Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pro
EDDIE_147 έγραψε:pro μου αρέσει που μου τη λες ξαναγράφοντας αυτό που σχολιάζω από την πρώτη αναφορά στους φαρμακοποιούς (Βουλγαρία).

EDDIE_147 έγραψε:Πριν εντάξουμε τη γειτόνισσα στο ντατα μπανκ περιπτώσεων (μετά το στουρνάρι που έγραψε 3 και θέλει να πάρει το φαρμακείο του μπαμπά κλπ κλπ)

Δίκιο έχεις, πρέπει να σ αφήσω να τη λες μόνος σου στον εαυτό σου, τα καταφέρνεις περίφημα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#853538 Αυτή τη στιγμή έχω ανηψιά που πληρώνει σε ιδιωτικό ΙΕΚ "βοηθός φαρμακείου". Θα της βγει όλα μαζί κανένα 10αρι; 15αρι; Πότε θα τα πάρει πίσω ως βοηθός φαρμακείου και όχι στο Ζάρα να διπλώνει ρούχα πραγματικά απορώ. Οπότε αυτά τα παιδιά που βγάλανε 3 και πήγαν στο Μεντιτεράνιαν, όπωσδήποτε, θα τους έρθει ο διορισμός και θα πούνε όχι. :lol:
pro έγραψε:Η μόνη ουσιαστικά παρέμβαση που έχει γίνει στην δημόσια παιδεία τα τελευταία χρόνια, ήταν η ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Την οποία στην αρχή εμείς θέλαμε, αλλά οι άλλοι είπαν όχι, και μετά είπαν αυτοί όχι τώρα θέλουμε εμείς και τότε εμείς είπαμε όχι και ο πρόεδρος του Εδεσσαικού την πήρε από τα πανεπιστήμια και την έκανε ειδικούς φρουρούς.

Να πω ότι είχα πει εδώ μέσα ότι θα γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό τη μέρα που ανακοινώθηκε; Οι ίδιοι γνωστοί ανόητοι άρχισαν τις πίπες με εικόνες από ΑΣΟΕΕ, παπιά και γατιά με βρώμικους τοίχους και εφιαλτικά τρικάκια, τέρμα στην ανομία κλπ. Προσπαθούσα ευγενικά, προσπαθούσα αγενώς να εξηγήσω ότι το μόνο πρόβλημα που πάνε να λύσουν είναι των υψηλών βάσεων στις σχολές αστυνομίας που δε μας αφήνει να μπούνε χουντόμπατσοι που δέρνουν, αλλά ο παπαγάλος δε σταματά ποτέ. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου δικαιώθηκα, ΕΝΑΣ δεξιός δεν βγήκε να πει ότι "ναι ρε, καλά έκανες και μας έκραζες είχες 1000% δίκιο, έφαγα πρόλογο σα βλάκας". Αυτό θα ήθελε κάποια λεβεντιά, άγνωστη λέξη.
Άβαταρ μέλους
By otso
g8777 έγραψε:Pro παιδί μου. :shifty:

Αν θέλεις να βγάλεις τα πιο εύκολα λεφτούλια στη ζωή σου βάλε με οποιονδήποτε ένα στοίχημα.

Για τον κάθε φούφουτο που εκσπερματώνει με την αξιοκρατία της ελεύθερης αγοράς, με ένα σχετικά τσαπατσούλικο background check θα δεις ότι έμμεσα ή άμεσα κάποια στιγμή στη ζωή του έχει κάνει λεφτά απο κρατικό βζι.

Και αν θες χοντρά λεφτά στοιχημάτισε ότι το κρατικό βζί είναι ακόμα γαλακτοφορο.

Ποιες ειναι οι πληροφοριες μας για τον Εντι;
Σιτιζεται η τα εχει κονομησει απο το κυβερνειο ;
Η φραγκοδιφραγκα απο καθε ποστ ; Προσωπικα δεν το πιστευω το τελευταιο μιας και μου φαινεται αρκετα μπον βιβερ για κατι τετοιο .
Μαλλον μου κανει για τμηματαρχης Α στο υπουργειο γεωργιας .
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#853542 Όχι ρε ότσο. Ποτέ στο στενό δημόσιο. Πάντα σε κάτι απίθανες εταιρίες που είναι και ΙΔ έτσι για το ξεκάρφωμα, αλλά με κρατικό χρήμα πάντα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#853543 Corte ειδικά αυτοί που πήγαν στο mediterranean για να τους έρθει ο διορισμός πρέπει το πτυχίο τους ή το μεταπτυχιακό τους να γίνει αποδεκτο. :whistlink:

Και πού σαι ακόμα. :shifty:

Οτσε.

