Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#84634 Τι καγκουρες θεε μου. :shifty:
Να δω τι data plan εχετε και μου τις μετρατε απο το πρωι.

Corsair τι γινεται εδω; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
g8777 έγραψε:Τι καγκουρες θεε μου. :shifty:

στη κάρτα έχουμε όσο θέλουμε να έχουμε :innocent:

εγώ πάντως έχω στάνταρ 1GB που το παίρνω στην ανανέωση
Άβαταρ μέλους
By red_monster
QsisVTS έγραψε:

Τον προηγούμενο μήνα με την έξτρα προσφορά είχα (έχω) πάνω από 2,7Gb με 7ευρά, οι συνδεσάτοι πόσα καθάρισαν ? :svivhaha:

Συν τοις άλλοις, σε αντίθεση με τα συμβόλαια, στο τέλος του μήνα τα υπολειπόμενα ΜΒ από το πρόγραμμα δεν μηδενίζονται αλλά περνάνε στον επόμενο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
red_monster έγραψε:
QsisVTS έγραψε:

Τον προηγούμενο μήνα με την έξτρα προσφορά είχα (έχω) πάνω από 2,7Gb με 7ευρά, οι συνδεσάτοι πόσα καθάρισαν ? :svivhaha:

Συν τοις άλλοις, σε αντίθεση με τα συμβόλαια, στο τέλος του μήνα τα υπολειπόμενα ΜΒ από το πρόγραμμα δεν μηδενίζονται αλλά περνάνε στον επόμενο

για να έχεις σε σύνδεση σχεδόν 3GB πρέπει να πουλήσεις τα νεφρά σου :lipsealed:

@jason

ναι είναι δυνατή η cosmote, από την άλλη βρε παιδιά δε ξέρω και τι νόημα έχει να έχουμε στα κινητά μας πιο γρήγορη ταχύτητα από το σταθερό internet :hmmm:

καλοδεχούμενη βέβαια.. αρκεί να μη κληθούμε να τη πληρώνουμε έξτρα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#84669 Καλα ας ξεκινησουν να δινουν 5-5 τα γιγα σε συνδεση (λογικαι τιμαι, οχι μπαινει ο Γκεακος στο Πλαισιο και προκαλει πολλαπλους στον Γεραρδο) ή σε καρτα (βλ. προηγουμενη παρενθεση) και μετα συζηταμε τα 4g και τα 8777g. Τωρα ουτως ή αλλως ειναι αχρηστα με τα υφισταμενα data plan.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
QsisVTS έγραψε:ναι είναι δυνατή η cosmote, από την άλλη βρε παιδιά δε ξέρω και τι νόημα έχει να έχουμε στα κινητά μας πιο γρήγορη ταχύτητα από το σταθερό internet :hmmm:

Αν χρησιμοποιείς το κινητό για tethering, τότε όσο γρηγορότερη ταχύτητα, τόσο το καλύτερο :thumbsup:
Ειδικά αν είσαι σε σημεία που είτε δεν υπάρχει wifi είτε δεν υπάρχει δυνατότητα για σταθερή σύνδεση (π.χ. εξοχικό)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:
QsisVTS έγραψε:ναι είναι δυνατή η cosmote, από την άλλη βρε παιδιά δε ξέρω και τι νόημα έχει να έχουμε στα κινητά μας πιο γρήγορη ταχύτητα από το σταθερό internet :hmmm:

Αν χρησιμοποιείς το κινητό για tethering, τότε όσο γρηγορότερη ταχύτητα, τόσο το καλύτερο :thumbsup:
Ειδικά αν είσαι σε σημεία που είτε δεν υπάρχει wifi είτε δεν υπάρχει δυνατότητα για σταθερή σύνδεση (π.χ. εξοχικό)

+1

μόνο εκεί έχει νόημα το 4g, αν και με το 3g της cosmote ήμουν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#84674 και στα 4Μbps να συγχρονίσεις μια χαρά είσαι για ανάγκες εξοχικού... για κάνα browsing ή ακόμα και κάνα βιντεάκι στο yt, γενικά για tethering. δεν έχω παρατηρήσει υστέρηση στη ταχύτητα που να δημιουργεί πρόβλημα μέσω tethering και όχι απαραίτητα με καμιά τουμπανοσυσκευή.
στο στρατό που είχα το optimus one (μπουρούχι) και κάναμε tethering με το κινητό μου σε σύνδεση με data 30GB συνδεόμασταν πάνω από 4-10 άτομα τη φορά και κάναμε πάρτυ! και στον άγιο στέφανο τότε παίζαμε με 6-7Mbps.. μέχρι και αγώνες stream-αραν κι εγώ κατέβαζα σειρές σε torrent :lol:
(αυτά που δε τη πάλευαν ήταν κάτι φορητές πίπες-router που μοίραζαν wifi, εκεί μόλις έμπαιναν 3-4 και παραπάνω σερνόταν, ένα κινητό android όμως ήταν άψογο σα router, για αυτό και το θυσίαζα και το έκανα router)

ο g8777 έχει τα δίκια του, αν μιλάμε για λίγα GB τι νόημα έχουν αυτές οι ταχύτητες..;

το θέμα είναι να δίνουν 5-10GB να πεις ότι κάτι κάνεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι με τις τιμολογιακές τους τιμές κοροϊδεύουν και θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν ειδικά στα συμβόλαια

g8777, ειλικρινά αν θες οικονομικό internet όταν θες internet (δεν είναι ανάγκη να πέφτει το μαρούλι κάθε μήνα) η κάρτα είναι μονόδρομος..
στο f2g παίζει πακέτο που με 15€ σου δίνει 5GB και πριν κάτι μήνες σου έδινε 10GB(!!!) στα ίδια χρήματα, αλλά το έκοψαν γιατί μάλλον παραήταν ευκαιρία..

τα συμβόλαια δε ξέρω αν παίζουν πάνω από 3GB.. ξεφτίλα.. (και δε λέει να έχεις και συμβόλαιο μόνο για data που εκεί μπορεί να σου βγει ακόμα πιο φθηνό, αλλά έχεις μια επιπλέον σύνδεση να τρέχει)
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 04 Μαρ 2015, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#84678 Πέρσι ας πούμε που είχε δώσει απεριόριστα GB η Voda για το 15μερο του Αυγούστου, έκανα τα πάντα μέσω κινητού και tethering, και προφανώς δεν μπορούσα να περιμένω αν και πότε θα συγχρονίσει, ή πότε θα κατεβάσει τα updates, ή πότε θα λάβω εκείνα τα mails με τα ΜΒs attachments. Και ειδικά αν παίζει και θέμα μπαταρίας (σε laptop/tablet), όσο γρηγορότερα κάνεις τη δουλειά σου, τόσο το καλύτερο....

Μάλιστα αν θυμάμαι καλά, είχα πλησιάσει τα 5GB συνολικής χρήσης, οπότε το 1,5GB που έχω τώρα στο συμβόλαιο θα είχε γονατίσει. Πλέον με το CU θα μπορώ να παίζω πιο άνετα μπάλα....
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
red_monster έγραψε:
The Ace έγραψε:

Αν χρησιμοποιείς το κινητό για tethering, τότε όσο γρηγορότερη ταχύτητα, τόσο το καλύτερο

+1

μόνο εκεί έχει νόημα το 4g, αν και με το 3g της cosmote ήμουν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος

Οταν μερικές φορές πέφτω και σε edge μια χαρά μ αρέσει το 4g μετά

<
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Ο g8777 καρτούλα έχει, μαζεύει λεφτά μπας και αλλάξει το Polo. :metalo:

:parta:

Εικόνα