BASSstarlet έγραψε:To κακό είναι πως το δικό μου δέμα είναι στα ~300€.
ωραια.... 235€ το δικο μου.... που ειναι το πρόβλημα? Σημασια στο αν θα περάσει απ το τελωνειο εχει το μεγεθος-βαρος του πακέτου. Τα μικρά μέχρι 2 κιλά τα περνάνε χωρίς ελεγχο (συνηθως). Δεν πιστεύω να επεσες στην περίπτωση.

Αγωνία....
BASSstarlet έγραψε:Eμένα είναι μεγάλο και βαρύ το πακέτο γι'αυτό με έχουν ζώσει τα φίδια (τηλεκατευθυνόμενο + ανταλλακτικά).
Αγωνία....
Σώπα μωρέ! Αν σου έρχεται με ΕΛΤΑ, το πολύ πολύ να πληρώσεις τον ΦΠΑ και ένα τάλληρο επιπλέον έξοδα.
Δεν αξίζει η αγωνία που λές.
BASSstarlet έγραψε:Eμένα είναι μεγάλο και βαρύ το πακέτο γι'αυτό με έχουν ζώσει τα φίδια (τηλεκατευθυνόμενο + ανταλλακτικά).
Αγωνία....
Για πες, τι πήρες;;;
με το καλό να έρθει
Eίχα κάνει μια παραγγελία από το Chain reaction Cycles (UK) στις 09-02 και ακόμη δεν έχει έρθει. Τους έστειλα χθες mail ότι δεν έχει φτάσει και μου στείλανε φόρμα να συμπληρώσω για να μου στείλουν άλλο. Αναμένω...
< K910 μου
Κοιτάω σήμερις και βλέπω "Delivery attempted, unsuccessful" και ως reason "Delivery could not be completed as new address could not be located".
Που να πάρω τηλ. το πρωί;
edit:Μπήκα ΕΛΤΑ και βλέπω «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ»...θα μου τρυπήσει το στομάχι μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.
Mercyful_Fate έγραψε:Φουστιές το Ebay.![]()
Μήπως έχει βάλει αυτόματο bid? Αν κ νομίζω πως με το αυτόματο έπρεπε να πάει πχ μισό $παραπάνω
When the going gets tough, the tough get going
Ήταν και το δικό του μέγιστο, απλά το είχε βάλει νωρίτερα από εσένα.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Μία συμβουλή: μη βάζεται ακέρια ποσά, αλλά λίγο μεγαλύτερα. Π.χ εάν ο mercyful .. είχε βάλει αντί για 100, π.χ. 101,55 τότε μάλλον θα το έπαιρνε.