Anonymous Founder έγραψε:Τον δικό μου τον έχω σε ντουλάπα εξωτερική, όχι μονωμένη. Δεν μου έχουν πει πάντως πως πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω από αυτό. Λες;
Στις βορειες χωρες ειναι ολοι μεσα στο σπιτι προφανως καποιος λογος θα υπαρχει.
Anonymous Founder έγραψε:Τον δικό μου τον έχω σε ντουλάπα εξωτερική, όχι μονωμένη. Δεν μου έχουν πει πάντως πως πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω από αυτό. Λες;

Anonymous Founder έγραψε:-10 βαθμούς δεν θα δούμε ποτέ εδώ, ακόμη και στον χιονιά πρόπερσι δεν πλησιάσαμε τέτοια νούμερα ούτε... από μακριά!
Στο βόρειο μέρος του σπιτιού είναι και το δικό μου βέβαια, αλλά θεωρώ πως αφού είναι προστατευμένος μέσα στην ντουλάπα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

bebes έγραψε:Τα λεβητάκια είναι μονωμένα απο την κατασκευή τους, χρειάζονται ακραίες θερμοκρασίες και με διάρκεια για να πάθουν ζημιά.
Ο αδύναμος κρίκος είναι οι σωληνώσεις στο μπαλκόνι.
Ο δικός μου λέβητας "κοιτά" ανατολικά, αλλά η πλευράτου ειναι εκτεθειμένη στον βορά.
Πριν 4-5 χρόνια που είχαμε πολύ χαμηλες θερμοκρασίες (-10), ξυπνήσαμε ενα πρωι και δν δούλευε η θέρμανση. Μετα απο διερεύνηση βρήκα οτι σε καποιο σημείο του δικτύου φρέσκου νερού, ηταν εκτεθειμένο ενα "Τ" που έδινε νερο στη βρύση του μπαλκονιού. Ολοι οι σωλήνες ηταν μονωμένοι όπως και η βρύση, αλλά το συγκεριμένο υλικο ηταν εκτεθειμενο για 2 εκατοστα και μεταλλικό. Μολις το ζέστανα αποκαταστάθηκε η λειτουργία.
Τις επόμενες μερες ειχα μια βρυση να σταζει στο ζεστο και δεν αντιμετωπισα ξανα πρόβλημα (εννοείται οτι σκεπασα κάπως και το αδύνατο σημείο)
Κανονικα έπρεπε να μπει το λεβητακι σε ενα ντουλαπι της κουζίνας ή σε ενα μπανιο. Σε ολη την Ανατολική ευρωπη έτσι τα έχουν.

BYD: Η αντίστροφη μέτρηση για την «επέλαση» στην Ελλάδα
Στον αστερισμό της Build Your Dream (BYD) κινείται πλέον η ελληνική αγορά αυτοκινήτου, καθώς η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία μετά από πολύμηνη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων που έχει δεχθεί για την παρουσία της στην Ελλάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη δημοσιοποίηση του ομίλου που θα εκπροσωπήσει εντός των τειχών τα επιβατικά της μοντέλα (καθώς τα επαγγελματικά διατίθενται ήδη από το 2022 από τον όμιλο Πετρόπουλου).
Υποψήφιοι μνηστήρες για την κορυφαία σε μερίδιο αγοράς στη χώρα προέλευσής της αυτοκινητοβιομηχανία (ελέγχοντας στην Κίνα το 11%) ήταν σχεδόν όλοι οι ελληνικοί εισαγωγικοί όμιλοι αυτοκινήτων αλλά και δύο ξένοι «παίκτες» με κυρίαρχο ρόλο στην ευρωπαϊκή αγορά και ισχυρή παρουσία εδώ. Ωστόσο οι απαιτήσεις των Κινέζων που βρίσκονταν για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα ξεκαθάρισαν σταδιακά το τοπίο.
Με δεδομένο ότι στόχο αποτελεί η διάθεση των μοντέλων τους πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι, τα προαπαιτούμενα που τέθηκαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης αφορούσαν:
- την άμεση οικοδόμηση δικτύου πωλήσεων και συντήρησης (ή την αξιοποίηση υφιστάμενου) στα σημαντικότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της ελληνικής επικράτειας.
- τη δημιουργία κέντρου ανταλλακτικών από την εισαγωγική εταιρεία στη χώρα μας (σε αντίθεση με εταιρείες των οποίων οι συνεργάτες/διανομείς παραγγέλνουν απευθείας από το εξωτερικό).
- την εγγυημένη απορρόφηση συγκεκριμένου αριθμού αυτοκινήτων για το 2024 που θα οδηγούσε σε μερίδιο αγοράς τουλάχιστον 3% από τον πρώτο πλήρη χρόνο λειτουργίας.
Σταθμίζοντας τις συγκεκριμένες απαιτήσεις ορισμένοι από τους συνομιλητές τους «πάγωσαν» το ενδιαφέρον τους θέτοντας εκούσια εαυτόν εκτός πλειοδοτικής διαδικασίας, ενώ άλλοι συνέχισαν έως το τέλος τη διαπραγμάτευση διαβλέποντας μια επιχειρηματική ευκαιρία που δεν εδράζεται αποκλειστικά στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]