς τρίποδο και μεγάλη έκθεση χρειάζεται κατάλληλη εφαρμογή για post-processing ή πιο σύγχρονο android?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#858631 Εδω και μερικες μερες με καλουν 3-4 φορες απο ελληνικα κινητα και ακουω ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα στα αγγλικα που λεει οτι ειναι απο το PayPal και μολις αγορασα ενα iPhone14, να πατησω 1 αν θελω ακυρωση ή τροποποιηση της παραγγελιας μου.

Το κλεινω φυσικα. ( Το PayPal δεν εχει καμια χρεωση, ουτε αναμονη για χρεωση, τιποτα. Ασε που πιοστευω οτι αν ηταν απο αυτους θα εχει ερθει email, ειδοποιηση στην εφαρμογη )

Μολις με πηραν στο Viber και ο αριθμος που καλεσε ηταν ο +305547179231 :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
PaNick67 έγραψε:Εδω και μερικες μερες με καλουν 3-4 φορες απο ελληνικα κινητα και ακουω ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα στα αγγλικα που λεει οτι ειναι απο το PayPal και μολις αγορασα ενα iPhone14, να πατησω 1 αν θελω ακυρωση ή τροποποιηση της παραγγελιας μου.

Το κλεινω φυσικα. ( Το PayPal δεν εχει καμια χρεωση, ουτε αναμονη για χρεωση, τιποτα. Ασε που πιοστευω οτι αν ηταν απο αυτους θα εχει ερθει email, ειδοποιηση στην εφαρμογη )

Απάτη ειναι,θέλουν να πατήσεις οτιδήποτε ώστε να σου ψαρέψουν τραπεζικά στοιχεία.Καμία σχέση με ΡΡ .Εγώ σε ανάλογη απάτη απο "amazon" τους έλεγα ότι έχω παραγγείλει iphone και ότι έχει αργήσει η παραγγελία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
PaNick67 έγραψε:Εδω και μερικες μερες με καλουν 3-4 φορες απο ελληνικα κινητα και ακουω ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα στα αγγλικα που λεει οτι ειναι απο το PayPal και μολις αγορασα ενα iPhone14, να πατησω 1 αν θελω ακυρωση ή τροποποιηση της παραγγελιας μου.

Το ιδιο και μενα. Πλοκ κατευθειαν
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
egobrain έγραψε:φίλος είναι στη Σκανδιναβία και παρατηρεί πως με το Xiaomi Poco X3 χρειάζεται να στήσει τριποδο για 15+" για να φωτογραφίσει το βόρειο σέλας.
στο ιδιο σημείο το βγάζει φίλος του πολύ πιο καθαρά του με iPhone 13, με έκθεση 4-5'' χωρίς τριποδο.
η διαφορά είναι πολυ μεγαλύτερη στο βίντεο όπου το πρώτο βγάζει σχεδον σκοτάδι.

για να έχει καλο αποτέλεσμα χωρίς τρίποδο και μεγάλη έκθεση χρειάζεται κατάλληλη εφαρμογή για post-processing ή πιο σύγχρονο android?

Θέλει καλύτερο κινητό με ois, μεγαλύτερο αισθητήρα και μεγαλύτερο διάφραγμα.
Αυτά τα βρίσκεις σε ακριβότερες συσκευές γι αυτό και η διαφορά του Poco με το iPhone.
Άβαταρ μέλους
By glf
#858698 Ναι και γω έχω κάτι τέτοια με ηχογραφημένο μήνυμα. Το κλείνω με τη μια και πλοκ το νούμερο.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
MIXOStsi έγραψε:Θέλει καλύτερο κινητό με ois, μεγαλύτερο αισθητήρα και μεγαλύτερο διάφραγμα.
Αυτά τα βρίσκεις σε ακριβότερες συσκευές γι αυτό και η διαφορά του Poco με το iPhone.

ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#858732 Πολλοί κοιτάνε το πόσες κάμερες έχει το τηλέφωνό τους ή το πόσα megapixel αλλά αυτά δεν αρκούν ούτε εξασφαλίζουν πραγματική ποιότητα της εικόνας και συνολική ικανότητα. Ο φακός συνεχίζει να μετράει πολύ αλλά πόσοι το προσέχουν;