Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Τι ακριβώς είναι αυτή η χρυσή ταινία;

αντανακλα τη θερμοτητα.
Άβαταρ μέλους
By Jason Bourne
#850812 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ποια είναι η γνώμη σας για αγορά μεταχειρισμένου Leon 1,8 180ps ή Cupra προηγούμενης (3ης) γενιάς;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#850818 Μιλάς για το μοντέλο που έχει και ο Giuseppe Busso (βλέπε προηγούμενα ποστ);
Έβγαινε Cupra με τέτοιο μοτέρ;
Άβαταρ μέλους
By Jason Bourne
#850825 Ναι για αυτό το μοντέλο μιλάω. Cupra με το 2.0tsi εννοώ και δεν το διατύπωσα σωστά. Η τελευταία γενιά (2020 και μετά) είναι πανάκριβη ακόμα. Βέβαια και η προηγούμενη δεν είναι καθόλου φθηνή.

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... -seat-leon
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#850828 Η τελευταία γενιά δεν έχει μοτέρ 1.8 νομίζω. Το συγκεκριμένο στην προηγούμενη γενιά κρατάει τιμή λόγω του 1.8 που δεν έχει φόρο πολυτελείας, αλλά σε μεταχειρισμένο, ίσως πρέπει να το σκεφτείς πως έχεις μόνον περίπου αλλά 5 χρόνια, δηλαδή 5x308€=1540€, που δεν είναι τόσο τραγικό, αν σκεφτείς πως αγοράζεις καλύτερο μοτέρ και εξοπλισμό. Φθηνό δεν θα βρεις τίποτε πλέον, καλώς ή κακώς, αλλά θεωρώ το Cupra είναι καλύτερο αν έχεις τα παραπάνω χρήματα. Βάλε και το αυτόματο στην εξίσωση : άνεση, αλλά πάντα με τον φόβο να χρειαστεί μια ακριβή επισκευή.
Άβαταρ μέλους
By Jason Bourne
#850830 Ναι δεν έχει 1,8 στην τελευταία γενιά. Αυτό το cupra στην τελευταία αγγελία λες αξίζει; Είναι και στο Ρέθυμνο...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#850833 Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο. Απλώς λέω πως σαν καινούριο είχε πολύ μεγάλη διαφορά σε λεφτά με το FR, ααν μεταχειρισμένο έχει μειωθεί πολύ και παίρνεις περισσότερο αμάξι.
Από την άλλη, ενα FR έχει πλεονεκτήματα, χαμηλότερη τιμή, ευκολότερη μεταπώληση, χαμηλά πάγια έξοδα.
Δεν ξέρω τα οικονομικά σου ή τι ψάχνεις. Για μένα πχ το αυτόματο του. Cupra είναι μεγάλο δέλεαρ, αλλά σημαίνει ταυτόχρονα και ένα ρίσκο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Jason Bourne έγραψε:Ναι δεν έχει 1,8 στην τελευταία γενιά. Αυτό το cupra στην τελευταία αγγελία λες αξίζει; Είναι και στο Ρέθυμνο...

Aν δεν εχει ατυχηματα φαινεται σαν ευκαιρια.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#851571 Προχθές βρέθηκα σε ένα δυναμόμετρο και αφού έχω σχεδόν τερματίσει αυτό το σετάπ του Leon, λέω δε γ@μιέται, ανέβασέ το επάνω να δούμε τι ψάρια πιάνει. Ήταν και MAHA το δυναμόμετρο, βγάζει σωστές και έγκυρες μετρήσεις. Πέσαμε όμως σε μέρα που είχε 20C° ρε φίλε.

Το αμάξι έβγαλε αδιόρθωτες τιμές 270,4 bhp μοτέρ και 375,5Nm ροπής στις 3460rpm

Εικόνα

σε corrected τιμές αυτό μεταφράζεται σε 282,8 bhp μοτέρ και 392,7Nm

Εικόνα

Εικόνα

Το αμάξι ανέβηκε στο dyno μόνο 100άρα, χωρίς να ρίξω κάνα ενισχυτικό οκτανίων. Αν είχε εξωτερική 6-8 βαθμούς και έριχνα λίγο ζωμό, θα τσιμπούσε 3-5 άλογα ακόμη.

Μιλάμε για 287ps σχεδόν... Αν και δεν είμαι φαν στις ιπποδυνάμεις που τάζει ο καθένας, εμένα προσωπικά μετά από τόση εμπειρία δεν μου λένε τίποτα, δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος που έφτασα εκεί το αμάξι με το μαμά τούρμπο. Αν και το ήξερα ότι βάσει μετρήσεων χρόνων το αμάξι κάπου εκεί θα ήταν. Εμένα πιο πολύ οι καμπύλες με ενδιαφέρουν και είναι άψογες. Το αμάξι κρατάει δύναμη.

Πέρασε τα +100 άλογα από την εργοστασιακή ανακοινωθείσα ισχύ των 180 ίππων και τα +15 κιλά ροπής από από τα 25,5 κιλά που δήλωνε η εταιρία.
Το αμάξι επίσης φοράει καταλύτη και περνάει ΚΤΕΟ κανονικά.

Εικόνα

Το αμάξι είναι μεθυστικό, έχω κάνει 11500χλμ από πέρσι τέτοια μέρα. Θες να του πίνεις το αίμα, να του βάζεις 100άρα και να κάνεις βόλτες όλη την ώρα.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#854003 Αυτό το έχουμε ποστάρει? (καλά ο Γιάννης σίγουρα το έχει δει)

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#866387 Μπουσσε μην προκαλεις τα πληθη. Θα σκοτωσεις τιποτα αθωους ανθρωπους ρε δολοφονε. Κοψε ταχυτητα ΤΩΡΑ. Διαταγη απο τους κορρεκτιλες του φορουμ :protest:

Και προσεχε και τη διατροφη σου ρε φιλε. Χαμηλα λιπαρα, μια φορα την εβδομαδα κοκκινο κρεας, πολλα φρουτα και λαχανικα, κοψε το αλκοολ κτλ κτλ κτλ :rtfm:

Η ακομα καλυτερα μπορεις να αγνοησεις τις προηγουμενες αστειοτητες και να ποσταρεις κανενα βιντεακι που να κενταει με την 5η το οπλοπολυβολο σου :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#866399 -3,31% κλίση.... :hmmm:
Σε κατηφόρα και με το ποδήλατο κάνω πολλά ωραία.... :innocent: