PaNick67 έγραψε:
Ακομα και στην Θεσσαλονικη που ζεις η διαφορα με την Αθηνα ειναι χαοτικη. Ολη η πολη απο την μια ακρη στην αλλη ειναι 20 χλμ και στην Αθηνα απο το κεντρο αν οδηγησεις 20 χλμ προς οπουδηποτε αναμεσα σε πολυκατοικιες θα εισαι.
Κάνεις πλέον πιο πολύ απ' ότι στην Αθήνα...
pro έγραψε:Κανείς δεν διαφωνεί ότι σε τέτοια μέρη η ζωή είναι δύσκολη και όντως τα παιδιά που μένουν εκεί έχουν σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουν. Όμως ο ΗΦ έβαλε στην κουβέντα το χάσιμο χρόνου στην Αθήνα vs το χάσιμο χρόνου στην επαρχία.

Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω αντίρρηση πως το Φλαμπουράρι είναι extreme περίπτωση. Αυτό που θα πω πάντως είναι πως όταν εγώ έμενα Γιάννενα, οι γονείς μου έκαναν κάθε μέρα, 40+40 χλμ για να πάνε στην δουλειά τους και ο συνολικός χρόνος μετακίνησης ήταν από 1.5 μέχρι 2 ώρες, αν είχε κακό καιρό.
Σαν αυτούς ήταν πάρα πολλοι.

Θέλω να εξηγήσω σε κάποιους που δεν έχουν ζήσει στην επαρχία, πως άλλο οι διακοπές και άλλο η κανονική ζωή. Η κανονική ζωή, συχνά είναι πιο δύσκολη στην επαρχία, για πολλούς και διάφορους λόγους.
ArrowsFA1 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω αντίρρηση πως το Φλαμπουράρι είναι extreme περίπτωση. Αυτό που θα πω πάντως είναι πως όταν εγώ έμενα Γιάννενα, οι γονείς μου έκαναν κάθε μέρα, 40+40 χλμ για να πάνε στην δουλειά τους και ο συνολικός χρόνος μετακίνησης ήταν από 1.5 μέχρι 2 ώρες, αν είχε κακό καιρό.
Σαν αυτούς ήταν πάρα πολλοι.
Προτού διαβάσω το υπόλοιπο post σου καθώς και τα επόμενα και επανέλθω, αξίζει να σταθώ σε αυτό.
Όπως έχω ξαναγράψει, στη super high ουάου και δηθεν ανώτερη από την επαρχία Θεσσαλονίκη, έκανα, μέχρι να αγοράσω το scooter και δη ΠΡΙΝ το flyover, συνολικά σχεδόν 2 ώρες στη συγκοινωνία για απόσταση 6+6 χλμ.
Bonus όταν έπαιρνα αμάξι και έπρεπε να ψάχνω και 35 λεπτά στη γειτονιά να παρκάρω.
Ποιότητα ζωής κιέτσ'
Ο εφιάλτης...

GTS έγραψε:Ξερω καποιον που ειναι πολυ ευχαριστημενος στα Γιαννενα και μαλιστα αγοραζει και σπιτι τωρα (μετα απο πολλα χρονια σε νοικι). Αν σε πληρωνει το δημοσιο παντου καλα ειναι.
fokion έγραψε:Απλά να αναφερω οτι φιλος με παιδί στη 3η λυκειου ( = πανελαδικές τον Ιουνιο ) κανει περιπου καθε μερα ( αν βαλεις διαγωνισματα κλπ ) τη διαδρομή Αυλώνας - Μαρουσι πολύ απλά γιατι ο Αυλώνας ετσι? οχι καποιο χωριό τη κορφη βουνου δεν εχει φροντιστιριο της προκοπής....
https://i.imgur.com/RtJMX9X.png […]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]