Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#856335 Mini Led είναι καλύτερο από full array ;
Δηλαδή είναι κάπως έτσι η ταξινόμηση;
OLED > Mini Led > Full Array > QLED ;

Είδα την C745 από κοντά, δεν μου άρεσε μόνο η καθυστέρηση εναλλαγής καναλιών.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#856358 MiniLED διαφορετική τεχνολογία για το Full Array αν έχω καταλάβει καλά. Σημασία όμως έχει τι λέει η συγκεκριμένη τηλεόραση και αν σου αρέσει εσένα. Επίσης, άλλες είναι καλύτερες για σκοτεινά και άλλες για φωτεινά μέρη.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#856419 Σήμερα ανακάλυψα ότι το κουμπί κύλησης στο LG control δεν ήταν ίδιο…

Μάλλον κάποιος το βύθισε… τελικά έσπασε ένα πολύ μικρό εξάρτημα. Μα καλά, και αυτοί 1mm πάχος το έφτιαξαν…

Έβαλα εποξική κόλλα ως μέτρο 1ης αντίδρασης. Αν δεν πιάσει θα δω…
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#856623 Η παλιά μου τηλεόραση είναι 60Hz και δεν έχω κανένα παράπονο. Γιατί να μην πάρω καινούργια πάλι στα 60Hz απλώς να έχει ένα καλό panel για ζωντανά και ποιοτικά χρώματα ; Γιατί πρέπει να ξοδευτώ sony και καλά σε oled ;

Το θέμα είναι στις απλές LED τι τύπου panel να έχω υπόψιν να κοιτάω για καλό, ώστε ούτε καμμένο pixel να βγάλει ούτε να χαλάσει σε 2 χρόνια. Επίσης σημαντικό να έχει γρήγορο tuner

Υπενθυμίζω πως ο βασικός λόγος αναβάθμισης είναι οι ενσωματωμένες smart δυνατότητες.
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
Dimitris_P έγραψε:Η παλιά μου τηλεόραση είναι 60Hz και δεν έχω κανένα παράπονο. Γιατί να μην πάρω καινούργια πάλι στα 60Hz απλώς να έχει ένα καλό panel για ζωντανά και ποιοτικά χρώματα ; Γιατί πρέπει να ξοδευτώ sony και καλά σε oled ;

Το θέμα είναι στις απλές LED τι τύπου panel να έχω υπόψιν να κοιτάω για καλό, ώστε ούτε καμμένο pixel να βγάλει ούτε να χαλάσει σε 2 χρόνια. Επίσης σημαντικό να έχει γρήγορο tuner

Υπενθυμίζω πως ο βασικός λόγος αναβάθμισης είναι οι ενσωματωμένες smart δυνατότητες.

Πάρε ένα Chromecast with Google TV ώστε να κάνεις την υπάρχουσα smart και μη χαλάς λεφτά αν η εικόνα/λειτουργία είναι ΟΚ κατά τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#856640 Έχω, το θέμα είναι να τα ξεφορτωθώ ΟΛΑ αυτά και να παίζουν τα πάντα κατευθείαν μέσω της τηλεόρασης
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Έχω, το θέμα είναι να τα ξεφορτωθώ ΟΛΑ αυτά και να παίζουν τα πάντα κατευθείαν μέσω της τηλεόρασης

Τσεκαρε τοτε αν η τηλεοραση με τα 60ΗΖ εχει ιδιο επεξεργαστη, μνημες με τις αλλες γιατι τα διαφορα λειτουργικα δουλευον καλυτερα οσο πιο συγχρονα ειναι

Αν εξαφανιζεις ολα τα κοντρολ με την TCL που εβαλες πιο πισω με μονο αρνητικο την πιο αργη αλλαγη καναλιων, συνηθισε το! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#856734 Για όποιον ψάχνεται το Public και ο Γερμανός στις OLED έχει δώρο 5 χρόνια εγγύηση (δική τους φαντάζομαι, όχι κατ/στή). Επίσης ο Γερμανός δίνει και soundbar στη μισή τιμή. Κώτσος και Πλαίσιο είχαν κι αυτοί δώρο την εγγύηση μέχρι χθες.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
edmond έγραψε:Τελικά προχώρησα στην σάμμυ.

To tv tuning είναι γρήγορο; Η εναλλαγή δηλαδή μεταξύ καναλιών. Πήγα χθες στο Πλαίσιο να δω το tuning αλλά όλες παίζουν κάτι demo videakia και δεν είναι συνδεδεμένες με κεραία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#856873 Κανένα tuner δεν είναι πολύ γρήγορο πάντως, δεν έχω καταλάβει το λόγο, αλλά όσο πιο καινούργιες, τόσο πιο αργά γίνονται τα tuner, ενώ στα υπόλοιπα πετάνε!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Εμένα η lg δεν καθυστερεί ιδιαίτερα.Αλλαξα και το magic remote τελικά .Μια χαρά.

Αν εχω καταλαβει καλα οι LG δεν αργουν οπως οι Samsung

Με γεια το κοντρολ. Το δικο μου 5 χρονια ειναι αψογο, μονο μπαταριες εχω αλλαξει μια δυο φορες
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#856901 Δεν σου εχουν σβηστει τα συμβολακια στο τι κανει το καθε κουμπι?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Δεν σου εχουν σβηστει τα συμβολακια στο τι κανει το καθε κουμπι?

Oχι ολα. Αυτα που ειναι κατω απο το ροδακι ναι, τα πανω, οχι

Αλλα πλεον ξερω τι κανει το καθενα οποτε κλαιν