Ο Έντυ είναι πλασμένος για ένστολος. Ιδανικό μενταλητη. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By otso
g8777 έγραψε:Corte ειδικά αυτοί που πήγαν στο mediterranean για να τους έρθει ο διορισμός πρέπει το πτυχίο τους ή το μεταπτυχιακό τους να γίνει αποδεκτο. :whistlink:

Και πού σαι ακόμα. :shifty:

Οτσε.

Ο Έντυ είναι πλασμένος για ένστολος. Ιδανικό μενταλητη. :inlove:

Α γι αυτο εχει προβλημα κρισης ;
Σε συζητηση καποτε με ψυχιατρο μου ειχε πει οτι η μνημη λειτουργει εις βαρος της κρισης , και μου ειχε φερει χαρακτηριστικο παραδειγμα τους ενστολους .
Άβαταρ μέλους
By bebes
EDDIE_147 έγραψε:Ποιος πιστεύει ότι θα ανοίξει ιδιωτική σχολή ιατρικής;

ΥΓΕΙΑ, ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ, ΙΑΣΩ, φανταζομαι θα υπάρχουν κανα δυο-τρια ακομα μεγαλα ιδιωτικά που πολλοί τα προτιμούν απο τα δημόσια.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#853556 Βλέπω ότι έχουμε το γνωστό φορουμικό μίγμα ενός κάρου διαφορετικών αντικειμένων εν είδει αναλογικού συστήματος (ήτοι κάτι ανεβαίνει at the expense of κάτι άλλου). Το αποκορύφωμα είναι η προσθήκη της πανεπιστυνομίας, που προφανώς δεν έτυχε ποτέ αποδοχής στα πλαίσια έστω και στοιχειώδους λογικής, και, κατά συνέπεια, αποτελεί nonfactor στο παρόν κουβεντολόι. Ακολουθεί disclaimer ως προληπτική απόκρουση συμπερίληψης στους αντιλεβέντες:

diplomat 08/2021 έγραψε:Όπως έγραφα και για την πανεπιστημιακή φύλαξη, όπου ακόμη ψάχνω φοιτητή που να σκέφτηκε, χμου, μας λείπουν λίγοι τσέοι εδώ μέσα, το ίδιο θα γράψω και τώρα.

diplomat 05/2022 έγραψε:Και η κατάσταση γίνεται χειρότερη με την πανεπιστυνομία, πράγμα που ξαναγράφω, κι ας γίνομαι κουραστικός, δεν αποτέλεσε διακαή πόθο κανενός φοιτητή.

diplomat 07/2022 έγραψε:Τα παραπάνω πάντως δεν έχουν καμία σχέση, ούτε σε λογική αναζήτησης λύσης, ούτε σε λογική αναζήτησης των αιτίων, με τη σύσταση του συγκεκριμένου σώματος. Όπως έχω ξαναγράψει, ουδείς εκ του φοιτητικού κοινού σκέφτηκε ως λύση για τα προβλήματα την έξτρα καταστολή. Και αυτά τα γράφω ως τροϊκανοεσωτερικός φοιτητής, υπόψιν.

Οι υπόλοιπες αναφορές, σχετικές με το παρόν (άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο), είναι ενδιαφέρουσες, μα το γαρ πολύ της θλίψεως θα μπόραγε να λείπει από αρκετά ποστίνια ένθεν κακείθεν (θα επεκταθώ παρακάτω, και διαβεβαιώ ότι γράφω χωρίς να το παίζω αντικειμενικός κριτής, μα για το αδιέξοδο της επανάληψης best of ποστινίων). Εντοπίζω, σε πολύ γενικές γραμμές, μια τάση που αποτελεί δυνάμει θεμέλιο συνεννόησης σε μερικές πτυχές:

1. Aριθμός εισακτέων και περιορισμός των βάσει ΕΒΕ.
2. Οριζόντιος χαρακτήρας ΕΒΕ (ή ισοδύναμου) σε τυχόντα ιδιωτικά.
3. Υπαρκτό έως υπαρκτότατο πρόβλημα υποχρηματοδότησης δημοσίων.

