- 01 Μαρ 2024, 12:24
otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Αν είναι για κωλαράκια, τα γυμναστήρια δεν είναι πάντα ο καλύτερος χώρος. Είναι πολύ λιγότερα τα ωραία κωλαράκια, από τα άσχημα. Καλύτερα να πιεις κάνα καφέ απέναντι από τα Zara.
Πονηρε ηπειρωτη που τον βρισκεις τον χρονο ; φανταζομαι ολο σε μητινγκ θα εισαι .
Ακριβώς, έκλεισα 4 ώρες σε δαύτα.
otso έγραψε:Εχω μερικες αποριες ερωτησεις
Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά προειδοποιώ πως τελευταία ούτε απέξω δεν περνάω από γυμναστήριο, έχουν καταντήσει άβατα σαν τα pet shop.
otso έγραψε:1) Εχει βασει αυτο που λεει ο λαος , οτι οσο πιο ντουκι τοσο μειωμενο ερεκτιον;
Ο σοφός λαός δεν ξέρω αν το είχε πει αυτό πριν βγουν τα φάρμακα για να χτίσεις μάζα. Κάποια από αυτά αποδεδειγμένα κάνουν κακό εκεί κάτω. Από την άλλη, υποθέτω έχει να κάνει κιόλας στην έκκριση ντοπαμίνης με την άσκηση, που συμβαίνει και όταν κάνεις σεξ. Θεωρητικά λοιπόν, όποιος ασκείται τόσο πολύ, δεν έχει την ίδια ανάγκη για σεξ. Εξελικτικά λοιπόν, δεν έχει λόγο να κυνηγήσει με την ίδια ζέση μπας και το βρέξει.
otso έγραψε:2) Ειναι τα ντουκια μικροτσουτσουνοι; οπως ο σοφος λαος λεει;
Ο σοφός λαός δεν ξέρω αν έχει διαβάσει Δαρβίνο, εξελικτικά αν το δεις, είναι λογικό ν'αντισταθμίσεις μια μειονεξία με κάτι άλλο. Στο δικό μου μυαλό, απ' όλα τα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος, το να περνάει όλες τις ελεύθερες ώρες του στο γυμναστήριο, είναι πιο βαρετό από το να βγάζει βόλτα το σκύλο. Και ξέρεις πόσο βαριέμαι το τελευταίο. Τώρα, στο κρεβάτι τους δεν είμαι, ας απαντήσει κάποιος άλλος αν γνωρίζει.
otso έγραψε:3) Τα ντουκια σε ποια ηλικιακη κατηγορια γυναικων εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας;
Δεν είναι ηλικιακό μόνον το ζήτημα νομίζω, όσο σε τι φάση είναι η γυναίκα. Αν έπρεπε να ποντάρω, <25 και <1.60μ, άρα μικρές και κοντές θα έλεγα. Πάντα μιλώντας εξελικτικά.
otso έγραψε:4) Ειναι τα ντουκια πρωην κομπλεξικα ατομα που ειχαν φαει πολλες σφαλιαρες μικροι;
Όχι απαραίτητα. Νομίζω είναι απλώς άνθρωποι που δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα, ούτε κοινωνικό κύκλο, οπότε είναι κάθε μέρα 4-5 ώρες στο γυμναστήριο γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν.
otso έγραψε:5) Ντουκι και ηλιθιοτητα πανε μαζι ; οπως βλεπουμε στις γελοιογραφίες;
Αναλόγως τι θεωρούμε ηλιθιότητα και τι απαιτήσεις έχει κάποι@.
otso έγραψε:6) Μπορει ενα ντουκι να γινει ζιγκολο;
Αν δεν ανήκει στην κατηγορία των μικροτσούτσουνων, ναι. Α, και αν του σηκώνεται, γιατί τα φάρμακα καμιά φορά δεν βοηθάνε.
otso έγραψε:7) Σε μια πολυ ωραια και εξυπνη γυναικα μπορει ενα φτωχο ντουκι να εχει επιτυχια;
Ασφαλώς. Οι μόνοι που δεν θα μπορούσαν να έχουν επιτυχία είναι οι φτωχοί και άσχημοι, υπό φυσιολογικές συνθήκες πάντα. Τα ντούκια είναι πιο συμβατά με το σύγχρονο αξιακό πρότυπο, δες λίγο τι κυκλοφορεί και στο TikTok αν δεν με πιστεύεις.
otso έγραψε:8) Πως νοιωθει ενα ντουκι πηγαινοντας σε ενα νυχτερινο κεντρο , να βλεπει οτι οι ομοιοι του ειναι πορτιερηδες η μπραβοι;
Υποθέτω νοιώθει καλά για την ύπαρξη και τέτοιων επαγγελματικών ευκαιριών.
otso έγραψε:9) σε μια ωραια γυναικα ποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες ενα καραφλο ντουκι η ενας φυσιολογικος καραφλος αντρας ;
Κανένας από τους δύο. Γιατί να διαλέξει μια ωραία έναν καραφλό, ντούκι ή όχι;
otso έγραψε:10) σε εναν εργασιακο χωρο ποιος δεχεται περισσοτερες παρενοχλησεις ενα ντουκι η ενας απλος αντρας ;
Ο απλός άντρας προφανώς, κανένας δεν θα τα βάλει με το ντούκι, υπάρχει και η ζωή εκτός του εργασιακού χώρου.
otso έγραψε:11) ΚΑΙ τελος εχει ενα ντουκι περισσσοτερες επιτυχιες στους γκει η στις γυναικες
Δεν θα μπορούσα να το ξέρω αυτό να πω την αλήθεια. Υποθέτω υπό τις κατάλληλες συνθήκες, και στους δύο, ή σε και σε κανέναν. Μην ξεχνάμε και τα ενδιάμεσα φύλα των trans, εκεί νομίζω πως μπορεί να είχε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, πες κι εσύ μια γνώμη όμως.
otso έγραψε:12) Τα ντουκια ενδεικνυνται για one night stand η για μακροχρονια σχεση; (μαλλον γυναικα πρεπει να μας απαντησει)
Θα έλεγα one night stand καλύτερα, σε μακροχρόνια σχέση, με σκοπό το γάμο, δεν θα βοηθούν καθόλου με τα παιδιά γιατί θα είναι όλη μέρα στο γυμναστήριο.
otso έγραψε:13) ΠΟΥ πηγαινουν τα ντουκια οταν πεθαινουν;
Εκεί που πάμε και οι υπόλοιποι προφανώς.
otso έγραψε:Θα μπορουσα να συνεχισω ως αυριο αλλά βαρεθηκα
Το αύριο είναι σήμερα. Μόλις ξεβαρεθείς, εδώ είμαι να βοηθήσω.