Μου φαίνονται ύποπτα χαμηλές (που φτασαμε
) οι τιμές του.Αν δεν εχει λύκο απο πίσω, παω αύριο να παρω το Corsa
https://elganador.car.gr/cars/?category ... uid=103455
) οι τιμές του.
bebes έγραψε:Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμένη επιχείρηση;
Μου φαίνονται ύποπτα χαμηλές (που φτασαμε) οι τιμές του.
Αν δεν εχει λύκο απο πίσω, παω αύριο να παρω το Corsa
https://elganador.car.gr/cars/?category ... uid=103455
otso έγραψε:Ρε bill εσυ απο που το πηρες ;
otso έγραψε:Δεν ειχαμε μελος εδω που πουλαγε μεταχειρα απο την θεσσαλονικη; Θεσσαλονικεις θυμαστε κατι ;η καποιος αλλος;Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτοκίνητα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ανατολικά στη βασίλισσας ολγας,papadimitriou-cars..νομίζω έχει μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκίνητα ..
και νομιζω μελος ειχε αγορασει απ αυτον , με τα καλυτερα λογια .
Ειχε και σαιτ και θυμαμαι οτι ολα φαινονταν τιμια .
Και εδω ειχε δημοσιευσει ο postbruk an το γραφω και σωστα για τιμιο μαντρα στην κορινθο για ριξτου ενα πμ Τασο .
Διαγορετικα εχουμε τον Ντιμη εδω να διαλεξεις οποιο θελεις απο mobile de και να στο φερει στο ονομα σου .
Μητσο τα λεω σωστα ;
Γνωμη μου μην βιαστεις αν και αρχισε να κανει κρυο για μηχανη .
bill33 έγραψε:otso έγραψε:Ρε bill εσυ απο που το πηρες ;
Εγώ το πήρα απο φίλο, πρώην συνάδελφο.
Κοίταζα τι υπάρχει στην αγορά αλλά δεν σκόπευα να αγοράσω άμεσα κάτι.Έκατσε η φάση όμως που ως τιμή ήταν πολύ καλή,και το ήξερα? το αμάξι.Μου βγήκε κοντά 30% φτηνότερο απο όσα πούλαγαν οι έμποροι εκείνη την εποχή.
Εφυγε για Ρουμανία και ήθελε να το δώσει για να πληρώσει ένα δάνειο που είχε Ελλάδα.Του έδωσα κάποια λίγα μπροστά,και του βάζω κάθε μήνα να πληρώνεται το δάνειο του.
manoliossss έγραψε:otso έγραψε:Δεν ειχαμε μελος εδω που πουλαγε μεταχειρα απο την θεσσαλονικη; Θεσσαλονικεις θυμαστε κατι ;η καποιος αλλος;Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτοκίνητα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ανατολικά στη βασίλισσας ολγας,papadimitriou-cars..νομίζω έχει μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκίνητα ..
και νομιζω μελος ειχε αγορασει απ αυτον , με τα καλυτερα λογια .
Ειχε και σαιτ και θυμαμαι οτι ολα φαινονταν τιμια .
Και εδω ειχε δημοσιευσει ο postbruk an το γραφω και σωστα για τιμιο μαντρα στην κορινθο για ριξτου ενα πμ Τασο .
Διαγορετικα εχουμε τον Ντιμη εδω να διαλεξεις οποιο θελεις απο mobile de και να στο φερει στο ονομα σου .
Μητσο τα λεω σωστα ;
Γνωμη μου μην βιαστεις αν και αρχισε να κανει κρυο για μηχανη .
otso έγραψε:bill33 έγραψε:otso έγραψε:Ρε bill εσυ απο που το πηρες ;
Εγώ το πήρα απο φίλο, πρώην συνάδελφο.
Κοίταζα τι υπάρχει στην αγορά αλλά δεν σκόπευα να αγοράσω άμεσα κάτι.Έκατσε η φάση όμως που ως τιμή ήταν πολύ καλή,και το ήξερα? το αμάξι.Μου βγήκε κοντά 30% φτηνότερο απο όσα πούλαγαν οι έμποροι εκείνη την εποχή.
Εφυγε για Ρουμανία και ήθελε να το δώσει για να πληρώσει ένα δάνειο που είχε Ελλάδα.Του έδωσα κάποια λίγα μπροστά,και του βάζω κάθε μήνα να πληρώνεται το δάνειο του.
Αν ησουνα μαφιοζος θα σε ελεγα ο τυχερακιας μπιλ
κρύβε λόγιαΟκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]