Ο άνωθεν κάτοχος του μάζντα πάντως, μου κάνει ολίγον για τρολ.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ δεν νομίζω πως είναι τρολ. Ο PaNick67 δεν είπε πως θα το προτιμούσε το CX-30;
Ναι, το ειπα. Αναμεσα στα 2
Fiat Panda 7,6l/100km
Είμαι μαζώχας.
Και μη ξεχνάμε βέβαια τη φοβερή εμπειρία του να πηγαίνεις με 110 στην εθνική .
Μιλάμε για επιλογή μονόδρομο.
Σε 2-3 χρόνια, που θα έχει βάλει περισσότερους, μπορεί να είναι και μονόδρομος!
edmond έγραψε:Στο σι ετς αρ πάντως που μπήκα πριν λίγο καιρό, τα πράγματα όντως είναι λιγάκι στριμοκωλέ συναρτήσει πάντα του μεγέθους.
Ο άνωθεν κάτοχος του μάζντα πάντως, μου κάνει ολίγον για τρολ.
Και το προηγούμενο στριμοκωλο ήταν και πολύ κλειστοφοβικό πισω. Δεν άλλαξε κάτι.
Είναι τρελοί οι γιαπωνέζοι
dimik έγραψε:Εκτός από την τιμή, το προηγούμενο ξεκινούσε κάτω από 30 αν θυμάμαι καλά, τώρα ξεκινάει από 32.000
Τουλάχιστον άλλαξε μοντέλο! Το 118 από το Νοε του 21 που το πήρα έχει τσιμπήσει 5-6Κ πάνω!

Εδιτ: Και λίγα λεω. Έφτιαξα το δικό μου στο configurator...42,276 απο 34,400 και χωρις Μ τιμονι και τα μαυρα καπακια στους καθρεπτες που ηταν δωρεαν επιλογη, αλλα πλεον δεν την δινει
Zeus έγραψε:dimik έγραψε:Εκτός από την τιμή, το προηγούμενο ξεκινούσε κάτω από 30 αν θυμάμαι καλά, τώρα ξεκινάει από 32.000
Τουλάχιστον άλλαξε μοντέλο! Το 118 από το Νοε του 21 που το πήρα έχει τσιμπήσει 5-6Κ πάνω!
Εδιτ: Και λίγα λεω. Έφτιαξα το δικό μου στο configurator...42,276 απο 34,400 και χωρις Μ τιμονι και τα μαυρα καπακια στους καθρεπτες που ηταν δωρεαν επιλογη, αλλα πλεον δεν την δινει![]()
![]()
![]()
Δεν πουλαει πια το 118 ακριβως λογω αυτης της αυξησης της τιμης. Το πακετο Sport Advanced δεν το δινουν πια;