kostis20 έγραψε:Έχετε ακούσει κάτι για αλλαγή στις πανελλήνιες από το 2025?Ναι.
Εθνικό απολυτήριο, θα μετράνε οι βαθμοί όλων των τάξεων κλπ
Η χαρά των φροντιστηρίων
kostis20 έγραψε:Έχετε ακούσει κάτι για αλλαγή στις πανελλήνιες από το 2025?Ναι.
Anonymous Founder έγραψε:Το εθνικό απολυτήριο δοκιμάστηκε στο παρελθόν και είχε τραγικά αποτελέσματα πάντως. Επίσης φοβάμαι πως εδώ πάει να δοθεί πάλι ένα δωράκι στα ιδιωτικά σχολεία. Οι πανελλήνιες παλιά μηδένιζαν το πλεονέκτημα να μπαίνουν υψηλότεροι βαθμοί στα τρίμηνα στους "πελάτες".
Το σημερινό σύστημα είναι μια χαρά, το μόνο που πρέπει ν'αλλάξει είναι τα θέματα να μην βοηθούν τους παπαγάλους. Κατά τ'άλλα, οτιδήποτε άλλο, θα ευνοήσει συγκεκριμένους.
Οι δέσμες και το σημερινό, ήταν τα πιο πετυχημένα όλων, το σημερινό είναι και πιο flexible από τις δέσμες, είναι μια χαρά, είναι το τελευταίο που πρέπει ν'αλλάξουν. Εγώ αυτό που θα έκανα είναι να κάνω την 3η λυκείου καθαρά προετοιμασία για τις Πανελλήνιες και θ'αφαιρούσα όλα τα υπόλοιπα μαθήματα.
Το αντίθετο από αυτό που πάνε να κάνουν δηλαδή.
bebes έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Το εθνικό απολυτήριο δοκιμάστηκε στο παρελθόν και είχε τραγικά αποτελέσματα πάντως. Επίσης φοβάμαι πως εδώ πάει να δοθεί πάλι ένα δωράκι στα ιδιωτικά σχολεία. Οι πανελλήνιες παλιά μηδένιζαν το πλεονέκτημα να μπαίνουν υψηλότεροι βαθμοί στα τρίμηνα στους "πελάτες".
Το σημερινό σύστημα είναι μια χαρά, το μόνο που πρέπει ν'αλλάξει είναι τα θέματα να μην βοηθούν τους παπαγάλους. Κατά τ'άλλα, οτιδήποτε άλλο, θα ευνοήσει συγκεκριμένους.
Οι δέσμες και το σημερινό, ήταν τα πιο πετυχημένα όλων, το σημερινό είναι και πιο flexible από τις δέσμες, είναι μια χαρά, είναι το τελευταίο που πρέπει ν'αλλάξουν. Εγώ αυτό που θα έκανα είναι να κάνω την 3η λυκείου καθαρά προετοιμασία για τις Πανελλήνιες και θ'αφαιρούσα όλα τα υπόλοιπα μαθήματα.
Το αντίθετο από αυτό που πάνε να κάνουν δηλαδή.
πολύ σωστά όλα.![]()
Αν επιλεχθεί να μετράνε οι βαθμολογίες των τάξεων θα υπάρχει μεγαλη πίεση στους καθηγητές των δημόσιων σχολείων.
Στην Γ λυκείου τα μαθήματα ήδη μειώθηκαν πολύ, επιπλεον της δεσμης κανουν Ιστορία, θρησκευτικά (!) και νομιζω αγγλικα (+γυμναστική).
Ο γιιος πριν 4 χρόνια, ήταν στην πρωτη χρονια που εβγαλαν τα γενικα μαθήματα και εκαναν μόνο αγγλικα και γυμναστικη (νομίζω).
Στα ιδιωτικά, ετσι κι αλλιως με τα γενικα μαθηματα δεν ασχολιουνταν, μαλιστα πολλές φορες αφηναν τα παιδια να φευγουν νωρίτερα μολις τελειωνε το προγραμμα της δεσμης.
Εγώ αυτό που θα έκανα είναι να κάνω την 3η λυκείου καθαρά προετοιμασία για τις Πανελλήνιες και θ'αφαιρούσα όλα τα υπόλοιπα μαθήματα.
g8777 έγραψε:Μην το αναλυουμε γιατι, ειναι τοσο αυτονοητο που οποιαδηποτε επεξηγηση ειναι προσβολη.
Anonymous Founder έγραψε:καταλαβαινω γιατι γινεται αλλα δεν μου αρεσει.g8777 έγραψε:Μην το αναλυουμε γιατι, ειναι τοσο αυτονοητο που οποιαδηποτε επεξηγηση ειναι προσβολη.
Όταν καίγεται ο λώκος σου να περάσεις στο πανεπιστήμιο, οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιμένει. Για 1+ χρόνο που ετοιμάζεσαι για εξετάσεις, το να πρέπει με το ζόρι να μάθεις οτιδήποτε άλλο, είναι απλό βασανιστήριο.
Ξέρω πως σε προσβάλλω τώρα που το εξήγησα περισσότερο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα δείξεις και την αρμόζουσα κατανόηση.
kostis20 έγραψε:Γιατι και αυτό που συμβαίνει τώρα να δίνεις 4 μαθήματα χωρίς δυνατότητα μεταφοράς δεν είναι και ότι καλύτερο.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σε πείραξε πάντως. Και σήμερα ουσιαστικά η 3η λυκείου υπάρχει μόνον στα χαρτιά, μάθημα άλλο δεν γίνεται.
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]