Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#839661 Θεωρώ ότι το ποσοστό για τη δικιά σου γενιά ήταν μεγαλύτερο αλλά η θεραπευτική δύναμη της εικόνας και του ήχου τα απάλλαξε από την ομοφυλοφιλία.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839662 Αν σε καποιον (γενικα μιλαμε τωρα :shifty: ) αρεσει να βλεπει γυναικες να χαιδευονται μεταξυ τους, ειναι καποιου ειδους ανωμαλια? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
pro έγραψε:Αν μεγάλωνα σε μια άλλη κοινωνία, με άλλες παραστάσεις ενδεχομένως να δοκίμαζα και καμιά κατσίκα και να γούσταρα κιόλας.
Η κτηνοβασία είναι τόσο διαδεδομένη που είναι κοινότοπη...

Απλά δεν μπορεί να μνηστευθεί κανείς τη γίδα του σήμερα...

Σε 50 χρόνια όμως;

Ας μην καταντάμε νεάντερταλ...

(διόρθωση λέξης)
Άβαταρ μέλους
By mousatos
kubiak έγραψε:...

Άβαταρ μέλους
By cabala10
kubiak έγραψε:
pro έγραψε:Αν μεγάλωνα σε μια άλλη κοινωνία, με άλλες παραστάσεις ενδεχομένως να δοκίμαζα και καμιά κατσίκα και να γούσταρα κιόλας.
Η κτηνοβασία είναι τόσο διαδεδομένη που είναι κοινότοπη...

Απλά δεν μπορεί να μνηστευθεί κανείς τη γίδα του σήμερα...

Σε 50 χρόνια όμως;

Ας μην καταντάμε νεάντερταλ...

(διόρθωση λέξης)

germany likes this :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Chris έγραψε:
GTS έγραψε:Αν δεν μου το επιβαλουν τοτε γιατι το αναφερουν συνεχως με τις ωρες στα καναλια; Γιατι μιλαει συνεχως για τον Ταιλερ;

Ανησυχεις μηπως σε τουμπαρουν με τοση πλυση εγκεφαλου? :omg:
Για σένα ανησυχώ

< >
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
George_Prix έγραψε:Αν σε καποιον (γενικα μιλαμε τωρα :shifty: ) αρεσει να βλεπει γυναικες να χαιδευονται μεταξυ τους, ειναι καποιου ειδους ανωμαλια? :hmmm:

Εικόνα

Μεγάλη :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
pro έγραψε:Συνεπώς, αν το 20% της gen Z αυτοχαρακτηρίζεται ως LGBT, κι επειδή αυτό το ποσοστό είναι το σωστό, το χωρίς πίεση (ίσως και παραπάνω, μιας κι ακόμη υπάρχουν στερεότυπα και καταπιέσεις) λογικά και στην δικιά μου gen X 1 στα 4 ή 5 αγοράκια με ονειρευόταν σεξουαλικά και το playboy τον άφηνε αδιάφορο, απλώς δεν μπορούσε να εκφραστεί.
Θέλετε αλήθεια να κάνουμε σοβαρή κουβέντα επ'αυτού;

Αυτά τα ποσοστά που τα ονειρεύτηκες; Παγκόσμιες έρευνες έχουν δείξει ότι τα ποσοστά ομοφυλοφιλίας παγκοσμίως είναι τα ίδια, διαχρονικά, γύρω στο 4-5% του πληθυσμού (όπως λέει και ο markvag υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις, μιλάμε για τους δηλωμένους gay/queer). Αυτό που νομίζετε ότι θα δούνε τα παιδιά σας ένα gay pride/parade και θα γίνουν "τοιούτοι", να το κοιτάξετε. Δείχνει απλά ανασφάλεια για την σεξουαλικότητα του καθενός.
Άβαταρ μέλους
By pro
#840551 https://www.statista.com/statistics/719 ... eneration/

Οπότε να το κοιτάξεις που απαντάς επί προσωπικού σε μια γενική κουβέντα, κρύβει ανασφαλειες και πιθανώς παιδική η επαγγελματική καταπίεση.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:
pro έγραψε:Συνεπώς, αν το 20% της gen Z αυτοχαρακτηρίζεται ως LGBT, κι επειδή αυτό το ποσοστό είναι το σωστό, το χωρίς πίεση (ίσως και παραπάνω, μιας κι ακόμη υπάρχουν στερεότυπα και καταπιέσεις) λογικά και στην δικιά μου gen X 1 στα 4 ή 5 αγοράκια με ονειρευόταν σεξουαλικά και το playboy τον άφηνε αδιάφορο, απλώς δεν μπορούσε να εκφραστεί.
Θέλετε αλήθεια να κάνουμε σοβαρή κουβέντα επ'αυτού;

Αυτά τα ποσοστά που τα ονειρεύτηκες; Παγκόσμιες έρευνες έχουν δείξει ότι τα ποσοστά ομοφυλοφιλίας παγκοσμίως είναι τα ίδια, διαχρονικά, γύρω στο 4-5% του πληθυσμού (όπως λέει και ο markvag υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις, μιλάμε για τους δηλωμένους gay/queer). Αυτό που νομίζετε ότι θα δούνε τα παιδιά σας ένα gay pride/parade και θα γίνουν "τοιούτοι", να το κοιτάξετε. Δείχνει απλά ανασφάλεια για την σεξουαλικότητα του καθενός.

Γεγονος ειναι οτι κι εγω βλεπω κατι ποσοστα 10-20% LGBT που γραφονται κατα καιρους και αναρωτιεμαι αν ζω σε αλλο κοσμο!

Σιγουρα ειναι μερικοι κρυφοι/κρυφες αλλα η στατιστικη που εχω βγαλει στο μυαλο μου πιο πολυ πλησιαζει στο 1 στους 15 παρα στο 1 στους 5 :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:η στατιστικη που εχω βγαλει στο μυαλο μου πιο πολυ πλησιαζει στο 1 στους 15 παρα στο 1 στους 5 :s_dunno

it's all about bi girls coming out of the closet