Πολλη οργανωση παντως ρε φιλε, μπραβο τους.
Πολλη οργανωση παντως ρε φιλε, μπραβο τους.
g8777 έγραψε:Ι Ο Υ Δ Α

Horner believes that it is Perez's mental, rather than physical, condition holding him back presently, although the Mexican is working with a psychological coach.
All those guys, they're very different in their character and their makeup. Some of them have a very high level of self-belief and that has been one of their keys, but not all of them. The first thing a teammate wants to do is, particularly if he's young or ambitious, is show that he's the best and he probably comes in thinking he's the best, and that can then destroy a driver's self-confidence or whatever. Indeed, I think Max, with his incredible ability, has, not by any deliberate action, but I think Alex struggled to come to terms with just how quick Max was, as did Pierre Gasly, another example. If you're going to have two teammates, where one is exceptional and the other is brilliant, but not quite at that level, the other one needs to be somebody who will at some point accept that he certainly can't beat Max on pace. You're going to have to do it in some other way, which of course has been done.
Same_old_story έγραψε:Μα, η ουσία αυτού του Σπορ είναι, ότι ο πρώτος και κυριότερος αντίπαλός σου είναι αυτός που τρέχει με το ίδιο μονοθέσιο με σένα

George_Prix έγραψε:Same_old_story έγραψε:Μα, η ουσία αυτού του Σπορ είναι, ότι ο πρώτος και κυριότερος αντίπαλός σου είναι αυτός που τρέχει με το ίδιο μονοθέσιο με σένα
Σε μενα το λες? Εγω πανω στις τεραστιες διαφορες που κανουν απεναντι στους ομοσταυλους οι Ναντο-Μαξ στηριζομαι και γραφω υμνους για τους συγκεκριμενους. Ουτε τιτλους/νικες μετρησα ποτε ουτε σε οδηγους με διαφορετικα μονοθεσια στηριζω τα συμπερασματα μου
Εγω φετος ζω το ονειρο μου με τις διαφορες που κανουν οι οδηγοι μου. Και πιστεψε με, σχεδον το ιδιο με φτιαχνει ο Ναντο που θα τερματισει 3ος-4ος ή και πιο πισω, με το Μαξ που σηκωσε το κατσαρολι
Το σχεδον το βαζω γιατι ο Ναντο εκανε 2 λαθακια μεχρι τωρα ενω ο Μαξ κανενα (απο οσο θυμαμαι). Πιθανοτατα ομως τα λαθακια ηρθαν γιατι ο Μαξ ειχε σε καμποσους αγωνες την πολυτελεια να παει στο 99% ενω ο Ναντο επρεπε να πιεζει διαρκως στο 100% των δυνατοτητων του για να καταφερει να ξεχωρισει αναμεσα στα θηρια
:lipsealed: Σε κουτσό άλογο πόνταρα.
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]