Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854748 Και χτύπα ξύλο αν πάθει κάτι ο Μπέμπουλης δεν τρέχει τίποτα.
Με εισαγγελική εντολή θα προχωρήσουμε στην εκταφή.

Τι παραπάνω είχε ο Ελ Σιντ δλδ; :lol:

Και ο Ναντο Ελ Σιτ είναι,και καλύτερος από τον ορίτζιναλ.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#854749 Όλοι φονεύουν και στο τέλος έχουν μείνει με τα κατσαρολάκια Queen ,δώρο 2 μαξιλαρια

Άκου φονέας … whatever
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#854750 Νομιζω εχουμε δικαιωμα να κανουμε την πλακα μας.
Ο Ρασσελ εχει καθιερωθει απο πολλους εδω μεσα σα Φονεας ασχετα αν τελικα ηταν ή οχι... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#854753 Αααααα πλάκα κάνουμε
Τότε ναι φονεας είναι εννοείται
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#854754 Άκρως ιντριγκαδόρικο θα ήτο το δίδυμο Οβιέδου - Phonέα. :lipsealed:

Θα αποτέλαγε άριστο τεστ για το αδίστακτο του Τζορτζ, αν και, πιστεύω ότι μαξ στην τρίτη οβιεδική φάπα θα ηρέμαγε.

Με κείνα και με τούτα βλέπω τελικά να κάθομαι να δω Φ1 φέτο. :ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854765 Την σεζον του 2022 μια χαρα φονεας ηταν. Πηρε και νικη :s_yes
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Geo f1 έγραψε:Την σεζον του 2022 μια χαρα φονεας ηταν. Πηρε και νικη :s_yes

To 22 αντιμετώπισε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα ο 7κις ελέω πόρπoιζινγκ.
Σε κάθε περίπτωση, για να μιλήσουμε τη γλώσσα που αρέσκεσαι συνήθως:

Τίμέιτς ..............7κις vs Αδίcτακτοc
Points ............... 474 vs 450
Grid .................... 23 vs 21
Race ................... 25 vs 19

Eάν συμπεριλάβεις σε ποιό σημείο βρίσκονται αναφορικά με την καριέρα τους, λακιαφί.
Μην αναλώνεσαι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#854778 Μου προκαλεί τεράστια εντύπωση η κίνηση του Λούη.
Ξέρει πάλι κάτι που δεν ξέρουμε; :hmmm:
Ή η Merc πάει για φούντο ή η Ferrari πάει για κορυφή.
Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854779 Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει η Ferrari πάντως. Αν είναι τόσο καλό το μονοθέσιο γιατί να χρειαστεί τον Hamilton? Ο οποίος από την άλλη είναι σε υψηλότατο επίπεδο ακόμη και θα επιτεθεί στον MV με χαρά μετά το κλεμμένο πρωτάθλημα.
Γενικώς, συνεχίζω να μην βγάζω νοήμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854780 Εχει κουρασει αυτο το κλεμενο.
Χωνεψτε το
Το αξιζε 1000%
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει η Ferrari πάντως. Αν είναι τόσο καλό το μονοθέσιο γιατί να χρειαστεί τον Hamilton? Ο οποίος από την άλλη είναι σε υψηλότατο επίπεδο ακόμη και θα επιτεθεί στον MV με χαρά μετά το κλεμμένο πρωτάθλημα.
Αύξηση 9+% στην μετοχή της στο NYSE μέσα σε μία μέρα. Γύρω στα δέκα δις λένε.

Άλλος ένας τοπ οδηγός που θα φέρει χορηγούς, και θα κυνηγάει το πρωτάθλημα.

Λογικά θα χτυπήσει και κανένα μηχανικό, σχεδιαστή, κλπ
Με τους οδηγούς που έχει πλέον είναι μεγάλο δέλεαρ.

Θα κλείσει την καριέρα του στην κορυφαία ομάδα της F1, ό,τι κι αν λένε οι χειτερς.

Θες κι άλλα;

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854782 Οικονομικά βγάζει νόημα. Καίει λίγο τον Leclerc βέβαια, αλλά η υπομονή είναι αρετή καμία φορά.
Αγωνιστικά δεν έχω πειστεί, αλλά θα το δούμε πολύ σύντομα.
Αν ήταν πιο μικρός, εννοείται θα έλεγα κάτι άλλο, τώρα έρχεται ρίχνοντας την ζαριά. Τεσπα, άνεμος δεν θα βγει κανείς από τους δύο, μόνον η Mercedes θα χαλαστεί, γιατί ο Russell καλός, χρυσός, αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει η Ferrari πάντως. Αν είναι τόσο καλό το μονοθέσιο γιατί να χρειαστεί τον Hamilton? Ο οποίος από την άλλη είναι σε υψηλότατο επίπεδο ακόμη και θα επιτεθεί στον MV με χαρά μετά το κλεμμένο πρωτάθλημα.

Μην τα ξαναλεμε. Περα απο το οικονομικο ειναι αδιανοητα ακατανοητο :shifty: το σκεπτικο της Φοραδας & του Λουη.

Καλα, πες οτι αυτος εχει την καταρα ενος GOAT. Δεν δεχεται οτι τελειωσε, οτι ηρθε το πληρωμα του χρονου. Τα βλεπουμε και με την μουστογρια .

Οι αλλοι;

Δλδ αυτο το μαυρο Λεκλερ ποια μαυρη χελωνα τον εχει κατουρησει; :(

Να μπει σε διαδικασια να ειναι με γαριδα το ματι 3 και εικοσι το πρωι, "Λες να ειμαι ο νο 1; Ετσι ειπαν, μετα εμεις αφου ειπαμε ειπαμε ναι αυτο θελουμε και ειπανε δεν θελουμε κι εμεις το αλλαξαμε και λεμε ενταξει λεμε ουτε κι εμεις θελουμε και μετα ειπαν αυτοι παλι οτι ξερετε εμεις λεει θελουμε να γινει λεει..εε εμεις ομως μετα δεν δεχτηκαμε μετα απο ολα αυτα και ειπαμε ναα να καν..γινει μετα το παιχνιδι οποτε τοο το κανει με τους φορεις η ΕΠΑΕ" ?

Σουμα:

Λεκλερ: -1

Λουης: -1

Φοραδα: -1

Λος Πουλος Τζορτζανος: 8777 εκατομμυρια αναρτησεις. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: