Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
224v έγραψε:Εικόνα
Πρόσφατη στα 6.5 κιλα!!!

κουκλι! αρσενικο?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:
mousatos έγραψε:Σας βλέπω σχεδόν όλους με υιοθετημένα αδεσποτάκια ( ΝΟΤ) και ράτσες από ειδεχθές εμπόριο ζώων.

Εχω την εντυπωση οτι του 224 ειναι απο αδεσποτη . Μακρυτριχες εβρισκες απο το 90 στην Αθηνα , στα σκουπιδια του Σκλαβενιτη στην Αγ. Παρασκευη ηταν καμμια δεκαρια . Ακομα και στο χωριο εχει 2-3 στη γειτονια . Προσφατα ειδα και στον σταθμο του τρενου εδω 2 .
Το θεμα ειναι ποια να σωσεις . Την ομορφη στολιδι η την φουκαριαρα διπλα της ;
Προσφατα μαζεψα το πιο ασχημο γατι που εχω δει , αυτο που δεν θα ειχε καμμια τυχη .
Πρωτη φορα ακουω για μειν κουν οχι μονο να σηκώνονται αλλα να κυνηγουν και να σκοτωνουν , δεν μπορω να το πιστεψω .
Η φωτο ειναι απο την μεγαλυτερη γατα του κοσμου .
Αυτες που και κυνηγουν αλλα ειναι και αντιστοιχα μεγαλες ειναι οι Νορβηγικου δασους . Θα ηθελα καποτε και μια τετοια στην αγελη.
ΗΦ οταν σου φερουν τα παιδια ενα γατακι που το βρηκαν γυρνωντας απ το σχολειο βρεγμενο φοβισμενο και πεινασμενο
τι θα κανεις; Διαλεξη γιατι δεν πρεπει να εχει τριχες στο σπιτι;

δεν ειναι τοσο σπανιες οι μακρυτριχες Οτσο.Εχει πολλες αδεσποτες τετοιες.
Και το δικο μου αδεσποτο ηταν.
Το εφερε η μαμα του μαζι με το αδελφακι του σε εναν φυλακα σε ενα εργοστασιο.Πεθανε το αδελφακι του,και μετα εξαφανιστηκε και η μαμα και εμεινε μονο του δυο μηνων.
Ο φυλακας δεν μπορουσε να το βαλει μεσα στο εργοστασιο γιατι ειχε καμια δεκαρια σκυλια.
Το ειχε εξω στο δρομο διπλα απο την πυλη κατω απο ενα στεγαστρο απο πλεξιγκλας,και του εβαζε τροφη και νερο.
Στα 2 μετρα περναγαν νταλικες αυτοκινητα,κινηση ολη τη μερα απο αυτοκινητα.
Δεν το μετανιωσα ουτε οταν μου εκανε τη μπερζερα λουριδες. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#857581 σου στελνω μερικες φωτο να τις ανεβασεις.
Δεν θα ελεγα οτι ειναι μεγαλοσωμος.Πριν κανα μηνα που πηγαμε για το εμβολιο,ζυγιστηκε στα 5,200 γρ.Ειναι 15 μηνων.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#857584 Κουκλος ο Λιο!!! Και του 224 μπαμπατσικο και μαλιαρο!!!

Νικολαε εφοσον εχεις αναλαβει τη γραμματειακη υποστηριξη, πες στο αφεντικο σου το Ντιμη να αγορασει κανενα καινουργιο κινητο. Σε λιγο ουτε το γατι δε θα στηνεται για φωτο με αυτο το χρεπι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#857588 ευχαριστω Νικ! Την εχεις ζηγισει την δικια σου?
δεν φαινεται καλα στις φωτο,το περιλαιμιο ειναι με παπιον. :lol:
Γιωργη δεν υπαρχει σαλιο λεει η καργιολω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:ευχαριστω Νικ! Την εχεις ζηγισει την δικια σου?

Τελος Δεκεμβρη που την πηγα για το εμβολιο της ηταν 5.600. Την ιδια ωρα ηταν ενας γατος 11 κιλα οποτε ο ντοκ ειπε πως την βλεπει μια χαρα :lol: :lol: :lol:

Η δικη μου ηταν μεσα στο δεντρο Δημητρη :lol: . Το εριξε και δυο φορες μεχρι που τα πηρε η :inlove: και πεταξε το δεντρο :s_rofl ( ενταξει, ηταν 25 χρονων και μαδουσε ασχημα , καθε χρονο λεγαμε να παρουμε ενα καινουργιο αλλα ολο το αφηναμε για την επομενη, οποτε απλα η Λιλη επισπευσε τα πραγματα :lol: ).
Χωρια το ποσες φορες εβγαλε τα κατω στολιδια και τα ψαχναμε μεσα στο σπιτι :lol:

Ενω ο παγουρας φιλος μας τις εχει εκπαιδευσει ρε να τρωνε μα μαχαιροπιρουνο τις κροκετες , φαντασου :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:ΗΦ οταν σου φερουν τα παιδια ενα γατακι που το βρηκαν γυρνωντας απ το σχολειο βρεγμενο φοβισμενο και πεινασμενο
τι θα κανεις; Διαλεξη γιατι δεν πρεπει να εχει τριχες στο σπιτι;

Είναι ένα πρόβλημα που σίγουρα δεν μου ταράζει αυτή την στιγμή τον ύπνο μου. Αν πάντως βρεθώ σ'αυτό το δίλημμα η απάντησή μου όπως πάντα (και για κάθε ζωάκι) θα ήταν πως τα ζωάκια δεν είναι φτιαγμένα για διαμερίσματα και κλουβιά, επομένως, κάποιος θέλει γατάκι, ας το αφήσει στην αυλή, να το ταϊζει πού και πού, να πιάνει και κάνα έντομο και καμιά κατσαρίδα, παρά να είναι κλεισμένο μέσα στο σπίτι.
Α, και εννοείται, να το στειρώσουμε γιατί η γειτονιά έχει ήδη πάρα πολλά. :s_blush
Άβαταρ μέλους
By g8777
edmond έγραψε:Λεο
Λιλυ
Παγουράς
Κροκέτες
Μαχαιροπίρουνο

Πατάω αποσύνδεση γτχμ νισάφι πια εδω μέσα. :s_hang

Κατσε μωρε, πού θα βρεις καλύτερα.

Ομπζερβ.

Εικόνα