Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
corsair έγραψε:
Πληρωσε φτηνα, πληρωσε ξανα.

Καλη τυχη :shifty:

Με τα Xiaomi πάντως δεν αγοράζω ξανά! :lol: Το δικό μου πχ, το προηγούμενο (έχω κανένα χρόνο που άλλαξα), το είχα 2,5-3 χρόνια και δούλευε το ίδιο καλά όσο την πρώτη μέρα. Το άλλαξα όταν βρέθηκε ένα καινούριο από έναν managareus και το έδωσα σε άλλον, και το τηλέφωνο συνεχίζει να δουλεύει το ίδιο καλά ακόμη. Σημειώνω πως όσο το είχα εγώ δεν μου έφτανε η μπαταρία από handsfree που είχε 6 ώρες ομιλία (τελείωνε η μπαταρία πριν τελειώσει η μέρα :ninja: ...). Ταυτόχρονα e-mail, teams και hotspot πολύ συχνά... 3,5-4 χρόνια για ένα κινητό με 201 ευρώ + ΦΠΑ τιμή;; Και έχω πολλά έτσι... Για πλάκα βγάζουν 2 χρόνια.

Realme πχ απ' όσα έχω πάρει, ένα 60% έχει σταματήσει να δουλεύει στους 6 μήνες... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#848136 Δεν νομίζω πως συγκρίνονται τα Samsung με τα Xiaomi, από την άλλη Samsung με 200€ δεν βρίσκεις πλέον. Πρέπει να φτάσεις τα 300€ σχεδόν για κάτι αξιοπρεπές (Α34). Πάρα πολλά λεφτά. Αλλιώς, σε κάτι παλιότερο (Α33) με λίγα λιγότερα, που δεν νομίζω πως αξίζει.
Αλλά για εταιρικό τώρα, που δεν θα έπρεπε να παίζει τόσο ρόλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ένα Α34 είναι εξαιρετικά τίμια επιλογή. Μέσο κόστος με τον ΦΠΑ βέβαια κάνα 300άρι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Δεν νομίζω πως συγκρίνονται τα Samsung με τα Xiaomi, από την άλλη Samsung με 200€ δεν βρίσκεις πλέον. Πρέπει να φτάσεις τα 300€ σχεδόν για κάτι αξιοπρεπές (Α34). Πάρα πολλά λεφτά. Αλλιώς, σε κάτι παλιότερο (Α33) με λίγα λιγότερα, που δεν νομίζω πως αξίζει.
Αλλά για εταιρικό τώρα, που δεν θα έπρεπε να παίζει τόσο ρόλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ένα Α34 είναι εξαιρετικά τίμια επιλογή. Μέσο κόστος με τον ΦΠΑ βέβαια κάνα 300άρι.

Εμείς έχουμε όριο € 200+ΦΠΑ, οπότε τα μόνα Samsung είναι κάτι Α14...

Οπότε, οι πωλητές που επιμένουν σε Samsung (γιατί λέει η κάμερα της Samsung βγάζει καλύτερες φωτογραφίες τα μάρμαρα), παίρνουν Α14, εκτός από έναν κωλόφαρδο που βρήκα Α34 5g στα 210+ ΦΠΑ (υπάρχει μία μικρή ευελιξία στο όριο). Όλοι οι υπόλοιποι είναι με Xiaomi, κάποιοι άτυχοι με Realme (όσα δουλεύουν ακόμα) και όσοι θέλουν ανθεκτικό με IP rating (αντοχή σε λάσπες, νερά, πτώσεις, κτλ) Ulefone ή κανένα Umidigi που ήταν εξαιρετικά και σκυλιά μαύρα, αλλά πλέον δεν βρίσκω στους προμηθευτές μου... :rant:

Τα Samsung είναι εξίσου αξιόπιστα και ανθεκτικά με τα Xiaomi (βγάζουν άνετα 2 χρόνια, συνήθως 2,5-3), τα Realme για πέταμα, τα Ulefone, εξαρτάται από το μοντέλο (το Armor 8 pro είναι σκυλί, άλλα μοντέλα έχουν θέματα με την οθόνη τους), τα Umidigi επίσης σκυλιά μαύρα.

