Φοβερο το πόσα ντατα έφαγε για το τεστ!!

< >

PaNick67 έγραψε:Κοιτα κατω μωρε μην πατησεις κανενα σκυλοσκατοΕίναι το εβδομαδιαίο ρεπό που έχω μία φορά το μήνα (τα «καλά» της δωδεκάωρης βάρδιας) οπότε κατεβαίνω Ελλάδα για να μαζέψω ήλιο. Το ότι ξαναέβγαλα τις βερμούδες από την ντουλάπα είναι ένα ακόμα σοκ!![]()
![]()
Χαλανδρι ε; Επαναπατριστηκες ή εργαζεσαι απο πολυ μεγαλη αποσταση;

BARHonda έγραψε:Υπαρχει λογος για αυτο το χάλι;; Η ειναι προσωρινό και θα το ξεδιπλωσουν;
Χαλάνδρι. Πάμε γερά
Anonymous Founder έγραψε:Μια ομορφιά. Αλλά το βασικό είναι να έρθει η ίνα γρήγορα στα σπίτια μας, ας περάσει από όπου να 'ναι, σωστά;Λες κι εμείς αποφασίζουμε. Ναι είναι χάλι μαύρο αλλά αφού αυτός ο τρόπος υπάρχει μόνο διαθέσιμος τι να κάνουμε; Και όχι να πούμε θα τα ξηλώσουν και θα σκάψουν;
bill33 έγραψε:Aναμονή για να κατέβει προς τα κάτω.Αρα δεν θα παραμεινει το χάλι. Σωστά;
Chris έγραψε:Πρεπει να εχω τη χαμηλοτερη συνδεση στην Ολλανδια. 50mbit, εδω και 5-6 χρονια, ηταν 30 ευρω οταν την ξεκινησα κι εχει φτασει 35 πλεον. Συνδεεται γυρω στα 65-70 πραγματικα mbit, δεν κολλαει πουθενα, εχει τελεια χαρακτηριστικα, αψογο μοντεμ, δεν μου δημιουργηθηκε ποτε η αναγκη να ανεβω παραπανω, με καλυπτει απολυτα. Μαλλον η εταιρια βαρεθηκε να βλεπει ενα ξεχασμενο 50mbit μεσα στο εξελοφυλλο με τις συνδεσεις γεματο κατοσταρες διακοσαρες και χιλιαρες και θα με αναβαθμισει στα 100 λεει, δωρεαν
Η γραμμη σημερα:
Master class οδηγησης απο τον Lewis. O Max οπως πα[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]