Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#844581 Εδώ παίρνουν Apple watch και δεν τους νοιάζει αυτό..

btw η μπαταρία του Huawei gt2 σα να πέφτει πιο συχνά τελευταία, 1 εβδομάδα αντί για 2
Άβαταρ μέλους
By gianik
#844596 Εμένα (το ίδιο έχουμε) είναι σταθερή στις 7-9 μέρες ανάλογα κ πόσες ασκήσεις θα κάνω εγγραφή..
Πραγματικά vfm ρολόι....

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Ναι αμέ, αν δεν υστερεί κάπου σε σχέση με το Samsung.

https://www.skroutz.gr/s/45849641/Huawe ... Strap.html

Εδω εισαι και ΑΕΚτζηδικο για εξτρα γουστα :s_wink

Εχω κι εγω το GT2 και εμενα βγαζει με ανεση μια βδομαδα με 9 μερες. Αυτο εχει αρκετες δυνατοτητες ακομα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Dimitris_P έγραψε:Εδώ παίρνουν Apple watch και δεν τους νοιάζει αυτό..

btw η μπαταρία του Huawei gt2 σα να πέφτει πιο συχνά τελευταία, 1 εβδομάδα αντί για 2
Εδώ εγώ άφησα το Garmin epix 2 των 16 ημερών αυτονομία για το apple series 9 των 2 ημερών
Άβυσσος
Και μιας και το θυμήθηκα ας ετοιμάσω μια αγγελία για το καταπληκτικό Garmin

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bujinkan έγραψε:....εγώ άφησα το Garmin epix 2 των 16 ημερών αυτονομία για το apple series 9 των 2 ημερών
Άβυσσος...
Για πες, γιατί έκανες τη μετάβαση, τι σου έλειπε και τι βρήκες που ήθελες;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#844897 Δεν μου ελειπε κατι απλα ηθελα να το δοκιμασω
Καταρχην δεν θεωρω οτι συγκρινονται διοτι το ενα ειναι smartwatch με καποιες επιπλεον λειτουργιες και το αλλο ειναι active watch
To garmin εχει ενα σωρο προγραματα αθλησης με πολλες παραμετρους και λεπτομερειες ενω το apple απλα καταγραφει μια ασκηση και τιποτα αλλο.
Απο την αλλη το apple εχεις ολες τις λειτουργιες ενος smartwatch (πχ κλησεις) ενω το garmin υπολειπεται αρκετα
Αρα καταληγουμε στο τι χρειαζεται ο καθενας περισσοτερο
αθλεισαι καθημερινα και θες λεπτομερη καταγραφη των αθληματων ? πας στο garmin
Θες απλη καταγραφη αλλα να απαντας και σε κλησεις και να εχεις ολες τις ειδοποιησεις ολων των εφαρμογων στον καρπο σου? πας στο apple
Aρα το καθενα εχει τα δυνατα σημεια του και τις αδυναμιες του
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bujinkan έγραψε:Και μιας και το θυμήθηκα ας ετοιμάσω μια αγγελία για το καταπληκτικό Garmin

Πόσο σκέφτεσαι να το δώσεις;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Scotch έγραψε:
bujinkan έγραψε:Και μιας και το θυμήθηκα ας ετοιμάσω μια αγγελία για το καταπληκτικό Garmin

Πόσο σκέφτεσαι να το δώσεις;
σκέφτομαι 550 με δέκα λουρακια προικα . Ακόμα βέβαια δεν το έχω αποφασίσει ...κάτι με τρώει μέσα μου να το κρατήσω ...είναι καταπληκτικό ρολόι ρε γαμωτο ,και φοβάμαι αν το δωσω μην το μετανιώσω μετά

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Scotch έγραψε:Αυτό είναι;
Ναι...βέβαια η τιμή του ηταν 999 από τότε που βγήκε έως πριν λίγο καιρό . Ίσως έπεσε επειδή βγήκε το epix pro που στην ουσία είναι το ίδιο με μεγαλύτερη κάσα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Scotch έγραψε:Τα apple watches συνεργάζονται με android smartphones;

Αν ναι, αυτό εδώ π.χ. που είναι σε σχετικά λογική τιμή, αξίζει;
Όχι .

< >