Εάν η παραπάνω τάση σύγκλισης δεν απαντάται μόνον στους ευσεβείς μου πόθους, χαίρομαι ιδιαιτέρως. Να προσθέσω, τέλος, κάνοντας κύκλο στην αρχή του παρόντος ποστινίου μου, ότι, οι ενστάσεις αναφορικά με την εικόνα δημοσίων και τα ράνκινξ τους (προκαταβολική συγνώμη) δεν αποτελούν αποκύημα μίσους ασχέτων με το αντικείμενο, εν αντιθέσει με την πανεπιστυνομία. Γενικεύσεις τέτοιου είδους καλό είναι ν' αποφεύγονται, όπως και η ροπή προς υποτίμηση των υποστηρικτών διαφορετικών απόψεων ως άσχετων που δεν έχουν δει το αντικείμενο ούτε με κυάλι. Καλό είναι επίσης blanket statements του τύπου οικονομικοπολιτικεχκεχ να αποφεύγονται, αφενός γιατί υπάρχει και σε αυτούς τους κλάδους ο πυλώνας παραγωγής ακαδημαϊκού κεφαλαίου μέσω έρευνας, και αφετέρου γιατί οι κάθε είδους ελιτισμοί υποδηλώνουν projection. Κλασικά βέβαια κρίμα τα πίξελ στα σεντόνια που γράφουμε. Το μηδέν εις το πηλίκο είναι κλειδωμένο στο δελτίο, εκτός κι αν κάποιος είναι αθεράπευτα γκοβερνόπληκτος, για βιοποριστικοί ή άλλους λόγοι (99% πιθανότητα να μην παίζει στο φόρουμ καμία από τις δύο κατηγορίες, ηρεμήστε λίγο).
Άβαταρ μέλους
By 224v
#853558 Μα τα περισσότερα ιατρικά τα έχει αγοράσει μια αμερικανική εταιρία. Οπότε θα ανοίξει σχολή για να τους προσλαμβάνει μετά, ξέροντας το επίπεδο γνώσεων που θα έχουν. Ακούσα οτι το mediteranian θα κόψει πρώτο το νήμα!!!
Άβαταρ μέλους
By otso
diplomat έγραψε:Βλέπω ότι έχουμε το γνωστό φορουμικό μίγμα ενός κάρου διαφορετικών αντικειμένων εν είδει αναλογικού συστήματος (ήτοι κάτι ανεβαίνει at the expense of κάτι άλλου). Το αποκορύφωμα είναι η προσθήκη της πανεπιστυνομίας, που προφανώς δεν έτυχε ποτέ αποδοχής στα πλαίσια έστω και στοιχειώδους λογικής, και, κατά συνέπεια, αποτελεί nonfactor στο παρόν κουβεντολόι. Ακολουθεί disclaimer ως προληπτική απόκρουση συμπερίληψης στους αντιλεβέντες:

diplomat 08/2021 έγραψε:Όπως έγραφα και για την πανεπιστημιακή φύλαξη, όπου ακόμη ψάχνω φοιτητή που να σκέφτηκε, χμου, μας λείπουν λίγοι τσέοι εδώ μέσα, το ίδιο θα γράψω και τώρα.

diplomat 05/2022 έγραψε:Και η κατάσταση γίνεται χειρότερη με την πανεπιστυνομία, πράγμα που ξαναγράφω, κι ας γίνομαι κουραστικός, δεν αποτέλεσε διακαή πόθο κανενός φοιτητή.

diplomat 07/2022 έγραψε:Τα παραπάνω πάντως δεν έχουν καμία σχέση, ούτε σε λογική αναζήτησης λύσης, ούτε σε λογική αναζήτησης των αιτίων, με τη σύσταση του συγκεκριμένου σώματος. Όπως έχω ξαναγράψει, ουδείς εκ του φοιτητικού κοινού σκέφτηκε ως λύση για τα προβλήματα την έξτρα καταστολή. Και αυτά τα γράφω ως τροϊκανοεσωτερικός φοιτητής, υπόψιν.

Οι υπόλοιπες αναφορές, σχετικές με το παρόν (άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο), είναι ενδιαφέρουσες, μα το γαρ πολύ της θλίψεως θα μπόραγε να λείπει από αρκετά ποστίνια ένθεν κακείθεν (θα επεκταθώ παρακάτω, και διαβεβαιώ ότι γράφω χωρίς να το παίζω αντικειμενικός κριτής, μα για το αδιέξοδο της επανάληψης best of ποστινίων). Εντοπίζω, σε πολύ γενικές γραμμές, μια τάση που αποτελεί δυνάμει θεμέλιο συνεννόησης σε μερικές πτυχές:

1. Aριθμός εισακτέων και περιορισμός των βάσει ΕΒΕ.
2. Οριζόντιος χαρακτήρας ΕΒΕ (ή ισοδύναμου) σε τυχόντα ιδιωτικά.
3. Υπαρκτό έως υπαρκτότατο πρόβλημα υποχρηματοδότησης δημοσίων.

