Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimik
#852382 Οι εισαγωγές από Αγγλία μετά τo brexit βγαίνουν πανάκριβα, +19% ΦΠΑ +μεταφορικά, +εκτελωνισμος κλπ κλπ
Με ηλεκτρικά δεν θα ήθελα να μπλέξω, ακόμα...

@edmond το CX5 θέλω να είναι 2022 και μετά γιατί έχει κάποιες αλλαγές όπως πχ διπλά τζάμια και καλύτερη ηχομόνωση και αυτό το κάνει πιο δύσκολο.
Επισης είναι με διαφορά η πιο ακριβή επιλογή και σε αγορά και σε κατανάλωση καυσίμου.
Θέλει τιμή πώλησης Ε90+καμία 20ρια χιλιάδες που σε φέρνει σε σημείο να πεις δεν γμται δίνω άλλες 5-6 και αγοράζω καινούριο με εγγύηση και όλα.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
PaNick67 έγραψε:Με εκπλησει που μετα απο αυτα που εχεις τραβηξει με την BMW την βαζεις παλι στο παιχνιδι. Τι διαολο ρε σεις, μελι εχει; :lol:

Η αλήθεια είναι πως όταν δουλεύει είναι γ@μ@το... :inlove: :inlove:

edmond έγραψε:Η στυγνή λογική λέει πως πας στο μεγαλύτερο που μπορείς να πάρεις, στα περισσότερα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις.

Εγώ θα πήγαινα με βάση αυτό. Συν τον παράγοντα αξιοπιστία της εταιρείας και ΦΥΣΙΚΑ, εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένο, το καλύτερο (ελεγμένα) που μπορείς να βρεις.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#852470 Χρώμα, ζάντες;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
dimik έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Χρώμα, ζάντες;

Γι' αρχόντους

< >

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:
markvag έγραψε:...Η αλήθεια είναι πως είναι γ@μ@το... :inlove: :inlove:

Επιτελους εγινες ο αντρας ο σωστος :inlove: :inlove:

Μην παραποιείς τα λεγόμενά μου! Είπα "όταν δουλεύει"! :rtfm: :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
sknipper έγραψε:Αν 5άρα γιατί όχι κάτι αντίστοιχο σε Mercedes;
Και εγώ θα έλεγα στέισον.
Για BMW βρήκα μετά από πολύ trial and error μηχανικό εμπιστοσύνης, δεν θέλω να περνάω ξανά τα ίδια.

Η διαθεσιμότητα επίσης είναι περιορισμένη.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#854614 Στο ψάξιμο, η 5ρα είχε τελικά γυρισμένα χλμ.

Μπήκε και μια ακόμα επιλογή
Nissan Note e-Power MY20+, 340lt πορτ μπαγκάζ, 100+ άλογα, οικονομία εντός πόλης, πολλά ηλεκτρονικά καλούδια, χαμηλή σχετικά τιμή από 17Κ

Ιδανικά κανένα Nismo σαν το παρακάτω :inlove:

Άβαταρ μέλους
By dimik
#854616 Ενώ είναι πολύ πρακτική επιλογή έχει μερικά μειονεκτήματα, πχ γιαπωνέζικα κουμπιά και μενού και απουσία ανταλλακτικών φανοποιίας.

Όπως πάει στο τέλος θα δικαιολογήσω το έξοδο για ένα Kia Sportage Hybrid Gt-Line. :inlove: