Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bebes
#849383 Γούστα ειναι αυτά.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ να οδηγάω ατελείωτες ώρες. Αυτά που με χαλάνε υπερβολικά τυχόν (μεγάλα) μποτιλιαρίσματα και αντίστοιχα μεγάλες αναμονές στα σύνορα.

Για φέτος "καλλιεργώ" στο μυαλό μου ενα μεγαλο roadtrip μεχρι Ελσίνκι αν δεν βρω αεροπορικά σε λογικές τιμές
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Dodger έγραψε:Εμένα μου αρέσουν τα ταξίδια αυτά, δώσε μου τιμόνι και χιλιόμετρα και πάρε μου τη ψυχή. Ειδικά μόνος, βάζω μουσική που μου αρέσει και πάω...

Θωμά, ποιος τελωνειακός ήθελε καφέ; ο Έλληνας ή ο βορειοΜακεδόνας;
99.9% ο Σκοπιανός
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dodger έγραψε:Εμένα μου αρέσουν τα ταξίδια αυτά, δώσε μου τιμόνι και χιλιόμετρα και πάρε μου τη ψυχή. Ειδικά μόνος, βάζω μουσική που μου αρέσει και πάω...

+1
οταν εκανα 2800 χλμ σε 2 μερες,ανετα εφευγα το επομενο πρωινο για να το ξανακανω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:

+1
οταν εκανα 2800 χλμ σε 2 μερες,ανετα εφευγα το επομενο πρωινο για να το ξανακανω.
+1

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#849388 -1

Μακαρι να υπηρχε ενας τροπος να μην ασχολουμαι με την οδηγηση οταν βρισκομαι μεσα στο οχημα. Αλλα βλεπεις μας θελουν δουλους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:-1

Μακαρι να υπηρχε ενας τροπος να μην ασχολουμαι με την οδηγηση οταν βρισκομαι μεσα στο οχημα. Αλλα βλεπεις μας θελουν δουλους.

λογικο εαν εχεις συνηθισει σε μουλαρια. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By otso

μαζεψτα στο στρωμα εσυ , αντι να παρεις τεζλα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#849392 Μουλαρι ξεμουλαρι, η οδηγηση απαιτει να εμπλακεις ενεργα. :s_hang

Και καπως ετσι χανονται οι προσφορες απο το aliexpress. :s_empathy

otso έγραψε:

μαζεψτα στο στρωμα εσυ , αντι να παρεις τεζλα

Τεσλα παιρνουν ολοι πλεον οτσο. Ισα και ομοια ειμαι με την πλεμπα; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By otso
bebes έγραψε:Γούστα ειναι αυτά.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ να οδηγάω ατελείωτες ώρες. Αυτά που με χαλάνε υπερβολικά τυχόν (μεγάλα) μποτιλιαρίσματα και αντίστοιχα μεγάλες αναμονές στα σύνορα.

Για φέτος "καλλιεργώ" στο μυαλό μου ενα μεγαλο roadtrip μεχρι Ελσίνκι αν δεν βρω αεροπορικά σε λογικές τιμές

Για να μην μου φωναζεις μετα την αποπειρα αυτοκτονιας λογω ανιας οτι δεν σε προειδοποίησα. Αν πας σαπαν τραβα νορβηγια ως εκει. https://www.google.com/maps/@71.1702705 ... ?entry=ttu
Αν αισθανεσαι περιπετειωδης και ακουραστος συνεχισε ως το μπουρμανσκ μαμα ρουσια .
Για το ευχαριστω θελω ενα μπουκαλι φτηνιαρικη ρωσικη βοτκα .
Η συμβιβαζομαι και με τσιπουρο σπιτικο απ τους δικους σου στον Τυρναβο .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#849402 Μωρέ για μια φορά δύο είναι ωραίο το roadtrip ειδικά όταν είναι να δεις και νέα μέρη. Αλλά και κίνηση να μην έχει, όταν κάνεις τα περισσότερα χιλιόμετρα σε μια αδιάφορη εθνική οδό, ειδικά συχνά, σε πιάνει νυστα. Δεν έχει κάτι να "σπάει" τη μονοτονία.
Γούστα

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#849404 Τέτοια μεγάλα roadtrips σημαίνουν οδήγηση άνευ παιδιών στο αμάξι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
gianik έγραψε:Τέτοια μεγάλα roadtrips σημαίνουν οδήγηση άνευ παιδιών στο αμάξι... :lol:
Μπα αμα είσαι κάτοικος εξωτερικού βγαίνει και σε πιο σύντομο χρόνο από αυτό που αναφέρω. Μισό ταξίδι εσύ, μισό η σύζυγος.

