Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
BASSstarlet έγραψε:To κακό είναι πως το δικό μου δέμα είναι στα ~300€.

ωραια.... 235€ το δικο μου.... που ειναι το πρόβλημα? Σημασια στο αν θα περάσει απ το τελωνειο εχει το μεγεθος-βαρος του πακέτου. Τα μικρά μέχρι 2 κιλά τα περνάνε χωρίς ελεγχο (συνηθως). Δεν πιστεύω να επεσες στην περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#81875 Eμένα είναι μεγάλο και βαρύ το πακέτο γι'αυτό με έχουν ζώσει τα φίδια (τηλεκατευθυνόμενο + ανταλλακτικά).
Αγωνία....
Άβαταρ μέλους
By Pitt
BASSstarlet έγραψε:Eμένα είναι μεγάλο και βαρύ το πακέτο γι'αυτό με έχουν ζώσει τα φίδια (τηλεκατευθυνόμενο + ανταλλακτικά).
Αγωνία....

Σώπα μωρέ! Αν σου έρχεται με ΕΛΤΑ, το πολύ πολύ να πληρώσεις τον ΦΠΑ και ένα τάλληρο επιπλέον έξοδα.
Δεν αξίζει η αγωνία που λές.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
BASSstarlet έγραψε:Eμένα είναι μεγάλο και βαρύ το πακέτο γι'αυτό με έχουν ζώσει τα φίδια (τηλεκατευθυνόμενο + ανταλλακτικά).
Αγωνία....

Για πες, τι πήρες;;; :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#82056 :metalo: με το καλό να έρθει :metalo:

Eίχα κάνει μια παραγγελία από το Chain reaction Cycles (UK) στις 09-02 και ακόμη δεν έχει έρθει. Τους έστειλα χθες mail ότι δεν έχει φτάσει και μου στείλανε φόρμα να συμπληρώσω για να μου στείλουν άλλο. Αναμένω...
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#82467 Micro sd 128gb απο ebay αγοράζουμε? Κάποιος αξιόπιστος πωλητής κ φθηνός ? Είδα στα γρήγορα κατι φθηνά που τα φοβάμαι.... Είναι σε συσκευασία αλλά....
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#82482 Το αν είναι αξιόπιστος ο πωλητής το βλέπεις από τις κριτικές,κοιτάς να είναι από 99.7 και πάνω το λιγότερο αν σκοπεύεις να δώσεις ένα σεβαστό ποσό. Στο mymemory κοιτάξεις καθόλου;

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#84375 Στο tracking του http://www.speedpost.com. βλέπω από τις 2 Μαρτίου "Transit to Destination Processing Facility" στις 24 ήταν "Held by Customs at Destination".
Κοιτάω σήμερις και βλέπω "Delivery attempted, unsuccessful" και ως reason "Delivery could not be completed as new address could not be located".
Που να πάρω τηλ. το πρωί;

edit:Μπήκα ΕΛΤΑ και βλέπω «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ»...θα μου τρυπήσει το στομάχι μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Mercyful_Fate έγραψε:Φουστιές το Ebay. :s_tongue

Εικόνα

Μήπως έχει βάλει αυτόματο bid? Αν κ νομίζω πως με το αυτόματο έπρεπε να πάει πχ μισό $παραπάνω
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
#84538 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είχε βάλει εξ' αρχής maximum bid $100, και έτυχε να βάλω και γω ως μέγιστο το ίδιο ποσό. Οπότε το κατοχύρωσε - offline πλέον - σε αυτόν μιας και έβαλε το bid πριν από εμένα. Και επειδή εγώ έκανα προσφορά σχεδόν πάνω στο κλείσιμο, το δικό του bid εμφανίστηκε 5-6 δευτερόλεπτα μετά το κλείσιμο. Αλλά δεν ξέρω αν όντως αυτός είναι ο λόγος.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#84539 Είσαι γκαντέμης.
Ήταν και το δικό του μέγιστο, απλά το είχε βάλει νωρίτερα από εσένα.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#84636 ^ Ετσι είναι! με το ίδιο μέγιστο bid κατοχυρώνεται σε αυτόν που πόνταρε νωρίτερα.
Μία συμβουλή: μη βάζεται ακέρια ποσά, αλλά λίγο μεγαλύτερα. Π.χ εάν ο mercyful .. είχε βάλει αντί για 100, π.χ. 101,55 τότε μάλλον θα το έπαιρνε.