Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#836689 Ημουν πανω σε ταρατσα και ειχα θεα σχεδον ολη την διαδρομη. Ενταξει, λαστιχο δε μυρισα, αλλα και μονο που ακους να ουρλιαζει ο V8, τι να λεμε. Ανυποφορη η ζεστη.

Πολλη οργανωση παντως ρε φιλε, μπραβο τους.
Άβαταρ μέλους
By ripper
g8777 έγραψε:Ι Ο Υ Δ Α

:x

Πήγα με μπλούζα McLaren :lol:

Έπιασα και καπελάκι Red Bull όμως. Είμαι έτοιμος να γίνω Μαξίτσα.

JarnoT θα φανεί αύριο :innocent:

NiTse ναι ήταν τραγικά πολύς ο κόσμος. Ευτυχώς βρήκα θέση με μόνο δύο κοντούς μπροστά μου, οπότε έβλεπα άψογα.
Την μούρλα με τα κινητά δεν καταλαβαίνω αλλά τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#836895 Επειδη πολλοι ηρθαν με μικρα παιδιακια στο show,που τα ειχαν και στους ωμους σηκωμενα,ηταν ενα μικρο αγορακι που του ειχαν βαλει ακουστικα για να μην παθει και τιποτε ντεμεκ απο τον δυνατο ηχο,μετα βαρεθηκε και ελεγε τον πατερα του παμε να φυγουμε.
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#839582 https://www.motorsport.com/f1/news/red- ... /10530774/

Horner believes that it is Perez's mental, rather than physical, condition holding him back presently, although the Mexican is working with a psychological coach.

Κατάφεραν να τον διαλύσουν.
ΟΚ και αυτός δεν είναι βράχος αναισθησίας και σωστής διαχείρισης αλλά όταν κάθε μέρα βλέπεις στο βλέμμα των άλλων και στα ύπουλα λόγια τους, το πόσο άριστος ΔΕΝ είσαι αργά ή γρήγορα θα σπάσεις...
Έχετε παρατηρήσει πως του μιλάει ο μηχανικός του στο ράδιο;
Σχεδόν σα να θέλει κάθε φορά να πει "γτχς τι κάνεις πάλι", ειδικά η χροιά και το ύφος της φωνής του είναι τελείως ρομποτικό.
Να έχεις καταρρεύσει να ακούς και αυτόν στο ράδιο...
"Ε καλά γαμήσου" που είπε και ο Μαρκάτος στο Στέφανο.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#839705 Και μιλαμε για εναν οδηγο ψημενο στους αγωνες, που στις μαυρες του θα πιει και μια τεκιλα παραπανω.

Φαντασου τους πιτσιρικαδες Gasly και Albon πώς ενιωθαν.

Για αυτο εφυγε ο Ricciardo, μη γελιομαστε. Αλλα τωρα που και ο ιδιος καταλαβε οτι δεν μπορει το κατι παραπανω, τους παρακαλαει να γυρισει ως ιδανικο Νο2.

Για το πώς φερονται στον Perez, υπενθυμιζω και τα προσφατα σχολια του Μαρκο περι καταγωγης.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839783 Ειχα διαβασει μια συνεντευξη του Νιουι κι ελεγε με αλλα λογια για αυτο το ψυχολογικο σπασιμο το "κρακ" που εχω πει κι εγω στο παρελθον. Ανεφερε μαλιστα οδηγους σαν τον Αλμπον και το Γκασλυ που ενω ειναι ταχυτατοι, απλα δεν πιστευουν οτι ο Μαξ ειναι τοσο ταχυτερος/σταθεροτερος και καταρρεουν εντελως σε καποια φαση.

Δεν εχω τη Ρεντ Μπουλ για αγιους φυσικα, αλλα εχω την εντυπωση οτι τους καταλογιζετε περισσοτερες ευθυνες απο αυτες που εχουν στο συγκεκριμενο θεμα. Και επι Φεττελ/Βεμπερ που η διαφορα ηταν πολυ μικρη, δεν ειχαν ακουστει τιποτα περιεργα σχολια για τη συμπεριφορα της ομαδας προς τον #2 το Βεμπερ. Απλα γιατι δεν τον ειχε σπασει εντελως ο Φεττελ τον Αυστραλο. Ηταν φυσικα καλυτερος αλλα ελαφρως και ουτε καν παντα.

Αν θελανε εναν #2 οδηγο κομπαρσο στη Ρεντ Μπουλ δε θα τους αλλαζανε σαν τα πουκαμισα μεχρι να βρουνε καποιον που να μπορει να σταθει σχετικα κοντα στο Μαξ. Θα κρατουσαν τους Αλμπον/Γκασλυ που τους ειχανε απο τα τσικο και τους δινανε και ψιχουλα. Οσο για τον Τσεκο τι να του πουνε που δεν εχει μπει στο Q3 στους περισσοτερους αγωνες φετος? Που προχθες καταφερε να παρει 2 ποινες για ορια της πιστας στον ιδιο αγωνα ενω δεν πετουσε καν σε χρονους? Be careful this is hurting our race που του ειπαν στον ασυρματο ειναι σαφως καλυτερη εκδοση απο τις χριστοπαναγιες που θελανε να του πουνε κανονικα. Το μονο σκουπιδι εκει μεσα που ξεφευγει και δεν ξερει τι λεει ειναι ο Μαρκο. Αλλα εκτος απο κατι χοντραδες που εχει πει για τον Τσεκο δε θυμαμαι να λεει τιποτα για αλλους οδηγους της ομαδας στο παρελθον. Και για το Μεξικανο τα ειπε τελευταια που βλεπει οτι σερνεται εντελως. Ισως δε μπορει να κρατησει το κακιασμα του... ισως νομιζει οτι μπορει να τον φερει στα ισια του με αυτο το κραξιμο... ιδεα δεν εχω!

Αντιστοιχο "κρακ" ειδαμε φετος κι απο το Στρολλ. Οσο ειχε το Μασσα, το Φεττελ και τον Περεζ για ομοσταβλους, καπου εκει κοντα στεκοτανε. Λιγο πισω, αλλα αξιοπρεπως. Καμια φορα τους περνουσε κιολας. Οπως ο Βεμπερ απεναντι στο Φεττελ ενα πραγμα. Φετος επαθε το κοκομπλοκο και χανει 8 δεκατα και 1" στο γυρο, φετος αρχισε τις μπουνιες στους τοιχους και τις σπρωξιες στο φυσικοθεραπευτη του. Λετε να του κανουν μπουλινγ μεσα στην ομαδα του πατερα του? Δε νομιζω. Του κανει απλα ο Ναντο τα ιδια κολπα που εκανε στο Μασσα και στον Κιμι και τους εκανε να μοιαζουν κουλαδια απο εκει που χτυπουσαν τιτλους τις προηγουμενες χρονιες.
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 11 Οκτ 2023, 00:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#839798 Γιώργη σίγουρα μεγάλο ποσοστό της ψυχολογικής κατάρρευσης είναι και η σύγκριση που κάνει με το Μαξ, ακόμα και πιο κοντά να ήταν πάλι θα ζοριζόταν.

Αλλά την κατάρρευση την μπουστάρουν επιπλέον και συνεχή σχόλια, ειδικά από τους Μάρκο ΚΑΙ Χόρνερ, όχι μόνο τελευταία αλλά από πριν, που ήταν σαφώς πιο αξιοπρεπής ο Μεξικανός. Σχεδόν πάντα είχαν είτε σαφές είτε υποβόσκον καρπάζωμα και υπενθύμιση της κατώτερης θέσης του.
Κάπου στο Μονακό φέτος πρέπει να είπε ο παλιόγερος, τώρα ο Πέρεζ θα αποδεχθεί ότι δεν πάει για πρωτάθλημα, στην ψύχρα... Σα να λέει θα καταλάβει που ανήκει.
Όταν κέρδιζε, ελάχιστες φορές, ήταν σα νιαμού κλαμένα. Ακόμα και τα τιμ ράδιο ακόμα και εκεί κάτω από το πόντιουμ που είναι η ομάδα.
Σα να μην δέχονται τα μεγάλα κεφάλια της ομάδας, ότι δύναται να κερδίσει ελάχιστες φορές και αυτός...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839801 Καμια σχεση να τους ξεπλυνω... Και εγω για καθικια τους εχω. Αλλα αυτο το "σα νιαμου κλαμμενα" ισχυει σε ολες τις ομαδες οταν ο #2 κερδιζει τον #1. Ιδια φατσα εχουμε δει στο παρελθον κι απο τον Τοττο οταν χανει ο Λουης.

Οσο για αυτο το "να καταλαβει πως δεν παει για τιτλο" που ειπε ο σκατοψυχος ο Μαρκο, πιστεψε με κι εγω το ιδιο σκεφτομουνα αλλα ποτε δε θα το ελεγα φυσικα. Οτι αυτη η ψευδαισθηση τιτλου που ειχε στην αρχη της χρονιας ο Τσεκο, του εκανε κακο στη συνεχεια. Οσο εβλεπε οτι πεταει το πουλακι, τοσο περισσοτερο κατερρεε. Περσι που ηταν απο την αρχη πισω και παλευε απλα για το καλυτερο δυνατο, εκανε γαματη χρονια. Και κατι παρομοιο ειπε κι ο Νιουι, οτι ισως καλυτερα να αποδεχτουνε οτι δεν πιανεται και να χαλαρωσουν.

