Αυτό θέλουμε να το δώσουμε (θα τ'αναλάβει ο πατέρας μου), ωστόσο επειδή είναι αρκετοί κληρονόμοι (εγγύτεροι συγγενείς) , ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να γίνει αυτό;
1) Να κάνουν όλοι οι κληρονόμοι εξουσιοδότηση/υπεύθυνη δήλωση προς τον πατέρα μου να κάνει την μεταβίβαση ; (εδώ προφανώς θα γίνει χρέωση εξόδων μεταβίβασης μια φορά. Θα υπάρχει και φόρος κληρονομιάς; )
2) Να κάνουν όλοι οι κληρονόμοι εξουσιοδότηση/υπεύθυνη δήλωση προς τον πατέρα μου για ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ (ή ΔΩΡΕΑ) ώστε να πάρει την πλήρη κυριότητα να το πάρει στο όνομά του και μετά ας το κάνει ό,τι θέλει (εδώ λογικά θα υπάρχουν διπλά έξοδα μεταβίβασης)
My Flickr
ηρθε η ωρα για ιμαντα χρονισμου/τρομπα νερου στο λευκο ,και λεω μηπως τα βρουμε σε χαμηλοτερη τιμη.
mousatos έγραψε:Χάλασε κάποιο απ'τα clio ?
dimviii έγραψε:παιζει καποιο καταστημα ιντερνετικο ανταλλακτικων αυτοκινητων να βγαλει τιποτα εξτρα εκπτωσεις λογω black friday?
ηρθε η ωρα για ιμαντα χρονισμου/τρομπα νερου στο λευκο ,και λεω μηπως τα βρουμε σε χαμηλοτερη τιμη.
BARHonda έγραψε:Τρόμπα νερού είναι «αναλώσιμο»;
οχι δεν ειναι σε κανενα κατασκευαστη,αλλα...
η εργασια ειναι ιδια,μιας και για να την αλλαξεις, εχεις βγαλει ιμαντες τροχαλιες βασεις μηχανης κλπ.
Στην ουσια το εξτρα κοστος ειναι η τρομπα και το παραφλου=60-80 ευρω.
Επειδη εισαι πχ στα 100 η στα 150κ χλμ οταν αλλαζεις ιμαντα χρονισμου,η επομενη φορα που θα ξαναλυσεις ειναι μετα απο 6 ετη η 150κ χλμ δεν παιρνεις το ρισκο να μην την αλλαξεις,αφου ελυσες τα παντα εκει με την αλλαγη του ιμαντα χρονισμου.
Υποψιν οτι αν δεν την αλλαξεις,και αρχισει και τρεχει αντιψυκτικο απο την αντλια,θα σου βρεξει τον καινουριο ιμαντα χρονισμου με το παραφλου.θελει ξανα δλδ αλλαγμα ο ιμαντας,μιας και η αντοχη του δεν ειναι η ενδεδειγμενη μετα το λουσιμο με το παραφλου.
Οποτε την αλλαζεις για το piece of mind που λεμε στο χωριο μου.
Ο μάστορας που κούραρε το μεγκάν, με είχε παροτρύνει να μην αλλάξω την τρόμπα σε ένα μεγάλο σέρβις που είχα κάνει. Ήταν λέει τζιτζί και τσάμπα το κόστος που θα έδινα, αν και προφανώς δεν ήταν υποχρεωμένος να μου κάνει τέτοια...ενημέρωση.