Πείτε ότι θέλετε για τις επιδόσεις των συσκευών, αλλά εγώ, που τα θέλω να δουλεύουν, για να μην μου πρήζει το συκώτι ο πάσα εις με το κινητό του που χάλασε και θέλει αντικατάσταση, και να τρέχουν μερικές σχετικά ελαφριές εφαρμογές (office κυρίως και antivirus και φυσικά chat και τηλέφωνο), έχω βρει την υγειά μου με τα Xiaomi... Ναι, το λογισμικό είναι αυτό που είναι, αλλά αντέχουν. Και στα λεφτά τους δεν έχω βρει καλύτερο (ακόμα).

Και επειδή έχω πάρει πολλά κινητά τα τελευταία 4,5 χρόνια (έχουμε καμιά 140-150 συνδέσεις και σχεδόν όλες χρειάστηκαν αντικατάσταση συσκευής τουλάχιστον 1 φορά στο διάστημα αυτό), πλην Poco, τα Xiaomi έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως αξιόπιστα.

Καλά, και προσωπικά, που θέλω κανένα chat, youtube και gmail, στο τσακίρ κέφι καμιά άλλη χαζομάρα, και θεωρώ τα 200-250€ πολλά λεφτά για κινητό, δεν παίζει να πάρω κανένα ακριβό Samsung... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#848186 Ναι ρε συ, αλλά δεν είπα για ακριβό Samsung, αλλά για κάποιο που είναι περίπου 220€ + ΦΠΑ. Τόσο βγαίνει το Α34, αν δεις στο Skroutz ξεκινάει στους φθηνούς με 275€ . Άρα, δεν είναι και τόσο μακριά από το budget.
Μπορείς να πάρεις και το Α33 που αν το βρεις, θα είναι εντός budget.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε: Τόσο βγαίνει το Α34, αν δεις στο Skroutz ξεκινάει στους φθηνούς με 275€ . Άρα,

Εκδίδουν τιμολόγιο 39α ή αρχίζουν τις |λογοκρισία| μέχρι να βαρεθεις;
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Ναι ρε συ, αλλά δεν είπα για ακριβό Samsung, αλλά για κάποιο που είναι περίπου 220€ + ΦΠΑ. Τόσο βγαίνει το Α34, αν δεις στο Skroutz ξεκινάει στους φθηνούς με 275€ . Άρα, δεν είναι και τόσο μακριά από το budget.
Μπορείς να πάρεις και το Α33 που αν το βρεις, θα είναι εντός budget.

Αυτό όμως τώρα τελευταία γίνεται.

Επίσης, επειδή δεν είναι σίγουρο ότι:

saxon_747 έγραψε:
Εκδίδουν τιμολόγιο 39α ή αρχίζουν τις |λογοκρισία| μέχρι να βαρεθεις;

δεν πολυ-ασχολούμαι με σκρουτζομάγαζα...

Πχ και το you.gr σπαει @@ για να εκδόσει τιμολόγιο 39α, οπότε επίσης δεν ασχολούμαι...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#849251 Teclast M50 10.1" Tablet με WiFi & 4G (6GB/128GB) Μπλε

https://www.skroutz.gr/s/46771092/Tecla ... -Mple.html

ή

Lenovo Tab M8 (4th Gen) 8" με WiFi & 4G (3GB/32GB) Arctic Grey
https://www.skroutz.gr/s/40845490/Lenov ... -Grey.html

