Πραγματικά vfm ρολόι....
.
Scotch έγραψε:Ναι αμέ, αν δεν υστερεί κάπου σε σχέση με το Samsung.
https://www.skroutz.gr/s/45849641/Huawe ... Strap.html
Εδω εισαι και ΑΕΚτζηδικο για εξτρα γουστα
Εχω κι εγω το GT2 και εμενα βγαζει με ανεση μια βδομαδα με 9 μερες. Αυτο εχει αρκετες δυνατοτητες ακομα
Fiat Panda 7,6l/100km
Εγώ έχω το απλό gt.
Dimitris_P έγραψε:Εδώ παίρνουν Apple watch και δεν τους νοιάζει αυτό..Εδώ εγώ άφησα το Garmin epix 2 των 16 ημερών αυτονομία για το apple series 9 των 2 ημερών
btw η μπαταρία του Huawei gt2 σα να πέφτει πιο συχνά τελευταία, 1 εβδομάδα αντί για 2

Άβυσσος
Και μιας και το θυμήθηκα ας ετοιμάσω μια αγγελία για το καταπληκτικό Garmin
< >
bujinkan έγραψε:....εγώ άφησα το Garmin epix 2 των 16 ημερών αυτονομία για το apple series 9 των 2 ημερώνΓια πες, γιατί έκανες τη μετάβαση, τι σου έλειπε και τι βρήκες που ήθελες;
Άβυσσος...
Καταρχην δεν θεωρω οτι συγκρινονται διοτι το ενα ειναι smartwatch με καποιες επιπλεον λειτουργιες και το αλλο ειναι active watch
To garmin εχει ενα σωρο προγραματα αθλησης με πολλες παραμετρους και λεπτομερειες ενω το apple απλα καταγραφει μια ασκηση και τιποτα αλλο.
Απο την αλλη το apple εχεις ολες τις λειτουργιες ενος smartwatch (πχ κλησεις) ενω το garmin υπολειπεται αρκετα
Αρα καταληγουμε στο τι χρειαζεται ο καθενας περισσοτερο
αθλεισαι καθημερινα και θες λεπτομερη καταγραφη των αθληματων ? πας στο garmin
Θες απλη καταγραφη αλλα να απαντας και σε κλησεις και να εχεις ολες τις ειδοποιησεις ολων των εφαρμογων στον καρπο σου? πας στο apple
Aρα το καθενα εχει τα δυνατα σημεια του και τις αδυναμιες του
bujinkan έγραψε:Και μιας και το θυμήθηκα ας ετοιμάσω μια αγγελία για το καταπληκτικό Garmin
Πόσο σκέφτεσαι να το δώσεις;
Scotch έγραψε:σκέφτομαι 550 με δέκα λουρακια προικα . Ακόμα βέβαια δεν το έχω αποφασίσει ...κάτι με τρώει μέσα μου να το κρατήσω ...είναι καταπληκτικό ρολόι ρε γαμωτο ,και φοβάμαι αν το δωσω μην το μετανιώσω μετάbujinkan έγραψε:Και μιας και το θυμήθηκα ας ετοιμάσω μια αγγελία για το καταπληκτικό Garmin
Πόσο σκέφτεσαι να το δώσεις;

< >