Όντως το κινητο είναι απιστευτο.Και εγω απο το 2019 ερχομαι και μάλιστα midrange...
Όλα τα λεφτα η οθόνη ,σαφως ανώτερη απο το 15 pro max της συζύγου.Φωτογραφίες εβγαλα λίγες ,τέλειες μου φάνηκαν .
Εντωμεταξυ πετάει.
ArrowsFA1 έγραψε:
Και κάτι ακόμη που με ενοχλεί, είναι ότι όταν έχω συνδεδεμένα ακουστικά Bluetooth, οι ήχοι των ειδοποιήσεων (π.χ. ένα μήνυμα WhatsApp) δεν αναπαράγονται και από το ηχείο της συσκευής, αλλά μόνο εντός των ακουστικών. Τα προηγούμενα κινητά μου δεν ήταν έτσι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό;
kostis20 έγραψε:Οκ ,τα παρήγγειλα και εγώ.Η μεμβράνη μπήκε ευκολα?
Όντως το κινητο είναι απιστευτο.Και εγω απο το 2019 ερχομαι και μάλιστα midrange...
Όλα τα λεφτα η οθόνη ,σαφως ανώτερη απο το 15 pro max της συζύγου.Φωτογραφίες εβγαλα λίγες ,τέλειες μου φάνηκαν .
Εντωμεταξυ πετάει.
Geo f1 έγραψε:Απο θηκες μου αρεσει μια πολυ αλλα κανει σχεδον 100 €
https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kin ... Ultra.html
dr? Dimik? υπερβολαρα?
Geo f1 έγραψε:kostis20 έγραψε:Οκ ,τα παρήγγειλα και εγώ.Η μεμβράνη μπήκε ευκολα?
Εντωμεταξυ πετάει.
Μπηκε ευκολα μεν με την δεουσα προσοχη δε.
Απο θηκες μου αρεσει μια πολυ αλλα κανει σχεδον 100 €
https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kin ... Ultra.html
dr? Dimik? υπερβολαρα?
PaNick67 έγραψε:Εδω και μερικες μερες με καλουν 3-4 φορες απο ελληνικα κινητα και ακουω ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα στα αγγλικα που λεει οτι ειναι απο το PayPal και μολις αγορασα ενα iPhone14, να πατησω 1 αν θελω ακυρωση ή τροποποιηση της παραγγελιας μου.
Το κλεινω φυσικα. ( Το PayPal δεν εχει καμια χρεωση, ουτε αναμονη για χρεωση, τιποτα. Ασε που πιοστευω οτι αν ηταν απο αυτους θα εχει ερθει email, ειδοποιηση στην εφαρμογη )
Μολις με πηραν στο Viber και ο αριθμος που καλεσε ηταν ο +305547179231
PaNick67 έγραψε:Εδω και μερικες μερες με καλουν 3-4 φορες απο ελληνικα κινητα και ακουω ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα στα αγγλικα που λεει οτι ειναι απο το PayPal και μολις αγορασα ενα iPhone14, να πατησω 1 αν θελω ακυρωση ή τροποποιηση της παραγγελιας μου.
Το κλεινω φυσικα. ( Το PayPal δεν εχει καμια χρεωση, ουτε αναμονη για χρεωση, τιποτα. Ασε που πιοστευω οτι αν ηταν απο αυτους θα εχει ερθει email, ειδοποιηση στην εφαρμογη )
Μολις με πηραν στο Viber και ο αριθμος που καλεσε ηταν ο +305547179231
egobrain έγραψε:φίλος είναι στη Σκανδιναβία και παρατηρεί πως με το Xiaomi Poco X3 χρειάζεται να στήσει τριποδο για 15+" για να φωτογραφίσει το βόρειο σέλας.
στο ιδιο σημείο το βγάζει φίλος του πολύ πιο καθαρά του με iPhone 13, με έκθεση 4-5'' χωρίς τριποδο.
η διαφορά είναι πολυ μεγαλύτερη στο βίντεο όπου το πρώτο βγάζει σχεδον σκοτάδι.
για να έχει καλο αποτέλεσμα χωρίς τρίποδο και μεγάλη έκθεση χρειάζεται κατάλληλη εφαρμογή για post-processing ή πιο σύγχρονο android?

MIXOStsi έγραψε:Θέλει καλύτερο κινητό με ois, μεγαλύτερο αισθητήρα και μεγαλύτερο διάφραγμα.
Αυτά τα βρίσκεις σε ακριβότερες συσκευές γι αυτό και η διαφορά του Poco με το iPhone.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]