- 11 Φεβ 2024, 19:02
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ίσως δεν πρόσεξες πως έφτασε εκεί η κουβέντα, οπότε μπορείς να ανατρέξεις 1-2 σελίδες πίσω. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφερε τις τηλεπικοινωνίες ως παράδειγμα, αλλά ο Red Garland. Και επισήμανα -και επιμένω σε αυτό- ότι όσο ο ΟΤΕ λειτουργούσε ως μονοπώλειο δεν ήμασταν απλά πίσω από τις άλλες χώρες όσο αφορά τις ταχύτητες. Ήμασταν σε άλλο πλανήτη με τον τυπικό χρήστη να περιμένει πάνω από 2 χρόνια από την στιγμή που έκανε την αίτηση μέχρι να τον συνδέσουν. Είχαν φτάσει δε σε τέτοιο σημείο απελπισίας αυτοί που χρειεαζόντουσαν τηλέφωνο σπίτι τους, που κάποιοι ζητούσαν εξωφρενικά ποσά για να τους πουλήσουν το υφιστάμενο νούμερο τους.
Βασικά η κουβέντα πήγε από το να καταδείξω με παραδείγματα ότι ότι φαντάζεστε ότι δουλεύει ένα πράγμα με Χ τρόπο στο εξωτερικό δεν σημαίνει ότι θα δουλέψει το ίδιο και στην Ελλάδα.
Π.χ τηλεπικοινωνίες, ενέργεια κτλ.
Στην κινητή έχεις
πλήρως απελευθερωμένη αγορά και έχεις χειρότερο πανευρωπαικά δείκτη υπηρεσιών/τιμή και σαν να παίζει μια συνενόηση όταν αυξάνουν τις τιμές τα καμάρια μας.
Αλλά πήγες την κουβέντα στο γιατί το 1995 έβαλα μέσο τη θειά μου τη Μαρίκα που είχε γνωστό στον ΟΤΕ να μου βάλουν τηλέφωνο.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τελικά το Harvard, που από ότι μάθαμε εδώ δέχτηκε ακόμα και τον Μητσοτάκη μόνο και μόνο λόγω του ονόματος του, είναι κρατικό ή μη κρατικό;
Έχουμε καταλάβει ότι και μόνο η αναφορά στο Harvard είναι για γέλια στο παρόν ζήτημα;
να βοηθήσω λίγο πώς γίνεται στην Ελλάδα η Μπίζνα με 2 γραφικά
Θέμα:Παρακολούθηση αντίπαλων πολιτικών αρχηγώνUSA: -> Αποτέλεσμα παγκόσμιο σκάνδαλο, ταινίες T-shirt με τίτλο Watergate και παραίτηση Νίξον
Ελλάδα -> Ψάχνεις στο Google Μητσοτάκης υποκλοπές και δεν ξέρεις αν ψάχνεις για τον μπαμπά ή για τον γιο. Καμία συνέπεια για την κυβέρνηση και ο ανηψιός αντί να μιλάει πίσω από κάγκελα μοιράζει SLAP σε δημοσιογράφους.

Θέμα: Κορωνοϊός και μέτραΑγγλία: Ξεπορτίζει ο Π/Θ και τον τρέχουν αυτόν και όλα τα μέλη του cabinet που συμμετείχαν -> Παραίτηση Johnson
Ελλάδα: Μητσοτάκης Ικαρία : γλέντι τρικούβερτο, καμία συνέπεια whatsoever

]
To sui generis είναι under-statement που λένε και στο χουριόμ (σ.σ εγώ έχω)
Φαντάζονται τώρα κάποιοι ότι θα έρθουν τα ιδιωτικά και θα υπάρχει σοβαρός έλεγχος και θα αναβαθμιστεί κιόλας δημόσια ανώτατη εκπαίδευση. Τύποι που διαφημίζουν το Μασούτη και που ο υπεύθυνος της Huaway ξέρει
τι ρολόι του αρέσει και τι laptop έχει ο γιος του.(
λύγκας για τους ξεχασιάριδες)
Μη φάτε, έχει ωραιότατο γλάρο.
Σημείωση: Το ότι αγαπάτε να πυροβολάτε το ποδάρι σας δεν σημαίνει πως είναι υποχρεωτικό για τους υπολοίπους.