Anonymous Founder έγραψε:Αν το επιλέξω εγώ καλώς. Αν μου επιβληθεί άνωθεν, με παραινέσεις, γκρίνια, κλπ, ΚΑΘΟΛΟΥ καλώς.
Εγώ θέλω τα παιχνίδια μου στην θέση τους και αν θελήσω και παιδάκι, να έρθει κι αυτό. Δεν νομίζω να ενοχλεί το παιδάκι ένας... παιχνιδιάρης μπαμπάς;![]()
Αν πάλι αποφασίσω πως μόνον με το παιδί θέλω να παίζω, αλλάζει το πράγμα... Αλλά συνήθως ΔΕΝ γίνεται έτσι, συνήθως το πράγμα έχει κάπως: "Βρε αγάπη μου, μήπως να πουλήσεις τώρα το δίπορτο να πάρουμε ένα τετράπορτο, sedan, να χωράνε τα καρότσια, είναι και σκληρή η ανάρτηση και ξυπνάει το παιδί, και μήπως μπορείς να τρέχεις τώρα, τι να το κάνεις, να δες, τι ωραίο και πρακτικό είναι αυτό εδώ, τι είναι Octaviavensis κάτι, αυτό να πάρουμε" κλπ κλπ
Δεν είναι συνήθως έτσι, αυτά είναι για τα επεισόδια του Ρετιρέ και των Απαράδεκτων
η πραγματικότητα είναι περισσότερο όπως λέει ο Νίκος. Από μόνος σου θα καταλάβεις ότι σε δίπορτο, σε ξεσκέπαστο ή έστω τετράπορτο coupe-ο-ειδές όχημα, παιδιά, σκυλιά, βαλίτσες και βαλιτσάκια ΔΕΝ. Αυτό δεν σημαίνει ότι, λίγο αργότερα ίσως, θα ξαναθελήσεις να ζήσεις κάποιες ευχάριστες οδηγικές στιγμές με τέτοια αυτοκίνητα, αλλά θα είναι σίγουρα είτε (α) επειδή έχεις οικονομική άνεση και το αγοράσεις ως τριτοτέταρτο όχημα, είτε (β) τα παιδιά μεγάλωσαν και άρα οι οικογενειακές ανάγκες μετακίνησης είναι πιο λογικές και περιορισμένες.Απαντώντας και στον kyr ταυτόχρονα, πολλοί από εμάς αγοράσαμε απολύτως συνειδητά τα οχήματα που *πρέπει* να έχουμε αυτή τη στιγμή, για να καλύψουμε τις τρέχουσες ανάγκες μας, χωρίς καν έστω και μια κουβέντα από τη σύζυγο. Δηλαδή τα οχήματά μας αποτελούν συνειδητή και καθαρά προσωπική επιλογή. Για αυτά που λέει ο HF, απλά μας λείπουν είτε τα χρήματα, είτε ο χρόνος, είτε και τα δύο....

). Αλλά αν όντως η γυναίκα του xenos του είπε "οι ανάγκες δεν καλύπτονται", τότε έχουμε ένα θεματάκι
)

φαίνεται σε αυτό το κομμάτι υπάρχει κατανόηση: "μωρό μου καταλαβαίνω πως σου είναι σημαντικά τα παιχνίδια σου (αυτοκίνητο, μηχανή, ιστιοπλοΐα, θάλασσα, gadget, μπαρότσαρκες, κλπ) και δεν έχω σκοπό να σου τα στερήσω".