Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
#841204 Απο διακοπές Ιούνιο 5g σε ξενοδοχείο.
Φοβερο το πόσα ντατα έφαγε για το τεστ!!
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#841512 Ελλαδα 2.0

Πρωτιά ακρίβειας... και στο Ίντερνετ: Τελευταία η Ελλάδα στις ταχύτητες πάνω από 100mbps

https://www.newsbomb.gr/bombplus/texnol ... po-100mbps

Εδω να μου πεις μας κωλοπιανουν σε ειδη πρωτης αναγκης, σιγα μη μας χαριζονταν στα υπολοιπα...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#841527 Αναμενόμενο :roll:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#842011 Κοιτα κατω μωρε μην πατησεις κανενα σκυλοσκατο :lol: :lol:

Χαλανδρι ε; Επαναπατριστηκες ή εργαζεσαι απο πολυ μεγαλη αποσταση; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#842012 Μια ομορφιά. Αλλά το βασικό είναι να έρθει η ίνα γρήγορα στα σπίτια μας, ας περάσει από όπου να 'ναι, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#842013 Όσο έλειπα πήρανε τη μάνα μου τηλέφωνο από VF να της προσφέρουν τη 200 VDSL και δώρο VF TV με +3€ από εκεί που ήμασταν

Μας στείλανε και νέο εξοπλισμό που έχει μέχρι και wifi analyzer! Έμεινα μλκς!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
PaNick67 έγραψε:Κοιτα κατω μωρε μην πατησεις κανενα σκυλοσκατο :lol: :lol:

Χαλανδρι ε; Επαναπατριστηκες ή εργαζεσαι απο πολυ μεγαλη αποσταση; :lol:
Είναι το εβδομαδιαίο ρεπό που έχω μία φορά το μήνα (τα «καλά» της δωδεκάωρης βάρδιας) οπότε κατεβαίνω Ελλάδα για να μαζέψω ήλιο. Το ότι ξαναέβγαλα τις βερμούδες από την ντουλάπα είναι ένα ακόμα σοκ!

Όχι βέβαια ότι δεν έχω κάνει και τη λαμογιά να δουλέψω από Ελλάδα, αλλά προσπαθώ να κρατάω και τα προσχήματα
Άβαταρ μέλους
By skous
BARHonda έγραψε:Εικόνα
Εικόνα

Χαλάνδρι. Πάμε γερά
Υπαρχει λογος για αυτο το χάλι;; Η ειναι προσωρινό και θα το ξεδιπλωσουν;

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Anonymous Founder έγραψε:Μια ομορφιά. Αλλά το βασικό είναι να έρθει η ίνα γρήγορα στα σπίτια μας, ας περάσει από όπου να 'ναι, σωστά;
Λες κι εμείς αποφασίζουμε. Ναι είναι χάλι μαύρο αλλά αφού αυτός ο τρόπος υπάρχει μόνο διαθέσιμος τι να κάνουμε; Και όχι να πούμε θα τα ξηλώσουν και θα σκάψουν;
Άβαταρ μέλους
By bill33
#842039 Aναμονή για να κατέβει προς τα κάτω.
Άβαταρ μέλους
By skous
bill33 έγραψε:Aναμονή για να κατέβει προς τα κάτω.
Αρα δεν θα παραμεινει το χάλι. Σωστά;

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#842060 Όχι, θα μείνει έτσι μέχρι να κατέβει κάτω, το πότε άγνωστο. Αν δεν κάνω λάθος, έχει ένα καλώδιο οπτικής, για κάθε καλώδιο που δίνει ρεύμα.
Αλλού τα έχουν αφήσει πάνω στις πολυκατοικίες. Μέχρι να ζητήσουν όλοι οπτική γύρω γύρω , θα είναι εκεί πάνω και θα περιμένει.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Chris έγραψε:Πρεπει να εχω τη χαμηλοτερη συνδεση στην Ολλανδια. 50mbit, εδω και 5-6 χρονια, ηταν 30 ευρω οταν την ξεκινησα κι εχει φτασει 35 πλεον. Συνδεεται γυρω στα 65-70 πραγματικα mbit, δεν κολλαει πουθενα, εχει τελεια χαρακτηριστικα, αψογο μοντεμ, δεν μου δημιουργηθηκε ποτε η αναγκη να ανεβω παραπανω, με καλυπτει απολυτα. Μαλλον η εταιρια βαρεθηκε να βλεπει ενα ξεχασμενο 50mbit μεσα στο εξελοφυλλο με τις συνδεσεις γεματο κατοσταρες διακοσαρες και χιλιαρες και θα με αναβαθμισει στα 100 λεει, δωρεαν :s_biggrin

Η γραμμη σημερα:

Εικόνα

update, εγινε η αναβαθμιση, δυστυχως δεν κερασαν κανα 20ρικο εξτρα οπως η 50αρα:

Εικόνα