glf έγραψε:Πήρα την 6λιτρη τη philips από τον τοπικό euronics στα 119 που ήταν και η σωστή τιμή για έκπτωση.
Οπότε μόλις την έκανα ένα πρώτο κάψιμο και το μεσημέρι θα πέσει πρώτη μερίδα πατάτες για δοκιμή.
Αξεσουάρ χαρτάκια κτλ για πείτε κανα link ή axel εδώ Κοζάνη τι έχεις βρει ως τώρα.
ΥΓ. Φαίνεται καλή και ασφαλής για να κάνουν και τα κορίτσια δικά τους γεύματα ε; αφού δεν έχει το λάδι από ένα τηγάνι.
Καλορίζικη! Είμαι σίγουρος ότι θα τα βγάλει τα λεφτά της! Να σημειώσω πως αξίζει και για να ζεσταίνει κάποιος το φαγητό του.
Αξεσουάρ δεν έχω αγοράσει, μιας και δεν τα χρειάστηκα μέχρι στιγμής. Ίσως ψάξω να βρω λαδόκολλες που είναι σαν μικρά ταψάκια, μιας και φαίνονται αρκετά χρήσιμες. Αξεσουάρ για την Philips έχει η ίδια η εταιρεία, ή αλλιώς μπορείς να βρεις πολλές επιλογές και από το Amazon. Φρόντισε μόνο να ταιριάζουν στο δικό σου μοντέλο!
Το airfryer είναι απόλυτα ασφαλές, απλά ο κάδος προφανώς είναι ζεστός την ώρα που τον αφαιρείς. Έχε επίσης το νου σου ότι όλη η ζέστη και οι υδρατμοί βγαίνουν από το πίσω μέρος της συσκευής, οπότε φρόντισε να μην υπάρχει κάτι εύφλεκτο εκεί κοντά. Εγώ πολλές φορές την γυρίζω να κοιτάει προς τον απορροφητήρα, ώστε να τραβάει τους υδρατμούς.
Πατάτες, οι καλύτερες που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι οι προτηγανισμένες του Lidl του ενός κιλού (υπάρχει και άλλη μάρκα σε τρίκιλο που δεν τις έχω δοκιμάσει). Οι πατάτες εννοείται πως θέλουν κάποιο κούνημα ενδιάμεσα (στο δεκάλεπτο περίπου), ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.