kostis20 έγραψε:Αυτα ισχύουν για τα BMW μόνο.![]()
Και μερικές χιλιάδες ακόμα συμβουλές, μείνε στο φόρουμ και θα μάθεις πολλά!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

kostis20 έγραψε:Αυτα ισχύουν για τα BMW μόνο.![]()

dimviii έγραψε:Γιαρις νοικιαρικο βενζινα χιλιαρι με σιδερενιες ζαντες.
Ενα ατομο,χωρις ερκοντισιο 700 χλμ στη Κρητη απο Ιεραπετρα μεχρι Χανια,με αρκετο Ηρακλειο κεντρο,και Χανια ο εφερε στα 4,3. Προσεκτικη οδηγηση,αλλα και απροσεκτη να ηταν δεν θα πηγαινε πανω απο 4,6 ξερω εγω.
Τα τελευταια βενζινομοτερ εχουν καταναλωσεις σχεδον διζελ.
Καπου τοσα εκαψα παλι και με ιμπιζα χλιαρι στη Μυτιληνη πριν μερικες εβδομαδες.
dimik έγραψε:Φίλος με το 1000 suzuki alto που είναι παρόμοιο με τα 108-c1-aygo του έκαιγε αρκετα παραπάνω από το yaris υβριδικό. Αγορασμενα καινούρια και τα δύο.dimviii έγραψε:Γιαρις νοικιαρικο βενζινα χιλιαρι με σιδερενιες ζαντες.
Ενα ατομο,χωρις ερκοντισιο 700 χλμ στη Κρητη απο Ιεραπετρα μεχρι Χανια,με αρκετο Ηρακλειο κεντρο,και Χανια ο εφερε στα 4,3. Προσεκτικη οδηγηση,αλλα και απροσεκτη να ηταν δεν θα πηγαινε πανω απο 4,6 ξερω εγω.
Αυτό που λέω για 1000ρι vs hybrid.
Η διαφορά τιμής και κόστους χρήσης αν το κρατήσεις μέχρι να θέλει μπαταρίες δεν ισοφαριζει εύκολα και πλέον με ένα 3cyl 1000ρι κάνεις τα πάντα.
< >
dimviii έγραψε:Γιαρις νοικιαρικο βενζινα χιλιαρι με σιδερενιες ζαντες.
Anonymous Founder έγραψε:Το υβριδικό σημαίνει και αυτόματο, ησυχία, άνεση. Δεν είναι μόνον οικονομία.
PaNick67 έγραψε:Υβριδικό σημαίνει ΤΟΥΟΤΑ βασικά.
Επίσης αθηναϊκή κίνηση σημαίνει εύκολα 8 λίτρα στα 100 χλμ για ένα Β κατηγορίας ιχ. Ένα Yaris έχει εύκολα την μισή κατανάλωση, μπορεί και πιο χαμηλά.
Αν λοιπόν κάνει 1.000 χλμ τον μήνα μιλάμε για 80€ λιγότερα χρήματα τον μήνα, 900€ τον χρόνο δηλαδή
Αυτόματο Β κατηγορίας με παρόμοιο εξοπλισμό παίζει να είναι ακριβότερο από το Yaris όχι και τρία χιλιάρικα φθηνότερο.
.

alexm έγραψε:dimviii έγραψε:Γιαρις νοικιαρικο βενζινα χιλιαρι με σιδερενιες ζαντες.
παντως εγώ που έκανα καμια 1000αρα χιλιόμετρα με panda hybrid καινουργιο, έκαψε τον πάτο του (κοντά στα 6,5λτ/100χλμ)
PaNick67 έγραψε:Εγώ μηχανικά κιβώτια βλέπω στην σύγκριση...Ναι έγραψα λάθος νούμερο το διορθώνω
.
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]