https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
) αρεσει να βλεπει γυναικες να χαιδευονται μεταξυ τους, ειναι καποιου ειδους ανωμαλια?
pro έγραψε:Αν μεγάλωνα σε μια άλλη κοινωνία, με άλλες παραστάσεις ενδεχομένως να δοκίμαζα και καμιά κατσίκα και να γούσταρα κιόλας.Η κτηνοβασία είναι τόσο διαδεδομένη που είναι κοινότοπη...
kubiak έγραψε:pro έγραψε:Αν μεγάλωνα σε μια άλλη κοινωνία, με άλλες παραστάσεις ενδεχομένως να δοκίμαζα και καμιά κατσίκα και να γούσταρα κιόλας.Η κτηνοβασία είναι τόσο διαδεδομένη που είναι κοινότοπη...
Απλά δεν μπορεί να μνηστευθεί κανείς τη γίδα του σήμερα...
Σε 50 χρόνια όμως;
Ας μην καταντάμε νεάντερταλ...
(διόρθωση λέξης)

Chris έγραψε:Για σένα ανησυχώGTS έγραψε:Αν δεν μου το επιβαλουν τοτε γιατι το αναφερουν συνεχως με τις ωρες στα καναλια; Γιατι μιλαει συνεχως για τον Ταιλερ;
Ανησυχεις μηπως σε τουμπαρουν με τοση πλυση εγκεφαλου?
George_Prix έγραψε:Αν σε καποιον (γενικα μιλαμε τωρα) αρεσει να βλεπει γυναικες να χαιδευονται μεταξυ τους, ειναι καποιου ειδους ανωμαλια?

pro έγραψε:Συνεπώς, αν το 20% της gen Z αυτοχαρακτηρίζεται ως LGBT, κι επειδή αυτό το ποσοστό είναι το σωστό, το χωρίς πίεση (ίσως και παραπάνω, μιας κι ακόμη υπάρχουν στερεότυπα και καταπιέσεις) λογικά και στην δικιά μου gen X 1 στα 4 ή 5 αγοράκια με ονειρευόταν σεξουαλικά και το playboy τον άφηνε αδιάφορο, απλώς δεν μπορούσε να εκφραστεί.
Θέλετε αλήθεια να κάνουμε σοβαρή κουβέντα επ'αυτού;
REALZEUS έγραψε:pro έγραψε:Συνεπώς, αν το 20% της gen Z αυτοχαρακτηρίζεται ως LGBT, κι επειδή αυτό το ποσοστό είναι το σωστό, το χωρίς πίεση (ίσως και παραπάνω, μιας κι ακόμη υπάρχουν στερεότυπα και καταπιέσεις) λογικά και στην δικιά μου gen X 1 στα 4 ή 5 αγοράκια με ονειρευόταν σεξουαλικά και το playboy τον άφηνε αδιάφορο, απλώς δεν μπορούσε να εκφραστεί.
Θέλετε αλήθεια να κάνουμε σοβαρή κουβέντα επ'αυτού;
Αυτά τα ποσοστά που τα ονειρεύτηκες; Παγκόσμιες έρευνες έχουν δείξει ότι τα ποσοστά ομοφυλοφιλίας παγκοσμίως είναι τα ίδια, διαχρονικά, γύρω στο 4-5% του πληθυσμού (όπως λέει και ο markvag υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις, μιλάμε για τους δηλωμένους gay/queer). Αυτό που νομίζετε ότι θα δούνε τα παιδιά σας ένα gay pride/parade και θα γίνουν "τοιούτοι", να το κοιτάξετε. Δείχνει απλά ανασφάλεια για την σεξουαλικότητα του καθενός.
George_Prix έγραψε:η στατιστικη που εχω βγαλει στο μυαλο μου πιο πολυ πλησιαζει στο 1 στους 15 παρα στο 1 στους 5
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]