Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#85067 Τωρα που ειπατε για το φαγητο που του σταθηκε θυμηθηκα τι ειχαμε παθει.Ο δικος μου ειχε κοιμηθει οταν ηταν 3-4 ετων ενα μεσημερι με φαγητο στο στομα.
σε αυτη την ηλικια δεν ετρωγε ευκολα.Ακομα λιγοφαγανος ειναι αλλα τοτε ηθελε ΠΟΛΥ υπομονη για να φαει.Μπορει και πανω απο ωρα.
Τρωει,παει για υπνο ολα καλα.Μετα απο 2 ωρες κατεβαινει και τον βλεπουμε στις σκαλες κατι να μασαει.
Τι μασας?
τιποτα
για ανοιξε το στομα
δεν το ανοιγε :lol:
του το ανοιγουμε με το ζορι,και ειχε το μεσημεριανο φαγητο ακομα μεσα. :help:
απο τοτε πριν παει για υπνο του ανοιγαμε το στομα να σιγουρευτουμε οτι ειχε καταπιει την τελευταια μπουκια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#85068 Μπράβο scotchέζα (η κακομοίρα έκλαιγε από την ένταση της στιγμής... ο δε μικρούλης μου είπε πως δε θα ξαναφάει καραμέλα... τόσο τρόμαξε το παιδάκι μου).
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα εγώ αν ήμουν στη θέση της. Έχω παρακολουθήσει και ΚΑΡΠΑ, τρομάρα μου, αλλά δεν ξέρω (και δε θέλω να μάθω) αν θα έχω την ψυχραιμία να θυμηθώ τι και πως αν συμβεί κάτι...

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By nEK
giannik1977 έγραψε::thumbsup:
Μπραβο scotch..!!

Τις προαλλες συνοδευαμε ως προπομπος ενα ι.χ που ερχοταν απο Θηβα , ενας 3χρονος ειχε καταπιει μια λαμπα ( :lipsealed: ) , ο μπαμπας δεν ηξερε που ειναι το παιδων. Ολα καλα στο τελος...

:omg:
Δηλαδη βγηκε η λαμπα ανεπαφη?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimviii έγραψε:σε αυτη την ηλικια δεν ετρωγε ευκολα.Ακομα λιγοφαγανος ειναι αλλα τοτε ηθελε ΠΟΛΥ υπομονη για να φαει.Μπορει και πανω απο ωρα.

Έχουμε κάνει και 2.30 ώρες να φάμε..... :help: Αν δεν το έχει ζήσει κάποιος δεν το καταλαβαίνει.
Αν καθίσουμε όλοι στο τραπέζι να φάμε, μπορεί όλοι οι άλλοι να έχουμε τελειώσει και ο μεγάλος να μασάει ακόμη τη δεύτερη μπουκιά...
Ο μικρός είναι το άλλο άκρο. Δεν τον προλαβαίνουμε....

Να είμαστε τώρα στο τραπέζι και να ακούς: "Μ, κατάπιε τη αυτή τη μπουκιά επιτέλους" και στο καπάκι "Χ, μην τρως άλλο θα σκάσεις" :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#85146 Απίστευτη προσφορά σήμερα στα My Market, τουλάχιστον της Βάρης. Η μεγάλη συσκευασία των Babylino κοστίζει 7,90 από 15,30 που έχει κανονικά. Πήγα πρωί πρωί κι έφυγα με 36 συσκευασίες, διάφορων μεγεθών. Έτσι κι αλλιώς, κάποια στιγμή θα καταναλωθούν, οπότε θα είμαι κερδισμένος.
Αντίστοιχη προσφορά είχε βγάλει πριν μήνες το Lidl κι είχα πάρει πάλι 30+ συσκευασίες, από τις οποίες ζούμε ακόμα. Τρεχάτε!
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#85152 Πάνες μόνο όταν έχουν προσφορά παίρνουμε, τις παρακολουθεί η :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#85178 Επειδή έχω γίνει το videoclub της ανιψιάς μου, σε κορίτσι 9-10 ετών ταινίες του Μιγιαζάκι όπως
Princess Mononoke
Spirited Away

θα γράφατε; Ή πέφτουν πολύ βαριές; Η Mononoke έχει και λίγο βίαιες νότες εξ όσων θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
By Govus
Red Garland έγραψε:Επειδή έχω γίνει το videoclub της ανιψιάς μου, σε κορίτσι 9-10 ετών ταινίες του Μιγιαζάκι όπως
Princess Mononoke
Spirited Away

θα γράφατε; Ή πέφτουν πολύ βαριές; Η Mononoke έχει και λίγο βίαιες νότες εξ όσων θυμάμαι.

Mononoke όχι για τα παιδιά (για τους μεγάλους MUST WATCH), Spirited Away ναι, αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρεις, αν μπορείς, το Ponyo on the cliff :) !
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#85190 Μάλλον πάω για Ponyo, και τις άλλες τις βάζω στον πάγο.
Τo Mononoke οκ σίγουρα οχι, και το spirited away όμως είναι λίγο σκοτεινό σε κάποιες στιγμές και διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα και το φοβάμαι λίγο.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#85221 Έβλεπα χθες ειδήσεις με τον παιδεραστή και πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! :x Άντε να είσαι γονιός και να σου κάτσει κανά τέτοιο! Με καραμπίνα στη μούρη θα του έριχνα! :rant: (εδώ δικαιολογείς τον kacey)
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Red Garland έγραψε:Μάλλον πάω για Ponyo, και τις άλλες τις βάζω στον πάγο.
Τo Mononoke οκ σίγουρα οχι, και το spirited away όμως είναι λίγο σκοτεινό σε κάποιες στιγμές και διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα και το φοβάμαι λίγο.
Σε ευχαριστώ πολύ.

Μην το φοβάσαι καθόλου. Αρκεί να υπάρχει μεγάλος για να μπορεί να εξηγήσει τις εύλογες απορίες μετά. Ο δικός μου είδε στα 7 το spirited και μέχρι τα 8 όλη την τριλογία του Άρχοντα :inlove: Έχουμε συζητήσει και ακόμη συζητάμε για αυτά τα αριστουργήματα πάρα πολύ. Οι μόνες παρενέργειες σήμερα στα 10 του χρόνια είναι πως μπαίνοντας στο δωμάτιό του είναι σαν να μπαίνεις στη μέση γη :lol: Το ότι έγινε μέγας φαν του Τόλκιν εξυπακούεται.
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:Έβλεπα χθες ειδήσεις με τον παιδεραστή και πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! :x Άντε να είσαι γονιός και να σου κάτσει κανά τέτοιο! Με καραμπίνα στη μούρη θα του έριχνα! :rant: (εδώ δικαιολογείς τον kacey)

Άρρωστος είναι ο άνθρωπος......κάποτε άρρωστους θεωρούσαν και τους ομοφυλόφιλους, δεν φταίει αυτός.

Ένας παιδόφιλος εξομολογείται
Για έναν παιδόφιλο είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Με την κατάλληλη θεραπεία όμως μπορεί να αποφευχθεί ο κίνδυνος να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί.

http://www.dw.de/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF% ... a-18293841