- 04 Δεκ 2023, 16:04
Anonymous Founder έγραψε:Δεν νομίζω πως συγκρίνονται τα Samsung με τα Xiaomi, από την άλλη Samsung με 200€ δεν βρίσκεις πλέον. Πρέπει να φτάσεις τα 300€ σχεδόν για κάτι αξιοπρεπές (Α34). Πάρα πολλά λεφτά. Αλλιώς, σε κάτι παλιότερο (Α33) με λίγα λιγότερα, που δεν νομίζω πως αξίζει.
Αλλά για εταιρικό τώρα, που δεν θα έπρεπε να παίζει τόσο ρόλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ένα Α34 είναι εξαιρετικά τίμια επιλογή. Μέσο κόστος με τον ΦΠΑ βέβαια κάνα 300άρι.
Εμείς έχουμε όριο € 200+ΦΠΑ, οπότε τα μόνα Samsung είναι κάτι Α14...
Οπότε, οι πωλητές που επιμένουν σε Samsung (γιατί λέει η κάμερα της Samsung βγάζει καλύτερες φωτογραφίες τα μάρμαρα), παίρνουν Α14, εκτός από έναν κωλόφαρδο που βρήκα Α34 5g στα 210+ ΦΠΑ (υπάρχει μία
μικρή ευελιξία στο όριο). Όλοι οι υπόλοιποι είναι με Xiaomi, κάποιοι άτυχοι με Realme (όσα δουλεύουν ακόμα) και όσοι θέλουν ανθεκτικό με IP rating (αντοχή σε λάσπες, νερά, πτώσεις, κτλ) Ulefone ή κανένα Umidigi που ήταν εξαιρετικά και σκυλιά μαύρα, αλλά πλέον δεν βρίσκω στους προμηθευτές μου...

Τα Samsung είναι εξίσου αξιόπιστα και ανθεκτικά με τα Xiaomi (βγάζουν άνετα 2 χρόνια, συνήθως 2,5-3), τα Realme για πέταμα, τα Ulefone, εξαρτάται από το μοντέλο (το Armor 8 pro είναι σκυλί, άλλα μοντέλα έχουν θέματα με την οθόνη τους), τα Umidigi επίσης σκυλιά μαύρα.
Πείτε ότι θέλετε για τις επιδόσεις των συσκευών, αλλά εγώ, που τα θέλω να δουλεύουν, για να μην μου πρήζει το συκώτι ο πάσα εις με το κινητό του που χάλασε και θέλει αντικατάσταση, και να τρέχουν μερικές σχετικά ελαφριές εφαρμογές (office κυρίως και antivirus και φυσικά chat και τηλέφωνο), έχω βρει την υγειά μου με τα Xiaomi... Ναι, το λογισμικό είναι αυτό που είναι, αλλά αντέχουν. Και στα λεφτά τους δεν έχω βρει καλύτερο (ακόμα).
Και επειδή έχω πάρει πολλά κινητά τα τελευταία 4,5 χρόνια (έχουμε καμιά 140-150 συνδέσεις και σχεδόν όλες χρειάστηκαν αντικατάσταση συσκευής τουλάχιστον 1 φορά στο διάστημα αυτό), πλην Poco, τα Xiaomi έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως αξιόπιστα.
Καλά, και προσωπικά, που θέλω κανένα chat, youtube και gmail, στο τσακίρ κέφι καμιά άλλη χαζομάρα, και θεωρώ τα 200-250€ πολλά λεφτά για κινητό, δεν παίζει να πάρω κανένα ακριβό Samsung...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>