Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#74667 Ολλανδέ ξεκόλλα απ' το VFR γιατί θα πέσει φάπα ηλεκτρονική... :twisted:
VFR μόνο το 750 RC36 αξίζει να ψάξεις. :iconcool:

Προσυπογράφω τα του ΙΚΕ και λέω, ένα είναι το ιδανικό μηχανάκι και αυτό να αρχίσεις να κοιτάς...
CBR 1100XX Blackbird! :inlove: :inlove: :inlove:
Ευτυχώς που τα καγκούρια της Ελλάδος ξεκαύλωσαν επάνω στα χαγιαμπούσα και επιβίωσαν τα μπλάκμπερντ.

Πας φουλ για μοντέλο 1998 με καρμπυρατέρ και 300+ πραγματική τελική.
Προβλήματα τα εξής δύο, και αν προκύψουν ποτέ,
1. ανορθωτής
2. καμπάνα στο κιβώτιο.
Μοτοσυκλέτα αλεξίσφαιρη, τα 200.000 χιλιόμετρα τα έχει για πλάκα το μοτέρ της.

Και ένα σχόλιο. Ρε παιδιά συζητάμε για δυσκολία στην πόλη με μηχανές αυτού του βεληνεκούς? Εδώ επιβιώνουν καθημερινά στο κέντρο τυπάδες με Paneuropean και άλλα τέτοια μαστόδοντα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#75468 Η αλήθεια είναι οτι όσο έβλεπα να κυκλοφορούν με το χχ κάτι σιχαμένες φάτσες με απωθούσε, πλέον την βρίσκω γοητευτικότατη... Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω τι να την κάνω :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#75473 κούκλα η blackbird γενικά, η συγκεκριμένη όμως γιατί μου φαίνεται στραβή εδώ?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#75709 Σε ξεγελάει το μαυρο φόντο δεξιά στον τροχό . Ίσια είναι.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#75711 Ναι, έπρεπε να γίνω πιο συγκεκριμένος, εννοούσα το φωτιστικό και το πλαστικό γύρω του, όχι τον τροχό.

Στον τροχό δεν το είχα προσέξει καν ότι φαίνεται στραβό, αλλά τώρα που το βλέπω μάλλον φταίει ο φωτογράφος, δεν είναι ακριβώς κέντρο τραβηγμένη.

edit λάθος χαρακτηρισμός το "στραβή" βασικά, γιατί υπονοεί στραβό πλαίσιο και κοίταξες κατευθείαν τροχό εσύ με το δίκιο σου, πάντως στην περιοχή εκεί γύρω από το φωτιστικό κάτι τρέχει μου φαίνεται :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#75718 Αυτή η μοτο ήταν ένας έρωτας. Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από F&G και 11 Φεβ 2015, 01:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByF&G
Chris έγραψε:Ναι, έπρεπε να γίνω πιο συγκεκριμένος, εννοούσα το φωτιστικό και το πλαστικό γύρω του, όχι τον τροχό.

Στον τροχό δεν το είχα προσέξει καν ότι φαίνεται στραβό, αλλά τώρα που το βλέπω μάλλον φταίει ο φωτογράφος, δεν είναι ακριβώς κέντρο τραβηγμένη.

edit λάθος χαρακτηρισμός το "στραβή" βασικά, γιατί υπονοεί στραβό πλαίσιο και κοίταξες κατευθείαν τροχό εσύ με το δίκιο σου, πάντως στην περιοχή εκεί γύρω από το φωτιστικό κάτι τρέχει μου φαίνεται :hmmm:

Ναι . Το πλαστικό πλαίσιο ίσως έχει χτυπηθεί και έχει στραβλωσει. Φαινεται στο πισω φαναρι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#85826 Kawasaki H2 Losail Circuit, Qatar First Test , ακουστε ηχο !!!! :inlove: :inlove: :inlove:

Άβαταρ μέλους
ByF&G
Νίκος Παππάς έγραψε:Kawasaki H2 Losail Circuit, Qatar First Test , ακουστε ηχο !!!! :inlove: :inlove: :inlove:

Πανέμορφο . :metalo: