Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bebes
#846611 Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμένη επιχείρηση;
Μου φαίνονται ύποπτα χαμηλές (που φτασαμε :ninja: ) οι τιμές του.
Αν δεν εχει λύκο απο πίσω, παω αύριο να παρω το Corsa
https://elganador.car.gr/cars/?category ... uid=103455
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#846612 Το Corsa είναι νομίζω ύποπτα φθηνό, θέλει πολλή προσοχή. Δες αν είναι ελληνικό, αν υπάρχει ΚΤΕΟ, γενικώς μην πιστέψεις τα χιλιόμετρα. Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καλές, τα καθίσματα φαίνονται σαν να έχουν τριφτεί αρκετά, μπορεί όμως να με ξεγελάει η φωτογραφία.
Τον έμπορο πρώτη φορά τον ακούω, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846614 Δλδ ειχε μια εταιρια δυο εταιρικα που πηρε πακετο, το 7872 και το 7876, και εκανε με το ενα 134700 και με το αλλο 136700 χιλιομετρα. Αφου πηγαιναν παντου συνοδεια, γιατι δεν πηραν ενα βανακι να κανουν τη δουλεια τους?

Edit επισης, πως γινεται ενα κλιο με 139 χιλ κι ενα με 339 να εχουν ιδια τιμη με ξεπερναει. Εκτος αν αυτο με τις 339 θελει ακομα λιγο "δουλιτσα"

Με αλλα λογια, εγω βλεπω μια τεραστια λιστα απο κοροιδα, που πηραν ντιζελ και πηγαν και εκαναν ολοι (μα ολοι ρε παιδι μου!) 120-170 χιλιαδες χλμ σε 5-10 χρονια. Και τους βρηκε ολους ο φιλος μας ο ελ γκαναδορ, τους τα πηρε κοψοχρονια και μας τα χαριζει black friday κιετς. Και μην ξεχνατε την ουσια της γιορτης:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
bebes έγραψε:Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμένη επιχείρηση;
Μου φαίνονται ύποπτα χαμηλές (που φτασαμε :ninja: ) οι τιμές του.
Αν δεν εχει λύκο απο πίσω, παω αύριο να παρω το Corsa
https://elganador.car.gr/cars/?category ... uid=103455

Mακριά κατά την γνώμη μου .Τον είχα ψάξει κάποια στιγμή πριν πάρω το αστρα και πριν μεταφερθεί εκεί που ειναι τώρα ,κατέληξα οτι φέρνει απο Ιταλία νοικιάρικα ,είχε φωτό αμάξια με φόντο απο Ιταλία και ήταν μέσα στην λίγδα.Επίσης κάποιο στοιχείο του μου έβγαινε σε κάμποσες άλλες εταιρίες .Κάπου βρήκα και κριτική ότι αμάξι του βρέθηκε να έχει πάνω απο 500Κχλμ επιπλέον.

Με το ίδιο σταθερό https://movimentodiesel.car.gr/contact/
Άβαταρ μέλους
By bill33
#846619 Επίσης όταν πήρα τλφ να ρωτήσω για κάποιο ήθελε εκτελωνισμό αλλά τα λεφτά όλα μπροστά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#846628 + https://www.elganador.gr/ φωτό με αμάξια απο Ιταλία ενώ έχει την ίδια φωτό απο το moviediesel
Άβαταρ μέλους
By otso
#846636 Δεν ειχαμε μελος εδω που πουλαγε μεταχειρα απο την θεσσαλονικη; Θεσσαλονικεις θυμαστε κατι ;η καποιος αλλος;
και νομιζω μελος ειχε αγορασει απ αυτον , με τα καλυτερα λογια .
Ειχε και σαιτ και θυμαμαι οτι ολα φαινονταν τιμια .
Και εδω ειχε δημοσιευσει ο postbruk an το γραφω και σωστα για τιμιο μαντρα στην κορινθο για ριξτου ενα πμ Τασο .
Διαγορετικα εχουμε τον Ντιμη εδω να διαλεξεις οποιο θελεις απο mobile de και να στο φερει στο ονομα σου .
Μητσο τα λεω σωστα ;
Γνωμη μου μην βιαστεις αν και αρχισε να κανει κρυο για μηχανη .
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:Ρε bill εσυ απο που το πηρες ;

Εγώ το πήρα απο φίλο, πρώην συνάδελφο.
Κοίταζα τι υπάρχει στην αγορά αλλά δεν σκόπευα να αγοράσω άμεσα κάτι.Έκατσε η φάση όμως που ως τιμή ήταν πολύ καλή,και το ήξερα? το αμάξι.Μου βγήκε κοντά 30% φτηνότερο απο όσα πούλαγαν οι έμποροι εκείνη την εποχή.

Εφυγε για Ρουμανία και ήθελε να το δώσει για να πληρώσει ένα δάνειο που είχε Ελλάδα.Του έδωσα κάποια λίγα μπροστά,και του βάζω κάθε μήνα να πληρώνεται το δάνειο του.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
otso έγραψε:Δεν ειχαμε μελος εδω που πουλαγε μεταχειρα απο την θεσσαλονικη; Θεσσαλονικεις θυμαστε κατι ;η καποιος αλλος;
Και εδω ειχε δημοσιευσει ο postbruk an το γραφω και σωστα για τιμιο μαντρα στην κορινθο για ριξτου ενα πμ Τασο .
Διαγορετικα εχουμε τον Ντιμη εδω να διαλεξεις οποιο θελεις απο mobile de και να στο φερει στο ονομα σου .
Μητσο τα λεω σωστα ;
Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτοκίνητα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ανατολικά στη βασίλισσας ολγας,papadimitriou-cars..νομίζω έχει μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκίνητα ..
Άβαταρ μέλους
By otso
bill33 έγραψε:

Κοίταζα τι υπάρχει στην αγορά αλλά δεν σκόπευα να αγοράσω άμεσα κάτι.Έκατσε η φάση όμως που ως τιμή ήταν πολύ καλή,και το ήξερα? το αμάξι.Μου βγήκε κοντά 30% φτηνότερο απο όσα πούλαγαν οι έμποροι εκείνη την εποχή.

Εφυγε για Ρουμανία και ήθελε να το δώσει για να πληρώσει ένα δάνειο που είχε Ελλάδα.Του έδωσα κάποια λίγα μπροστά,και του βάζω κάθε μήνα να πληρώνεται το δάνειο του.

Αν ησουνα μαφιοζος θα σε ελεγα ο τυχερακιας μπιλ
Άβαταρ μέλους
By otso
manoliossss έγραψε:
otso έγραψε:Δεν ειχαμε μελος εδω που πουλαγε μεταχειρα απο την θεσσαλονικη; Θεσσαλονικεις θυμαστε κατι ;η καποιος αλλος;
Μητσο τα λεω σωστα ;
Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτοκίνητα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ανατολικά στη βασίλισσας ολγας,papadimitriou-cars..νομίζω έχει μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκίνητα ..

Σωστος αυτος ειναι .
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:
bill33 έγραψε:

Αν ησουνα μαφιοζος θα σε ελεγα ο τυχερακιας μπιλ

:ninja: κρύβε λόγια

Το είχε πάει σε έμπορο αλλά αυτός το ήθελε να το βάλει βιτρίνα και όταν πουληθεί να δώσει τα λεφτά .Ο φίλος όμως βιαζόταν να φύγει για Ρουμανία.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#846661 Τον ελ γκαναδόρ τον έχω σταμπάρει και γω.
Άνετα 20% κάτω από την υπόλοιπη πιάτσα.
Δεν κάνει ανταλλαγές λέει.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα ελληνικό πάντως.