mousatos έγραψε:είναι και το bi , ε ;
Δεν αλλάζει κάτι
mousatos έγραψε:είναι και το bi , ε ;
Asimov έγραψε:mousatos έγραψε:είναι και το bi , ε ;
Δεν αλλάζει κάτι
pro έγραψε:https://media-cldnry.s-nbcnews.com/image/upload/t_fit-560w,f_auto,q_auto:best/rockcms/2022-07/MTP-FS-DATA-DOWNLOAD-32022-07-03-1-8ab7a2.png
Θεωρείτε δλδ ότι ο καταιγισμός LGBT σε netflix, social, etc δεν έχει παίξει ρόλο στο γράφημα; Η αύξηση οφείλεται μόνο στο ότι πλέον δεν φοβούνται να κάνουν come out? Αν όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο, γιατί σταμάτησε να εμφανίζεται το τσιγάρο οπουδήποτε; Ας έβαζαν τον Τομ Κρουζ να κάνει άφιλτρα Παπαστράτος να δούμε που θα πήγαινε η κατανάλωση.
Προφανώς δεν εξισώνω την ομοφυλοφιλία με το τσιγάρο, και το λέω παρόλο που βαριέμαι τα αυτονόητα γιατί πλέον πρέπει να εξηγείς τα βασικά. Αλλά σίγουρα η υπερπροβολή κάποιων lifestyle/πρακτικών/προτιμήσεων/βίτσιων/χρώματος μαλλιών σαφώς τα ενισχύει και τα γιγαντώνει.
pro έγραψε:Ούτε εγώ είμαι του κλάδου, αλλά αν πεις στους LGBT για βιολογίες, γονίδια κι άλλα τέτοια επιστημονικά θα σε πάρουν με τις λεμονόκουπες.
mousatos έγραψε:Asimov έγραψε:mousatos έγραψε:είναι και το bi , ε ;
Δεν αλλάζει κάτι
Αλλάζει με την υπερπροβολή, ιδίως σε κοπέλες.
mousatos έγραψε:Asimov έγραψε:mousatos έγραψε:είναι και το bi , ε ;
Δεν αλλάζει κάτι
Αλλάζει με την υπερπροβολή, ιδίως σε κοπέλες.
pro έγραψε:Asimov έγραψε:Αν δεν μου αρέσουν οι άντρες (ή οι γυναίκες αντίστοιχα) πως θα γίνει;
Είναι κι η βιολογία στη μέση, λέω εγώ τώρα.
Είναι καθαρά βιολογικό το θέμα; DNA? Βρίσκουμε δλδ το γονίδιο το αλλάζουμε και βγάζουμε άντρακλες;

NickTG έγραψε:
Εσύ διάλεξες κάποια στιγμή ποιο φύλο σου αρέσει?
NickTG έγραψε:Από την εμπειρία σου ως κοπέλα το συμπέρασμα?
pro έγραψε:NickTG έγραψε:
Εγώ στη φάση που ανακάλυπτα τη σεξουαλικότητά μου και τον είχα κάνει λάστιχο, είχα και συγκεκριμένες παραστάσεις. Αν μεγάλωνα σε μια άλλη κοινωνία, με άλλες παραστάσεις ενδεχομένως να δοκίμαζα και καμιά κατσίκα και να γούσταρα κιόλας. Αν ακόμη συζητάμε το ρόλο του περίγυρου στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και των συνηθειών των ανθρώπων νομίζω κάνουμε βήματα πίσω. Δεν είναι όλα τσιπαρισμένα στο γονιδίωμα, προφανώς η κοινωνία και αυτά που προβάλει ανά τους αιώνες παίζουν ρόλο στις επιλογές μας.
pro έγραψε:NickTG έγραψε:
Εγώ στη φάση που ανακάλυπτα τη σεξουαλικότητά μου και τον είχα κάνει λάστιχο, είχα και συγκεκριμένες παραστάσεις. Αν μεγάλωνα σε μια άλλη κοινωνία, με άλλες παραστάσεις ενδεχομένως να δοκίμαζα και καμιά κατσίκα και να γούσταρα κιόλας. Αν ακόμη συζητάμε το ρόλο του περίγυρου στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και των συνηθειών των ανθρώπων νομίζω κάνουμε βήματα πίσω. Δεν είναι όλα τσιπαρισμένα στο γονιδίωμα, προφανώς η κοινωνία και αυτά που προβάλει ανά τους αιώνες παίζουν ρόλο στις επιλογές μας.
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]