Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#857625 Μήπως είσαι λίιιιιιιγοοοοο υπερβολικός; Το ESP χρειάζεται σε στροφή, στην ευθεία που θα το ανοίξει, δεν τίθεται θέμα προφανώς για ένα τόσο καλοστημένο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#857628 Πιθανώς είμαι :oops: Απλά με τέτοια δύναμη, αισθάνομαι πιο σίγουρος με 4κίνηση και ηλεκτρονικά on, ακόμη και στην ευθεία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#857631 Δεν τίθεται θέμα, για να διώξει την ουρά του ένα δυνατό πισωκίνητο στην ευθεία, θέλει κακό οδόστρωμα και κακό χειρισμό. Δεν θα το φοβόμουν καθόλου.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Συγκίνηση; Επειδή έχω μπει σε ένα (το είχε συνάδελφος) ο τρόπος που επιταχύνει μόλις μπει το VTEC είναι από άλλο πλανήτη.
Εντάξει δεν είναι ηλεκτρικό μεν, αλλά αν κάποιος αναζητά συγκινήσεις, δεν θα βρει πολλά καλύτερα σε λογικά λεφτά.

Για μένα δεν ήταν τόσο η επιτάχυνση (που προφανώς και ήταν και αυτή :inlove: ), αλλά κυρίως ο ήχος ( :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: ) και το ότι στις 7.000 σαλ που πήγε το χέρι ασυναίσθητα να ανεβάσει ταχύτητα, το μάτι είδε ότι έχει κι άλλο στο στροφόμετρο! :inlove: :inlove: :inlove: Άλλες 2000σαλ για την ακρίβεια :inlove: :inlove: :inlove:

Όσο μπόρεσε να δει το μάτι προφανώς έτσι όπως επιτάχυνε ο δαίμονας! :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#857655 Βάλτε και ένα καλό μπλοκε αφού σας ενδιαφέρει η δύναμή σε στροφηλικια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#857663 Το μπλοκέ μπαίνει και μετά;
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Το μπλοκέ μπαίνει και μετά;

Αν δεν είχε, ναι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Δεν τίθεται θέμα, για να διώξει την ουρά του ένα δυνατό πισωκίνητο στην ευθεία, θέλει κακό οδόστρωμα και κακό χειρισμό. Δεν θα το φοβόμουν καθόλου.
Ελαφρύ πισωκίνητο ακόμα και όχι πολύ δυνατό σε ελληνικό οδόστρωμα σχεδόν πάντα γλυστράει γλυκά σε ζωηρή εκκίνηση. Συνήθως προς τα δεξιά αν θυμάμαι καλά (έχει να κάνει με τις ροπές που δημιουργούνται λόγω περιστροφής του άξονα μετάδοσης κλπ).
Το μπλοκέ σε ελαφρύ και δυνατό πισωκίνητο βοηθάει πολύ.
Αυτοί οι πολύστροφοι κινητήρες της Honda είναι χάρμα, εκεί που οι άλλοι κινητήρες τελειώνουν αυτοί απλά αλλάζουν διάσταση και σε διακτινίζουν. Βέβαια αν ήταν τελείως γραμμικοί δεν θα μας φαινόντουσαν τόσο καταπληκτικοί ειδικά τώρα που με τα τούρμπο και τα ηλεκτρικά τα άλογα είναι στραγάλια με ροπές από πολύ χαμηλά.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Συγκίνηση; Επειδή έχω μπει σε ένα (το είχε συνάδελφος) ο τρόπος που επιταχύνει μόλις μπει το VTEC είναι από άλλο πλανήτη.
Εντάξει δεν είναι ηλεκτρικό μεν, αλλά αν κάποιος αναζητά συγκινήσεις, δεν θα βρει πολλά καλύτερα σε λογικά λεφτά.

Eγω το ειχα βρει λιγο αδυναμο, το βι τεκ μπαινει νομιζω στις 6000 η στις 6500 στροφες. Σε καθε περιπτωση αν δεν εχει ατυχηματα (σπανιο) ειναι ηδη συλλεκτικα αυτα τα αυτοκινητα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#857985 Αν είναι στην κατάσταση που συζητάμε και είναι ακόμα προς πώληση, στείλε ένα pm :eat:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#857987 Τι pm; Έχουμε συμφωνήσει πως αν πάρει απόφαση να το δώσει (το σκέφτεται ακόμη), πρώτα θα με ρωτήσει αν το θέλω και μετά θα κοιτάξει αλλού :innocent: (έχει ήδη αρκετές προσφορές από "άσχετους" που τον συναντάνε στο δρόμο). Δεν βλέπω να το δίνει κάτω από 25k.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#858135 Σχετικά με την παλαιότητα, φίλος-ιδιοκτήτης, πολύ ψαγμένος οδηγικά, με αγωνιστικά καρτ κλπ, μου έχει πει ότι σε κάθε MY (Model Year) είχαν βελτιώσεις, ακόμα και μεταξύ ίδιας γενιάς. Οπότε όσο νεότερο, τόσο το καλύτερο και μάλιστα στην πράξη είχαν και πιο δυνατό μοτέρ (εκτός από κάποιο που άλλαξαν κάτι κανονισμοί ρύπων - αν θυμάμαι καλά - είχαμε πιει και κάτι δυνατές :s_drinks εκείνο το βράδυ που μου τα ανέλυε :lol: ).

Αυτός έχει ένα από τα πρώτης γενιάς, χωρίς ESP. Εμένα πάντως δεν με εντυπωσίασε με την δύναμή του. Σίγουρα ήταν πολύ σβέλτο, αλλά η E92 330i μου, μου φαινόταν πιο δυνατή, κυρίως στις μεσαίες (λογικό με 50% μεγαλύτερο κυβισμό). Στις ψηλές ήταν όνειρο το 2000 (ω και ο ήχος!!!), ενώ ο επιλογέας ήταν σαν εκείνο το arcade ηλεκτρονικό NASCAR που παίζαμε στα ουφάδικα στα early '90s - απλά άλλαζες ταχύτητα κινώντας τον λεβιέ με την σκέψη. Τιμόνι "ξυράφι", αλλά φρένα έτσι-κι-έτσι από αίσθηση. Μέσα κοπανάει και τρίζει όμως, αλλά αυτά τα ξέρεις όταν μπλέκεις με τέτοια μηχανήματα.

Προσωπικά θα προτιμούσα ένα RX-8, γιατί δεν μου αρέσουν τα ανοικτά, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή (και όποιος τουμπάρει στην ζωή του θα την κάνει και δική του...).
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Αξίζει 70Κ; ΟΧΙ
Αλλά μπορώ να σας πω πολλά που δεν αξίζουν σήμερα τα λεφτά τους.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ζήλεψα το λεβιέ - σασμάν του και το κοφτερό - γρήγορο τιμόνι του.

Για εμένα εμφάνιση 10/10 και εσωτερικό όπως πρέπει. Σπαρτιατικό και κόκκινο. Κ@ΥΛΑ