Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Την σχαρα δεν την θες για τα ταξιδακια στο χωριο;

(@ Οτσο. 224 τμ,κηπος , μικρη :( πισινα).

Για να σε δω με 4κουνα σχαρα σε καραβι, στροφες σε στενα, παρκαρισμα.

GOAT.

Ενα μηδενικο βαλε στα τμ του κηπου :iconcool:

Παει στο χωριο, φοραει το κολαν και κανει τον αθλητη ρε συ. :svivhaha: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#832800 Εδώ ερχόταν στις μαζώξεις με ποδήλατο :shifty:

Και βασικά στο καράβι ποιό είναι το πρόβλημα; Ίσα ίσα που δεν σε ανεβάζουν σε ανώτερα γκαράζ ή σε υπόγεια. Στο ίσωμα, στο μεγάλο για να μην γίνει καμιά στραβή.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#832807 Όταν κουβαλούσαμε τα mountain παντού, θυμάμαι τον κουμπάρο είχε μια γαμάτη σχάρα οροφής που έβγαζες τη μπροστινή ρόδα και κούμπωνε κατευθείαν πάνω στη σχάρα το ποδήλατο.
Βάζαμε τις ροδες Πορτ μπαγκαζ και τα ποδήλατα πάνω και δεν έκαναν κιχ.
Αλλά ήμασταν συνήθως μόνοι μας σε εξορμήσεις, άντε άλλος ένας καμιά φορά.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
gianik έγραψε:Εικόνα
Έχει πλάκα πόσο εύκολο φαίνεται να είναι το να βάλεις/βγάλεις το ποδήλατο από την οροφή. Προφανώς και ο τύπος είναι δίμετρος, δείτε που του έρχεται η οροφή του αυτοκινήτου, για δοκιμάστε αν είστε πιο μετρίου ύψους να δείτε. Ειδικά αν δεν είναι από τα ελαφριά των 8-9 κιλών και δεν είναι το έξω έξω.
Υπάρχουν και κάποιες οροφές με μοχλούς/πλαίσιο για να συνδέεις το ποδήλατο δίπλά στο αυτοκίνητο και μετά το ανεβάζεις / κατεβάζεις πολύ εύκολα. Αλλά δεν νομίζω να το κάνει αυτό για 4 ποδήλατα. Το είχε σε σελίδα της BMW αλλά δεν ξέρω αν είναι δικό της. Είδα ότι έχει και η Volvo παρόμοιο.
OEM BMW Bike Lifts / Self Lifting Bike Roof Rack Attachment
Εικόνα
https://www.youtube.com/watch?v=L7kaDRuMNK8
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=1389392
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#847475 Εικόνα

Για σκυλιά είναι αυτό; Αν ναι, είναι μακράν ό,τι πιο περιποιημένο έχω δει ποτέ. Αν είχε και πινακίδα...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εικόνα

Για σκυλιά είναι αυτό; Αν ναι, είναι μακράν ό,τι πιο περιποιημένο έχω δει ποτέ. Αν είχε και πινακίδα...

Eλπίζω να μην είναι για σκυλιά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:Μόνο για ηλεκτρικό είναι κατάλληλη, αν είναι για σκυλιά :shifty:
Και για σκυλιά που δεν χρειάζονται αέρα για να αναπνέουν
Άβαταρ μέλους
By g8777
bill33 έγραψε:

Δες το αυτοκόλλητο στο τζάμι.
Φρόντισε το κνωδαλο να μας ενημερώσει.
Άβαταρ μέλους
By theo13
bill33 έγραψε:

Έξτρα αποθηκευτικός χώρος είναι (ευτυχώς)
Εικόνα

https://www.enganchesaragon.com/en/towbox/towbox-evo/TV4XNN0
Άβαταρ μέλους
By glf
#859867 Πρέπει να μου παίρνει 4-5 λεπτά να βάλω τη μπαγκαζιέρα οροφής..
Πήρα σήμερα καρέκλες τραπέζι κτλ και τα έριξα επάνω πανευκολα.
Γύρισα, άδειασα, την έβγαλα..
Βλέπω να την έχω μόνιμα εκεί δίπλα στο αυτοκίνητο, όπως την άφησα... προσωρινά όταν την έβγαλα μετά τις τελευταίες διακοπές το καλοκαίρι.
Μεγάλη ευκολία.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
glf έγραψε:Πρέπει να μου παίρνει 4-5 λεπτά να βάλω τη μπαγκαζιέρα οροφής..
Πήρα σήμερα καρέκλες τραπέζι κτλ και τα έριξα επάνω πανευκολα.
Γύρισα, άδειασα, την έβγαλα..
Βλέπω να την έχω μόνιμα εκεί δίπλα στο αυτοκίνητο, όπως την άφησα... προσωρινά όταν την έβγαλα μετά τις τελευταίες διακοπές το καλοκαίρι.
Μεγάλη ευκολία.
Φυσικά και αντιλαμβάνομαι τις διαφορές που προκύπτουν από το να έχεις συνέχεια ένα μεγάλο αυτοκίνητο αντί για ένα μικρότερο συν μπαγκαζιέρα αλλά μεγάλη ευκολία δεν το λες. Γιατί είναι πολύ πιο μεγάλη ευκολία το να έχεις ένα ωραίο στέισον.... Ούτε βάλε βγάλε, ούτε χώρο να το αποθηκεύεις, ούτε σκαρφαλώματα, ούτε ανησυχία μην γκρατζουνίσεις σηκώνοντας τα πράματα πάνω-κάτω κοκ.
Άβαταρ μέλους
By glf
#859893 Γι αυτό το γράφω, για να πω τη δική μου περίπτωση.
Στέισον δε μπορώ να έχω γιατί δε θα χωράνε δύο αυτοκίνητα στο γκαράζ.
Ενώ μπορώ να έχω τη μπαγκαζιέρα δίπλα από το αυτοκίνητο στο ύψος περίπου της οροφής του αυτοκινήτου. Για να τη βάλω πάω από... κάτω, τη σηκώνω και την ακουμπάω στις ράγες οροφής και τη σπρώχνω στη θέση της.
Και έχει πολύ εύκολη ασφάλιση μετά για να δέσει στις μπάρες.
One man job.
Και υπάρχει και ενα Mondeo station wagon του πατέρα μου, ξέρω πως είναι και με αυτό.

Το λεω, τη μπαγκαζιέρα για το .. σκύλο την πήρα. Για να έχει δικό του ελεύθερο το χώρο αποσκευών στο δικό μας Focus lol
Άβαταρ μέλους
By Serf
#867252 Υπάρχει πρόταση για σχάρα ποδηλάτων για κοτσαδόρο; Στόχος να πηγαίνουμε για καμιά οικογενειακή ποδηλατάδα... άρα με δυνατότητα μεταφοράς τριών ποδηλάτων.

.