Τεσπα, τσαμπα λογια λεμε. Θα ερθει κι ο επομενος οδηγος και θα βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839802 Βρηκα και αυτα που ειπε ο Νιουι για την καταρρευση των οδηγων απεναντι στο Μαξ κι οτι ισως καλυτερα να χαλαρωσουν και να το παρουν αποφαση οτι ειναι σε αλλο λεβελ:

All those guys, they're very different in their character and their makeup. Some of them have a very high level of self-belief and that has been one of their keys, but not all of them. The first thing a teammate wants to do is, particularly if he's young or ambitious, is show that he's the best and he probably comes in thinking he's the best, and that can then destroy a driver's self-confidence or whatever. Indeed, I think Max, with his incredible ability, has, not by any deliberate action, but I think Alex struggled to come to terms with just how quick Max was, as did Pierre Gasly, another example. If you're going to have two teammates, where one is exceptional and the other is brilliant, but not quite at that level, the other one needs to be somebody who will at some point accept that he certainly can't beat Max on pace. You're going to have to do it in some other way, which of course has been done.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#839806 Μα, η ουσία αυτού του Σπορ είναι, ότι ο πρώτος και κυριότερος αντίπαλός σου είναι αυτός που τρέχει με το ίδιο μονοθέσιο με σένα :roll:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Same_old_story έγραψε:Μα, η ουσία αυτού του Σπορ είναι, ότι ο πρώτος και κυριότερος αντίπαλός σου είναι αυτός που τρέχει με το ίδιο μονοθέσιο με σένα :roll:

Σε μενα το λες? Εγω πανω στις τεραστιες διαφορες που κανουν απεναντι στους ομοσταυλους οι Ναντο-Μαξ στηριζομαι και γραφω υμνους για τους συγκεκριμενους. Ουτε τιτλους/νικες μετρησα ποτε ουτε σε οδηγους με διαφορετικα μονοθεσια στηριζω τα συμπερασματα μου :roll:

Εγω φετος ζω το ονειρο μου με τις διαφορες που κανουν οι οδηγοι μου. Και πιστεψε με, σχεδον το ιδιο με φτιαχνει ο Ναντο που θα τερματισει 3ος-4ος ή και πιο πισω, με το Μαξ που σηκωσε το κατσαρολι :s_yes

Το σχεδον το βαζω γιατι ο Ναντο εκανε 2 λαθακια μεχρι τωρα ενω ο Μαξ κανενα (απο οσο θυμαμαι). Πιθανοτατα ομως τα λαθακια ηρθαν γιατι ο Μαξ ειχε σε καμποσους αγωνες την πολυτελεια να παει στο 99% ενω ο Ναντο επρεπε να πιεζει διαρκως στο 100% των δυνατοτητων του για να καταφερει να ξεχωρισει αναμεσα στα θηρια :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
George_Prix έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Μα, η ουσία αυτού του Σπορ είναι, ότι ο πρώτος και κυριότερος αντίπαλός σου είναι αυτός που τρέχει με το ίδιο μονοθέσιο με σένα :roll:

Σε μενα το λες? Εγω πανω στις τεραστιες διαφορες που κανουν απεναντι στους ομοσταυλους οι Ναντο-Μαξ στηριζομαι και γραφω υμνους για τους συγκεκριμενους. Ουτε τιτλους/νικες μετρησα ποτε ουτε σε οδηγους με διαφορετικα μονοθεσια στηριζω τα συμπερασματα μου :roll:

Εγω φετος ζω το ονειρο μου με τις διαφορες που κανουν οι οδηγοι μου. Και πιστεψε με, σχεδον το ιδιο με φτιαχνει ο Ναντο που θα τερματισει 3ος-4ος ή και πιο πισω, με το Μαξ που σηκωσε το κατσαρολι :s_yes

Το σχεδον το βαζω γιατι ο Ναντο εκανε 2 λαθακια μεχρι τωρα ενω ο Μαξ κανενα (απο οσο θυμαμαι). Πιθανοτατα ομως τα λαθακια ηρθαν γιατι ο Μαξ ειχε σε καμποσους αγωνες την πολυτελεια να παει στο 99% ενω ο Ναντο επρεπε να πιεζει διαρκως στο 100% των δυνατοτητων του για να καταφερει να ξεχωρισει αναμεσα στα θηρια :s_dunno

Ναι, συμφωνώ, απλώς επισήμανα πως αν χάνει κατά κράτος ο ομόσταβλος, όπως με Νάντο και Μαξ, νομοτελειακά θα έχει Τεράστιο θέμα και η πόρτα διαφυγής (εξόδου) είναι δίπλα :lol: