Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
#851957 Στο σι ετς αρ πάντως που μπήκα πριν λίγο καιρό, τα πράγματα όντως είναι λιγάκι στριμοκωλέ συναρτήσει πάντα του μεγέθους.
Ο άνωθεν κάτοχος του μάζντα πάντως, μου κάνει ολίγον για τρολ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#851960 Τρολ είναι μωρέ, κάθεστε κι ασχολείστε
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ δεν νομίζω πως είναι τρολ. Ο PaNick67 δεν είπε πως θα το προτιμούσε το CX-30; :shifty:

Ναι, το ειπα. Αναμεσα στα 2
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#851970 Kαι εγώ cx30 .Το προτιμάω από το να ψάχνω φορτιστές που δε δουλεύουν ή φορτίζουν αργα ή δε δουλεύει το application ή πρέπει να κατεβάσεις διαφορετικο apliccation.
Είμαι μαζώχας. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851972 Δεν ισχύουν αυτά για την Tesla, όταν φορτίζει στους δικούς της φορτιστές. Απλώς κουμπώνεις και τέλος. Στους άλλους ναι.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#851977 Ναι βέβαια μπορείς να κανονίζεις να πηγαίνεις ταξίδι οπου εχει φορτιστή Τεσλα.
Και μη ξεχνάμε βέβαια τη φοβερή εμπειρία του να πηγαίνεις με 110 στην εθνική .
Μιλάμε για επιλογή μονόδρομο. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851979 Στην Ελλάδα δεν έχουμε αρκετούς φορτιστές Tesla. Οπότε, είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο σε κάποια ταξίδια. Επιλογή μονόδρομος δεν είναι, το έχω πει παραπάνω ήδη.
Σε 2-3 χρόνια, που θα έχει βάλει περισσότερους, μπορεί να είναι και μονόδρομος! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
edmond έγραψε:Στο σι ετς αρ πάντως που μπήκα πριν λίγο καιρό, τα πράγματα όντως είναι λιγάκι στριμοκωλέ συναρτήσει πάντα του μεγέθους.
Ο άνωθεν κάτοχος του μάζντα πάντως, μου κάνει ολίγον για τρολ.

Και το προηγούμενο στριμοκωλο ήταν και πολύ κλειστοφοβικό πισω. Δεν άλλαξε κάτι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#851990 Εκτός από την τιμή, το προηγούμενο ξεκινούσε κάτω από 30 αν θυμάμαι καλά, τώρα ξεκινάει από 32.000
Είναι τρελοί οι γιαπωνέζοι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851993 Το προηγούμενο ξεκινούσε αρχικά από 24Κ. Μετά τον COVID, ακρίβυνε, αλλά σίγουρα ήταν κάτω από 30Κ οι περισσότερες εκδόσεις του.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
dimik έγραψε:Εκτός από την τιμή, το προηγούμενο ξεκινούσε κάτω από 30 αν θυμάμαι καλά, τώρα ξεκινάει από 32.000

Τουλάχιστον άλλαξε μοντέλο! Το 118 από το Νοε του 21 που το πήρα έχει τσιμπήσει 5-6Κ πάνω! :lol:

Εδιτ: Και λίγα λεω. Έφτιαξα το δικό μου στο configurator...42,276 απο 34,400 και χωρις Μ τιμονι και τα μαυρα καπακια στους καθρεπτες που ηταν δωρεαν επιλογη, αλλα πλεον δεν την δινει :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Zeus έγραψε:
dimik έγραψε:Εκτός από την τιμή, το προηγούμενο ξεκινούσε κάτω από 30 αν θυμάμαι καλά, τώρα ξεκινάει από 32.000

Τουλάχιστον άλλαξε μοντέλο! Το 118 από το Νοε του 21 που το πήρα έχει τσιμπήσει 5-6Κ πάνω! :lol:

Εδιτ: Και λίγα λεω. Έφτιαξα το δικό μου στο configurator...42,276 απο 34,400 και χωρις Μ τιμονι και τα μαυρα καπακια στους καθρεπτες που ηταν δωρεαν επιλογη, αλλα πλεον δεν την δινει :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Δεν πουλαει πια το 118 ακριβως λογω αυτης της αυξησης της τιμης. Το πακετο Sport Advanced δεν το δινουν πια;