Εάν η παραπάνω τάση σύγκλισης δεν απαντάται μόνον στους ευσεβείς μου πόθους, χαίρομαι ιδιαιτέρως. Να προσθέσω, τέλος, κάνοντας κύκλο στην αρχή του παρόντος ποστινίου μου, ότι, οι ενστάσεις αναφορικά με την εικόνα δημοσίων και τα ράνκινξ τους (προκαταβολική συγνώμη) δεν αποτελούν αποκύημα μίσους ασχέτων με το αντικείμενο, εν αντιθέσει με την πανεπιστυνομία. Γενικεύσεις τέτοιου είδους καλό είναι ν' αποφεύγονται, όπως και η ροπή προς υποτίμηση των υποστηρικτών διαφορετικών απόψεων ως άσχετων που δεν έχουν δει το αντικείμενο ούτε με κυάλι. Καλό είναι επίσης blanket statements του τύπου οικονομικοπολιτικεχκεχ να αποφεύγονται, αφενός γιατί υπάρχει και σε αυτούς τους κλάδους ο πυλώνας παραγωγής ακαδημαϊκού κεφαλαίου μέσω έρευνας, και αφετέρου γιατί οι κάθε είδους ελιτισμοί υποδηλώνουν projection. Κλασικά βέβαια κρίμα τα πίξελ στα σεντόνια που γράφουμε. Το μηδέν εις το πηλίκο είναι κλειδωμένο στο δελτίο, εκτός κι αν κάποιος είναι αθεράπευτα γκοβερνόπληκτος, για βιοποριστικοί ή άλλους λόγοι (99% πιθανότητα να μην παίζει στο φόρουμ καμία από τις δύο κατηγορίες, ηρεμήστε λίγο).

+ 1000 και λιγα λεω
αν και δεν καταλαβα τιποτα
Εχω και αλλεργια στα ΑΙ να βαλω να μου μετεφρασουν .
Δικηγορος ειπαμε με βιτσιο μελοδιοκλαμπατσιμπανομουσικη;

Σε πειραζω.
Άβαταρ μέλους
By pro
bebes έγραψε:

ΥΓΕΙΑ, ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ, ΙΑΣΩ, φανταζομαι θα υπάρχουν κανα δυο-τρια ακομα μεγαλα ιδιωτικά που πολλοί τα προτιμούν απο τα δημόσια.

Για χαζούς ψάχνεις; Παίρνουν έτοιμους γιατρούς που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο δημόσιο, τους δίνουν 2-3 χιλιάρικα και κάνουν και τούμπες.
Άβαταρ μέλους
By bebes
pro έγραψε:
bebes έγραψε:

Για χαζούς ψάχνεις; Παίρνουν έτοιμους γιατρούς που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο δημόσιο, τους δίνουν 2-3 χιλιάρικα και κάνουν και τούμπες.

Υποτίθεται θα εχουν και δίδακτρα, τα οποία θα είναι μη ευκαταφρόνητα.
Επιπλέον, μάλλον θα βαλουν χερι σε κρατική επιχορήγηση και λογής λογής πογράμματα, ΕΕ και μη.
Θα εχουν πολύ φτηνο εργατικό προσωπικά (πρακτικάριοι).

Τέλος παντων, αν ανοίξουν θα πει οτι τους συμφέρει. Αλλιώς θα παίρνουν έτοιμους όπως έγραψες.
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:Το αποκορύφωμα είναι η προσθήκη της πανεπιστυνομίας, που προφανώς δεν έτυχε ποτέ αποδοχής στα πλαίσια έστω και στοιχειώδους λογικής, και, κατά συνέπεια, αποτελεί nonfactor στο παρόν κουβεντολόι.

Διπλωμάτη παιδί μου, θέλω μία αληθινή απάντηση με το χέρι στην καρδιά. Όταν το έγραψες αυτό, είχες διαβάσει αυτό εδώ το φόρουμ; :inlove:

Να ξέρεις πάντως ότι έχω δώσει εντολή στο Μάτριξ να μην σε πειράξει. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#853580 bebe σχολή για νοσηλευτές ή διοικητικό προσωπικό μονάδων υγείας ή ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ υγείας (βέρι σέξι) μπορεί να ανοίξουν.
Ιατρική με νυστέρια και όλες τις υποδομές που απαιτεί μια τέτοια σχολή μου φαίνεται πολύ δύσκολο.

otso έγραψε:Ποιες ειναι οι πληροφοριες μας για τον Εντι;

Εικόνα