Χρήστος Λάππας έγραψε:Η καλή φίλη και οικοδέσποινα μας είχε αυτό για το φοντύ. Νομίζω ότι του πέφτει λίγο μεγάλο.![]()
Και στον Αστεριξ είχαν καζάνι.

Mπορεί να πάρει κάτι σαν https://www.amazon.co.uk/Chocolate-Cook ... d=11715951
Χρήστος Λάππας έγραψε:Η καλή φίλη και οικοδέσποινα μας είχε αυτό για το φοντύ. Νομίζω ότι του πέφτει λίγο μεγάλο.![]()

gianik έγραψε:Λοιπόν τις προάλλες είχα το πρώτο μου μικρό- ατύχημα με το ποδήλατο...Για όσους ξέρουν την Ελ.Βενιζελου στην Ν.Σμυρνη ,κατέβαινα προς Π.Φαληρο με χαμηλή ταχύτητα κινούμενος στο δεξί άκρο του οδοστρώματος (μια λωρίδα ανά κατεύθυνση)...Αποδείχτηκε λάθος αυτό , καθώς ένας ηλικιωμένος κύριος ευρισκόμενος εντος, άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του Ι.Χ του χωρίς καν να ελέγξει κ με βρήκε ακριβώς στην γωνία της πόρτας ..Φυσικά φορούσα κράνος,γάντια κλπ ...
Απο την πτώση αποκόμισα μόνο ένα πρήξιμο μεταξύ καρπού κ δακτύλων στην εξωτ πλευρά του χεριού....
.
, οπότε δυστυχώς αυξάνονται κ οι πιθανότητες για τέτοια ατυχήματα..το καλό είναι ότι πλέον είμαι ακόμα πιο υποψιασμένος σε παρόμοιους δρόμους..
gianik έγραψε:Λοιπόν τις προάλλες είχα το πρώτο μου μικρό- ατύχημα με το ποδήλατο...Για όσους ξέρουν την Ελ.Βενιζελου στην Ν.Σμυρνη ,κατέβαινα προς Π.Φαληρο με χαμηλή ταχύτητα κινούμενος στο δεξί άκρο του οδοστρώματος (μια λωρίδα ανά κατεύθυνση)...Αποδείχτηκε λάθος αυτό , καθώς ένας ηλικιωμένος κύριος ευρισκόμενος εντος, άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του Ι.Χ του χωρίς καν να ελέγξει κ με βρήκε ακριβώς στην γωνία της πόρτας ..Φυσικά φορούσα κράνος,γάντια κλπ ...
Απο την πτώση αποκόμισα μόνο ένα πρήξιμο μεταξύ καρπού κ δακτύλων στην εξωτ πλευρά του χεριού....
.
sknipper έγραψε:Θα κοιτάξω και στο Αμαζον για τίποτα μεταλλικό κατάλληλο εκτός αν καταλήξω να πάρω ειδικό θερμαστήρι που λιώνει κερί για χαλάουα.... έχει και θερμοστάτη. Αλλά δεν θέλω κι άλλη συσκευή στο σπίτι.
gianik έγραψε:Οξω ρε...
.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]