224v έγραψε:
Πρόσφατη στα 6.5 κιλα!!!
κουκλι! αρσενικο?
224v έγραψε:
Πρόσφατη στα 6.5 κιλα!!!
otso έγραψε:mousatos έγραψε:Σας βλέπω σχεδόν όλους με υιοθετημένα αδεσποτάκια ( ΝΟΤ) και ράτσες από ειδεχθές εμπόριο ζώων.
Εχω την εντυπωση οτι του 224 ειναι απο αδεσποτη . Μακρυτριχες εβρισκες απο το 90 στην Αθηνα , στα σκουπιδια του Σκλαβενιτη στην Αγ. Παρασκευη ηταν καμμια δεκαρια . Ακομα και στο χωριο εχει 2-3 στη γειτονια . Προσφατα ειδα και στον σταθμο του τρενου εδω 2 .
Το θεμα ειναι ποια να σωσεις . Την ομορφη στολιδι η την φουκαριαρα διπλα της ;
Προσφατα μαζεψα το πιο ασχημο γατι που εχω δει , αυτο που δεν θα ειχε καμμια τυχη .
Πρωτη φορα ακουω για μειν κουν οχι μονο να σηκώνονται αλλα να κυνηγουν και να σκοτωνουν , δεν μπορω να το πιστεψω .
Η φωτο ειναι απο την μεγαλυτερη γατα του κοσμου .
Αυτες που και κυνηγουν αλλα ειναι και αντιστοιχα μεγαλες ειναι οι Νορβηγικου δασους . Θα ηθελα καποτε και μια τετοια στην αγελη.
ΗΦ οταν σου φερουν τα παιδια ενα γατακι που το βρηκαν γυρνωντας απ το σχολειο βρεγμενο φοβισμενο και πεινασμενο
τι θα κανεις; Διαλεξη γιατι δεν πρεπει να εχει τριχες στο σπιτι;

dimviii έγραψε:ευχαριστω Νικ! Την εχεις ζηγισει την δικια σου?
. Το εριξε και δυο φορες μεχρι που τα πηρε η
και πεταξε το δεντρο
( ενταξει, ηταν 25 χρονων και μαδουσε ασχημα , καθε χρονο λεγαμε να παρουμε ενα καινουργιο αλλα ολο το αφηναμε για την επομενη, οποτε απλα η Λιλη επισπευσε τα πραγματα
).
otso έγραψε:ΗΦ οταν σου φερουν τα παιδια ενα γατακι που το βρηκαν γυρνωντας απ το σχολειο βρεγμενο φοβισμενο και πεινασμενο
τι θα κανεις; Διαλεξη γιατι δεν πρεπει να εχει τριχες στο σπιτι;
edmond έγραψε:Λεο
Λιλυ
Παγουράς
Κροκέτες
Μαχαιροπίρουνο
Πατάω αποσύνδεση γτχμ νισάφι πια εδω μέσα.
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Αυτό με την πράσινη είναι ντε φάκτο και απολύτως λ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]