Το λάδωμα πάντα οι γείτονες.

@Dimitris ταξίδι με αυτοκίνητο σημαίνει άνεση και αξιοπρέπεια. Αν είναι να ταξιδεύω με Αιγαίου που έχουν προσθέσει σειρές και να ταλαιπωρουμε χιλιες φορές μερικά € παραπάνω και άνετος παρά αυτό το ξεφτυλισμα των αεροπορικών.
Άβαταρ μέλους
By otso
Thomas_C200K έγραψε:
gianik έγραψε:Τέτοια μεγάλα roadtrips σημαίνουν οδήγηση άνευ παιδιών στο αμάξι... :lol:
Μπα αμα είσαι κάτοικος εξωτερικού βγαίνει και σε πιο σύντομο χρόνο από αυτό που αναφέρω. Μισό ταξίδι εσύ, μισό η σύζυγος.

Το λάδωμα πάντα οι γείτονες.

@Dimitris ταξίδι με αυτοκίνητο σημαίνει άνεση και αξιοπρέπεια. Αν είναι να ταξιδεύω με Αιγαίου που έχουν προσθέσει σειρές και να ταλαιπωρουμε χιλιες φορές μερικά € παραπάνω και άνετος παρά αυτό το ξεφτυλισμα των αεροπορικών.

Συμφωνω με τον Θωμα καποτε λατρευα το ταξιδι με το αεροπλανο , ολυμπιακη δε με 707 η με αιρμπας Α300 φοβερη εμπειρια φαγητα και κρασια . Τωρα τα αεροπλανα μου θυμιζουν τα φορτηγά που γραφουν ζωντα ζωα και τα εχουν στριμωγμενα να τα πανε στο σφαγειο . Καλυτερη εμπειρια και απο αυτοκινητο θεωρω το τρενο , αλλα εδω τα ρημαξαν .
εμπειρια του ευτυχη με φινλανδικο τρενο μετα το 34 λεπτο https://www.youtube.com/watch?v=yzkMXyM5DBQ
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#849421 Εγώ που κάνω το Βιέννη Αθήνα τακτικότατα με
Aegean (και μιας και τα κάποτε φτηνά εισιτήρια έχουν πλέον τελειώσει), πληρώνω κάποια λίγα ευρώ παραπάνω να καπαρώσω θέση μπροστά

Ταξίδι 1800χλμ x2 να το κάνω 3 φορές το χρόνο ( χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι) μόνο όταν τρελαθώ επίσημα με χαρτί
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:
bebes έγραψε:Γούστα ειναι αυτά.

Για να μην μου φωναζεις μετα την αποπειρα αυτοκτονιας λογω ανιας οτι δεν σε προειδοποίησα. Αν πας σαπαν τραβα νορβηγια ως εκει. https://www.google.com/maps/@71.1702705 ... ?entry=ttu
Αν αισθανεσαι περιπετειωδης και ακουραστος συνεχισε ως το μπουρμανσκ μαμα ρουσια .
Για το ευχαριστω θελω ενα μπουκαλι φτηνιαρικη ρωσικη βοτκα .
Η συμβιβαζομαι και με τσιπουρο σπιτικο απ τους δικους σου στον Τυρναβο .

Μην ξύνεις πληγές, το Βορειο ακρωτήρι το μελετάω απο το 2008 και το εχω σκεφτει με πολλούς τρόπους.
Για να ξεκινησω απο Ελλάδα (οδικώς) δεν το βλέπω, ειναι παρα πολλές οι μερες και δεν τις εχω.
Το πιο προσιτο σεναριο ειναι αεροπλανο μεχρι Στοκχολμη και μετα νοικιαρικο.

Φετος δεν βρηκα καποια εξτρα καλη προσφορα για αεροπορικα, οπότε αν δεν βρω μεχρι Μάιο, θα σκεφτω κατι οδικό.
Η Πολωνια που πηγαμε πρόπερσυ μας αρεσε πολύ, οπότε θα μπορουσα να παρω φετος το ανατολικο τμημα της και να φτασω ως τις παραβαλτικές πρωην σοβιετίες.
Βλέποντας και κάνοντας.

Τσίπουρο εχω, μου εδωσαν σπιτικό και απο τα μερη σου που πηγα προσφατα :s_coffee