Απαραίτητο το 4G, δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Άλλες προτάσεις δέκτες αρκεί να μην υπερβαίνουν τα 119,90€
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#849261 Κανένα από τα δύο δεν είναι πραγματικά καλό. Τα Teclast δεν έχουν καμία υποστήριξη ποτέ και για τίποτε. Αν σου χαλάσει, το πετάς. Το συγκεκριμένο Lenovo, είναι αδύναμο και χαμηλών προδιαγραφών, αλλά για κάτι απλό, είναι ΟΚ υποθέτω.
Για Samsung δεν φτάνουν τα λεφτά υποθέτω;
https://www.skroutz.gr/s/32187355/Samsu ... -Grey.html
Έχει ένα με ~140€
Όχι πως είναι πολύ καλύτερο από το Lenovo είναι η αλήθεια. :help:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Κανένα από τα δύο δεν είναι πραγματικά καλό. Τα Teclast δεν έχουν καμία υποστήριξη ποτέ και για τίποτε. Αν σου χαλάσει, το πετάς. Το συγκεκριμένο Lenovo, είναι αδύναμο και χαμηλών προδιαγραφών, αλλά για κάτι απλό, είναι ΟΚ υποθέτω.
Για Samsung δεν φτάνουν τα λεφτά υποθέτω;
https://www.skroutz.gr/s/32187355/Samsu ... -Grey.html
Έχει ένα με ~140€
Όχι πως είναι πολύ καλύτερο από το Lenovo είναι η αλήθεια. :help:

To Samsung είχα μέχρι τώρα, κανένα παράπονο από τη μικρή κάτοχο. Απλά, έσπασε η οθόνη και το κόστος αντικατάστασης είναι το ίδιο με αγορά καινούργιου.

Απαιτήσεις δεν υπάρχουν, προορίζεται για παιδάκι που το χρησιμοποιεί 1 ώρα την ημέρα όταν τελειώσει με τις υποχρεώσεις της - άρα μπορεί και καθόλου. :thumbsup: Δε θα δώσω λοιπόν περισσότερα. :rtfm: Εγώ στην ηλικία της είχα 8086 με DOS. :rant:

Ta Teclast έχουν υποστήριξη - εγγύηση 12 μηνών από προμηθευτή μου και DOA 14 ημερών, το πολύ πολύ θα φάει πιστόλι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
saxon_747 έγραψε: προορίζεται για παιδάκι που το χρησιμοποιεί 1 ώρα την ημέρα όταν τελειώσει με τις υποχρεώσεις της - άρα μπορεί και καθόλου. :thumbsup:

Πηγαινε στο κοντινοτερο Α.Τ. και παραδωσου απο μοναχοσ'. :s_empathy

Μου μαθες και το θαμπς απ. :s_sarcastic

ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΒΛΑΧΕ

Τεκλαστ. Τα Τεσλα του Αντροιντ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:
Τεκλαστ. Τα Τεσλα του Αντροιντ :shifty:

Έχω μπερδευτεί τώρα γιατί ο HiFi έπινε νερό στο όνομά τους και τώρα μου τα γυρνάει. :vava:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#849270 Ρε συ, τι να κάνω; Είχα πάρει ένα για την μάνα μου, όχι tablet, αλλά PC. Μιλάμε, όλα καλά, ακόμη ζει, αλλά μια μέρα σταμάτησε να δουλεύει το TAB κουμπί. Ξαφνικά. Έψαξα ΠΑΝΤΟΥ. Έστειλα και email και στην Teclast και στο Banggood που το είχα πάρει. Κανείς δεν είχε ανταλλακτικό.
Και μιλάμε τώρα, για ένα ανταλλακτικό των 20-30€ δεν μπορείς να λειτουργήσεις το μηχάνημα. Τελικά, έκανα πατέντα, προγραμμάτισα ένα άλλο πλήκτρο να είναι το TAB και τέλειωσε εκεί. Έκτοτε, δεν έχει χαλάσει άλλο πλήκτρο.
Είδα επίσης πως αυτό είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου laptop, το έχουν πάθει κι άλλοι και κανείς δεν κατάφερε να δώσει λύση.
Αυτό εδώ είναι:
https://gr.banggood.com/Teclast-F5-Lapt ... 43366.html

Αν μιλούσαμε για λιγότερα από 100€, θα σου έλεγα στα @@, πάρτο κι αν χαλάσει πέτα το. Αλλά αυτό που έβαλες είναι ακριβό.