Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Η καλή φίλη και οικοδέσποινα μας είχε αυτό για το φοντύ. Νομίζω ότι του πέφτει λίγο μεγάλο. :lol:

Εικόνα

Και στον Αστεριξ είχαν καζάνι.
Εικόνα

Mπορεί να πάρει κάτι σαν https://www.amazon.co.uk/Chocolate-Cook ... d=11715951

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#844367 Λοιπόν τις προάλλες είχα το πρώτο μου μικρό- ατύχημα με το ποδήλατο...Για όσους ξέρουν την Ελ.Βενιζελου στην Ν.Σμυρνη ,κατέβαινα προς Π.Φαληρο με χαμηλή ταχύτητα κινούμενος στο δεξί άκρο του οδοστρώματος (μια λωρίδα ανά κατεύθυνση)...Αποδείχτηκε λάθος αυτό , καθώς ένας ηλικιωμένος κύριος ευρισκόμενος εντος, άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του Ι.Χ του χωρίς καν να ελέγξει κ με βρήκε ακριβώς στην γωνία της πόρτας ..Φυσικά φορούσα κράνος,γάντια κλπ ...
Απο την πτώση αποκόμισα μόνο ένα πρήξιμο μεταξύ καρπού κ δακτύλων στην εξωτ πλευρά του χεριού....

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#844368 Περαστικα κι αγυριστα

Ποδηλατο σε δημοσιο δρομο χωρις ποδηλατοδρομο... :s_no
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#844369 Πουθενά δεν υπάρχουν μόνον ποδηλατόδρομοι, θα βγεις και στον κανονικό δρόμο αναγκαστικά. Αλλά στην Αθήνα, δεν έχουν παρά ελάχιστους ποδηλατόδρομους.
Η Βενιζέλου έχει και πολλή κίνηση, από την άλλη οι ταχύτητες είναι συνήθως χαμηλές.

Προσοχή και μακριά από τα ΙΧ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
gianik έγραψε:Λοιπόν τις προάλλες είχα το πρώτο μου μικρό- ατύχημα με το ποδήλατο...Για όσους ξέρουν την Ελ.Βενιζελου στην Ν.Σμυρνη ,κατέβαινα προς Π.Φαληρο με χαμηλή ταχύτητα κινούμενος στο δεξί άκρο του οδοστρώματος (μια λωρίδα ανά κατεύθυνση)...Αποδείχτηκε λάθος αυτό , καθώς ένας ηλικιωμένος κύριος ευρισκόμενος εντος, άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του Ι.Χ του χωρίς καν να ελέγξει κ με βρήκε ακριβώς στην γωνία της πόρτας ..Φυσικά φορούσα κράνος,γάντια κλπ ...
Απο την πτώση αποκόμισα μόνο ένα πρήξιμο μεταξύ καρπού κ δακτύλων στην εξωτ πλευρά του χεριού....

.

Περαστικά.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#844371 Ευχαριστώ σας..

Πλέον λόγω αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος, στην δουλειά μου κάθε μέρα πάω κ έρχομαι με το , οπότε δυστυχώς αυξάνονται κ οι πιθανότητες για τέτοια ατυχήματα..το καλό είναι ότι πλέον είμαι ακόμα πιο υποψιασμένος σε παρόμοιους δρόμους..

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#844372 Μήπως να σκεφτείς τότε και κάποιο ηλεκτρικό; Για να σε βοηθάει σε ανηφόρες κλπ ώστε να ακολουθείς την κίνηση πιο εύκολα και να μην στριμώχνεσαι; Σιδηροκέφαλος στην νέα δουλειά!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#844374 Νομίζω πως δεν τα πολυγουσταρω...βασικά θέλω να γυμνάζομαι κ λίγο , να καβαλάω κάνα πεζοδρόμιο κλπ , και γενικώς να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση κ όχι να τεμπελιαζω με το ηλεκτρικό...Είναι κ πολύ βαριά σε σχέση με το δικό μου...είναι κ το κόστος...

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#844375 Το κόστος το αντιλαμβάνομαι, όπως σίγουρα και το βάρος. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνει και ένα ηλεκτρικό. Η διαφορά είναι πως στην ανηφόρα, θα του βάλεις λίγο περισσότερο boost και θα πας με 25 χλμ αντί με... 5 γιατί κουράστηκες!
:lol:
Βασικό πρόβλημα του ηλεκτρικού είναι πού θα το βάλεις, γιατί είναι βαρύ και δεν μεταφέρεται εύκολα, θέλει δηλαδή αποθήκη.
Το δικό μου είναι ελαφρύ για ηλεκτρικό (κάπου 15 κιλά) αλλά και πάλι, δεν συγκρίνεται με τα απλά. Στην ανηφόρα πάντως, είναι που δεν μασάει, χάρη στο μοτέρ, μπορείς να πας όσο πας και στην κατηφορά σχεδόν. Αυτό βοηθάει στην κίνηση πολύ.

Γυμναστική κάνεις και με το ηλεκτρικό εννοείται, το πόσο θα σε βοηθάει το ηλεκτρικό μοτέρ, το αποφασίζεις εσύ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#844386 Περαστικά Γιαννάκο. Και να ξέρεις ότι μπορείς και με το άλλο χέρι να το αλείφεις με βαζελίνη και να κουνάς πάνω κάτω το γαύρο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
gianik έγραψε:Λοιπόν τις προάλλες είχα το πρώτο μου μικρό- ατύχημα με το ποδήλατο...Για όσους ξέρουν την Ελ.Βενιζελου στην Ν.Σμυρνη ,κατέβαινα προς Π.Φαληρο με χαμηλή ταχύτητα κινούμενος στο δεξί άκρο του οδοστρώματος (μια λωρίδα ανά κατεύθυνση)...Αποδείχτηκε λάθος αυτό , καθώς ένας ηλικιωμένος κύριος ευρισκόμενος εντος, άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του Ι.Χ του χωρίς καν να ελέγξει κ με βρήκε ακριβώς στην γωνία της πόρτας ..Φυσικά φορούσα κράνος,γάντια κλπ ...

.

Περαστικά!
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
sknipper έγραψε:Θα κοιτάξω και στο Αμαζον για τίποτα μεταλλικό κατάλληλο εκτός αν καταλήξω να πάρω ειδικό θερμαστήρι που λιώνει κερί για χαλάουα.... έχει και θερμοστάτη. Αλλά δεν θέλω κι άλλη συσκευή στο σπίτι.

https://www.leevalley.com/en-gb/shop/tools/supplies/adhesives/74043-glue-pot?item=09A0282
Είναι glue pot, αλλά μια χαρά θα κάνει και για κερί. Εκεί κοντά σου στο uk.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:Οξω ρε...

.

περαστικα Γιαννη!