Μάλλον κάποιος το βύθισε… τελικά έσπασε ένα πολύ μικρό εξάρτημα. Μα καλά, και αυτοί 1mm πάχος το έφτιαξαν…
Έβαλα εποξική κόλλα ως μέτρο 1ης αντίδρασης. Αν δεν πιάσει θα δω…
When the going gets tough, the tough get going
Το θέμα είναι στις απλές LED τι τύπου panel να έχω υπόψιν να κοιτάω για καλό, ώστε ούτε καμμένο pixel να βγάλει ούτε να χαλάσει σε 2 χρόνια. Επίσης σημαντικό να έχει γρήγορο tuner
Υπενθυμίζω πως ο βασικός λόγος αναβάθμισης είναι οι ενσωματωμένες smart δυνατότητες.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Η παλιά μου τηλεόραση είναι 60Hz και δεν έχω κανένα παράπονο. Γιατί να μην πάρω καινούργια πάλι στα 60Hz απλώς να έχει ένα καλό panel για ζωντανά και ποιοτικά χρώματα ; Γιατί πρέπει να ξοδευτώ sony και καλά σε oled ;
Το θέμα είναι στις απλές LED τι τύπου panel να έχω υπόψιν να κοιτάω για καλό, ώστε ούτε καμμένο pixel να βγάλει ούτε να χαλάσει σε 2 χρόνια. Επίσης σημαντικό να έχει γρήγορο tuner
Υπενθυμίζω πως ο βασικός λόγος αναβάθμισης είναι οι ενσωματωμένες smart δυνατότητες.
Πάρε ένα Chromecast with Google TV ώστε να κάνεις την υπάρχουσα smart και μη χαλάς λεφτά αν η εικόνα/λειτουργία είναι ΟΚ κατά τα άλλα.
Dimitris_P έγραψε:Έχω, το θέμα είναι να τα ξεφορτωθώ ΟΛΑ αυτά και να παίζουν τα πάντα κατευθείαν μέσω της τηλεόρασης
Τσεκαρε τοτε αν η τηλεοραση με τα 60ΗΖ εχει ιδιο επεξεργαστη, μνημες με τις αλλες γιατι τα διαφορα λειτουργικα δουλευον καλυτερα οσο πιο συγχρονα ειναι
Αν εξαφανιζεις ολα τα κοντρολ με την TCL που εβαλες πιο πισω με μονο αρνητικο την πιο αργη αλλαγη καναλιων, συνηθισε το!
Fiat Panda 7,6l/100km
My Flickr
kostis20 έγραψε:Εμένα η lg δεν καθυστερεί ιδιαίτερα.Αλλαξα και το magic remote τελικά .Μια χαρά.
Αν εχω καταλαβει καλα οι LG δεν αργουν οπως οι Samsung
Με γεια το κοντρολ. Το δικο μου 5 χρονια ειναι αψογο, μονο μπαταριες εχω αλλαξει μια δυο φορες
Fiat Panda 7,6l/100km
Geo f1 έγραψε:Δεν σου εχουν σβηστει τα συμβολακια στο τι κανει το καθε κουμπι?
Oχι ολα. Αυτα που ειναι κατω απο το ροδακι ναι, τα πανω, οχι
Αλλα πλεον ξερω τι κανει το καθενα οποτε κλαιν
Fiat Panda 7,6l/100km